Diep in de kut geile grieten

diep in de kut geile grieten

...

Sadistischer sex meesteres cardiep in de kut geile grieten

...


Leuke Aziatische tiener wordt geneukt Leuke tiener close up kut neuken Spugen op leuke tiener Leuke tiener diep gevuld Leuke Aziatische babe diep gevuld Leuke roodharige tiener speelt met haar kut voor de cam Spel van leuke blonde tiener Leuke tiener met harig kutje geneukt op de cam Zoete tiener met beugels glimlacht als haar kut gescheiden wordt Magere blonde houdt van die lul diep in haar kut Arabisch meisje met kleine tieten en harige kut neukt diep Diep in de kut van een schoolmeid Leuke tiener gaat hardcore neuken Prachtige tiener wordt hard geneukt Russische hete tiener diep genomen Wakker worden in een kut Kleine tiener brunette houdt van een lul in haar kut Arabisch meisje met een lekkere kut wordt diep geploegd Toen ik haar kittelaartje begon te zuigen, klonk er een diep gegrom en ze Steunde: Lekker lik maar aan mijn kut en zuig er maar aan..!!

Ze duwde mijn hoofd tegen haar onderlichaam aan en kreunde. Lik aan mijn trutje. Steek je tong er diep in Ahhhhhh!! Mijn pik was nog steeds keihard en ik viel met moeite in slaap.

Het was al 11 uur toen ik wakker werd. Ik keek naar buiten en zag dat het schitterend weer was. De zon scheen volop. Ik stapte uit bed en ging naar de badkamer om te douchen. Toen ik goed en wel onder de warme waterstralen stond hoorde ik de deur open gaan en zag dat Inge binnen kwam.

Ik antwoorde dat ik fijn geslapen had en zag hoe zij haar slipje uitdeed en ook onder de douche wilde stappen. Inge sloeg de armen om mij heen en drukte haar warme geile naakte lichaam tegen me aan. Uiteraard reageerde mijn lul direkt op het warme tiener lichaam en ik voelde hoe hij trillend dikker werd.

Met een hand kneedde ze mijn gezwollen ballen en met haar tong likte ze over mijn eikel. Dankbaar keek ik haar aan en Inge gaf een kusje op slap geworden pik. Hierna douchten we samen en gingen naar beneden om te ontbijten. Even later zag ik haar op de fiets vertrekken richting zwembad.

Ik pakte de krant en ging buiten zitten en genoot van de warme zomerse dag. Het was tegen vier uur toen ik Inge de poort hoorde binnenkomen. Rood aangelopen door de zon kwam ze binnen.

Ik keek verrast en zag een klein donker harig meisje van dezelfde leeftijd naast haar staan. Ik had daar geen enkel probleem mee en er was immers plaats genoeg om te slapen. Na het eten wilde Inge weer een partijtje scrabble spelen. Inge lachtte wat geheimzinnig naar Anja en ik vermoedde dat ze het een en ander besproken hadden. Inge vervolgde met tepel waarop Anja direkt lul op het bord spelde.

In een klein kwartiertje kwamen diverse geile woorden op het bord zoals, sperma, penis, kut enz. Uiteindelijk had Anja gewonnen met het woord, sexboek. Het was inmiddels al elf uur en Inge ging met Anja naar boven. Ze wilden nog wat lezen alvorens te gaan slapen. Een half uurtje later hoorde ik Inge roepen. Ik stond op en ging de trap op.

Alleen een laken bedekte de beide meisjes. Ik zag het donkere driehoekje van Anja, dus ze waren beiden naakt. We zullen er echt niet over praten. Ik dacht; hier krijg ik problemen mee! De meisjes gooiden het laken weg en begonnen mij te ontkleden. Even later stond ik in mijn onderbroek en de geile grieten trokken mij op het bed. Lanzaam trok Inge mijn slip naar beneden en daar floepte mijn half stijve lul tevoorschijn. En inderdaad stond hij heel snel keihard omhoog.

Inge nam hem nu in de mond en begon op de eikel te zuigen. Anja keek bewonderd toe en aaide aarzelend met haar handje over de dikke balzak. Ik was nu super geil geworden en het maakte me niets meer uit dat die grietjes 18 waren.

Voorzichtig likte Anja met haar tong over de harde vleespaal, en sloot daarna haar lipjes met een angstig gezicht om de kop van mijn stijve pik. Inge begon me nu net als die morgen in de douche, zachtjes af te trekken. Anja keek met belangstelling toe. Af en toe verschenen er wat druppels geil uit mijn pispleetje die Inge snel aflikte.

Ze pakte mijn pik stevig vast en rukte hard heen en weer. Ik knikte en liet me verder verwennen door de twee meisjes. Telkens als er wat geil uit kwam nam Anja hem in haar mond en zoog hem schoon. Ondertussen kneedde ik de kleine tietjes van beide grieten. Ik voelde mijn sperma koken. Dit was nog eens lekker. Twee heerlijke jonge tieners die samen probeerden om je klaar te maken. Ik knikte en leunde heerlijk achterover.

Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten. Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit. Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af. Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me. Ik lag met gesloten ogen na te genieten.

Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje.

Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden. Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok. Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon.

Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden. Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen. Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen.

Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid. Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo.

Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende Anja. Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging. Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in.

Inge pakte nu een pakje durex, ook al van mijn kamer en haalde er een kondoom uit. Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn. Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven. Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken. Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin.

Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje. Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat. Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten. Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef. Heel langzaam begon ik haar te neuken. Toe ging ze over me heen hangen haar tietjes op mijn rug.

Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen. Ooooohh…… Aaaahhh…, Ik kooommmm….. Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht. Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan. Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen.

Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge? Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Lekkerrrr…en ze opende haar mond en liet het sperma uit het kapotje in haar keel glijden. Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd. Ik voelde me schuldig. Twee 18 jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Inge had ze klaarge- maakt in de oven.

Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn. Ik gaf haar wat geld en terwijl ze vertrokken begon ik met de afwas. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken toen de meisjes terug kwamen. Haar moeder, een goede kennis van mij, was een gescheiden vrouwtje van negenentwintig jaar. Ze was in het ziekenhuis geholpen aan een soort hernia. Ik knikte en zij liet de luxaflex voor de ramen zakken.

Ik vermoedde al om wat voor een video het ging. Het begon direkt al met een erg jong meisje dat zich klaar liet maken door een blonde knul met een grote goudkleurige vibrator. Vervolgens zagen we een ander meisje op haar knieen voor een wat oudere man zitten.

De man was van mijn leeftijd en werd lekker gepijpt. Anja en Inge legden ieder een hand op mijn dijbeen. Ik voelde mijn lul verstijven en schoof onrustig heen en weer. Ik stemde toe en nam zelf een wisky met ijs. Toen ik in de kamer terug kwam hadden ze beide hun kleren uitgetrokken behalve het slipje. Ik wilde gaan zitten maar de meiden begonnen mij ook uit te kleden. Maar dat was vragen naar de bekende weg, en ik was blij dat de luxaflexen dicht zaten.

De band werd weer aangezet en we zagen een meisje dat door twee jongens werd genomen. De een nam haar kutje terwijl de ander probeerde zijn dikke pik in haar aars te drukken. Anja en Inge schoven hund hand in mijn slip en grepen beide mijn warme opgezette lul. Spoedig waren we alle drie naakt en volgden de film verder vanaf het dikke vloerkleed.

De beide knapen op het scherm spoten hun zaad in de betreffende openingen en het meisje zakte bevredigd achterover. Inge sprong op en zette de video op pauze, rende naar boven en kwam even later terug met de dildo en het pakje durex.

Anja drukte de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en zuchte van genot toen deze tegen haar knopje trilde. Ik streelde haar puntige borstjes en kuste haar. Inge pakte mijn pik vast en begon de voorhuid langzaam heen en weer te bewegen. Mijn lul was inmiddels op volle sterkte en Inge had moeite om haar hand er omheen te krijgen. Toen ging ze wijdbeens over me heen staan en zakte met haar onderlichaam naar beneden totdat de iets uitpuilende kutlipjes tegen mijn paarse eikel streelden.

Ik lag op mijn rug en Anja ging nu met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Heel langzaam zakte ze omlaag en ik voelde mijn lul het strakke neukkanaal binnen glijden. De videofilm draaide rustig verder en ik zag hoe een jong meisje voor de zoveelste keer besproeid werd met warm sperma.

Zo lag ik daar met twee 18jarige tieners boven op mij. Inge bewoog haar kut nu steeds sneller op en neer en ik voelde hoe haar spieren zich telkens verstrakten om mijn kloppende lul. Schokkend kreeg Inge haar eerste orgasme en drukte haar kut vast tegen mijn ballen. Weer kusten ze elkaar en nu kwam ook Anja. Diep zuchtend liet ze haar kut op mijn mond zakken.

Dit was ook voor mij te veel en trillend begon mijn lul het kondoom met warm zaad te vullen. Even pauze, riep ik, en stond op om mijn glas te pakken. Het kondoom zat nog om de half stijve pik en het topje was goed gevuld. Anja knielde tussen mijn benen en nam mijn lul in haar mond. Met haar lippen trok ze het kondoom van de nu slappe pik en zoog het leeg.

Onvoorstelbaar geil waren die meiden. We volgden een poosje dromerig de videofilm en zagen hoe twee meisjes een wat oudere man te pakken namen.Erotische massage amstelveen uitkledende meiden


Toen ik goed en wel onder de warme waterstralen stond hoorde ik de deur open gaan en zag dat Inge binnen kwam. Ik antwoorde dat ik fijn geslapen had en zag hoe zij haar slipje uitdeed en ook onder de douche wilde stappen.

Inge sloeg de armen om mij heen en drukte haar warme geile naakte lichaam tegen me aan. Uiteraard reageerde mijn lul direkt op het warme tiener lichaam en ik voelde hoe hij trillend dikker werd.

Met een hand kneedde ze mijn gezwollen ballen en met haar tong likte ze over mijn eikel. Dankbaar keek ik haar aan en Inge gaf een kusje op slap geworden pik. Hierna douchten we samen en gingen naar beneden om te ontbijten. Even later zag ik haar op de fiets vertrekken richting zwembad. Ik pakte de krant en ging buiten zitten en genoot van de warme zomerse dag. Het was tegen vier uur toen ik Inge de poort hoorde binnenkomen. Rood aangelopen door de zon kwam ze binnen.

Ik keek verrast en zag een klein donker harig meisje van dezelfde leeftijd naast haar staan. Ik had daar geen enkel probleem mee en er was immers plaats genoeg om te slapen. Na het eten wilde Inge weer een partijtje scrabble spelen. Inge lachtte wat geheimzinnig naar Anja en ik vermoedde dat ze het een en ander besproken hadden. Inge vervolgde met tepel waarop Anja direkt lul op het bord spelde. In een klein kwartiertje kwamen diverse geile woorden op het bord zoals, sperma, penis, kut enz.

Uiteindelijk had Anja gewonnen met het woord, sexboek. Het was inmiddels al elf uur en Inge ging met Anja naar boven. Ze wilden nog wat lezen alvorens te gaan slapen. Een half uurtje later hoorde ik Inge roepen. Ik stond op en ging de trap op. Alleen een laken bedekte de beide meisjes. Ik zag het donkere driehoekje van Anja, dus ze waren beiden naakt. We zullen er echt niet over praten. Ik dacht; hier krijg ik problemen mee! De meisjes gooiden het laken weg en begonnen mij te ontkleden.

Even later stond ik in mijn onderbroek en de geile grieten trokken mij op het bed. Lanzaam trok Inge mijn slip naar beneden en daar floepte mijn half stijve lul tevoorschijn. En inderdaad stond hij heel snel keihard omhoog. Inge nam hem nu in de mond en begon op de eikel te zuigen.

Anja keek bewonderd toe en aaide aarzelend met haar handje over de dikke balzak. Ik was nu super geil geworden en het maakte me niets meer uit dat die grietjes 18 waren. Voorzichtig likte Anja met haar tong over de harde vleespaal, en sloot daarna haar lipjes met een angstig gezicht om de kop van mijn stijve pik. Inge begon me nu net als die morgen in de douche, zachtjes af te trekken. Anja keek met belangstelling toe. Af en toe verschenen er wat druppels geil uit mijn pispleetje die Inge snel aflikte.

Ze pakte mijn pik stevig vast en rukte hard heen en weer. Ik knikte en liet me verder verwennen door de twee meisjes.

Telkens als er wat geil uit kwam nam Anja hem in haar mond en zoog hem schoon. Ondertussen kneedde ik de kleine tietjes van beide grieten. Ik voelde mijn sperma koken. Dit was nog eens lekker. Twee heerlijke jonge tieners die samen probeerden om je klaar te maken.

Ik knikte en leunde heerlijk achterover. Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten.

Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit. Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af.

Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me. Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje. Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden. Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok.

Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon.

Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden. Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen.

Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen. Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid.

Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo. Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende Anja. Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging.

Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in. Inge pakte nu een pakje durex, ook al van mijn kamer en haalde er een kondoom uit. Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn. Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven.

Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken. Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin. Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje. Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat. Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten. Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef.

Heel langzaam begon ik haar te neuken. Toe ging ze over me heen hangen haar tietjes op mijn rug. Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen. Ooooohh…… Aaaahhh…, Ik kooommmm….. Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht.

Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan. Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen. Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge? Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Lekkerrrr…en ze opende haar mond en liet het sperma uit het kapotje in haar keel glijden. Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd.

Ik voelde me schuldig. Twee 18 jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Inge had ze klaarge- maakt in de oven. Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn.

Brunette laat zich neuken door een vriend van haar stiefvader en hij spuit haar vol. Japans vrouwtje laat haar harige kutje vol spuiten door klein Japans pikkie. Blonde tiener wordt in haar kont geneukt door de buurman. Man met blanke lul neukt negerin en spuit haar zwarte kut vol zaad.

Lekker wijvie in lingerie laat haar kontje open neuken. Latina MILF met grote borsten laat haar kontje uitwonen door oudere kerel. Geile sloerie pijpt lul deeptroat en laat zich in haar kontje neuken. Onderdanig vrouwtje moet het sperma van haar man uit de kut van haar vriendin likken. Arabisch meisje met een lekkere kut wordt diep geploegd Leuk tienersletje wordt hard geneukt Jong meisje geneukt in kut en kont Leuke tiener wordt geneukt Jonge tiener zuigt en neukt oude man Leuke tiener vs enorme pik Leuke tiener geruïneerd MILF leert leuke tiener hoe ze een kut moet behagen Leuke tiener krijgt alles in elk gaatje tijdens een casting Tiener brunette met bril wordt diep en hard geneukt Flexibele meid diep in haar kontje geneukt India Summer leert twee tieners hoe ze kut moeten eten

Opa beft thuisontvangst amsterdam oost


Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten. Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit.

Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af. Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me. Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje.

Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden. Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok. Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon. Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden.

Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen. Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen. Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid.

Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo. Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende Anja. Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging. Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in.

Inge pakte nu een pakje durex, ook al van mijn kamer en haalde er een kondoom uit. Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn. Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven. Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken. Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin. Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje. Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat.

Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten. Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef.

Heel langzaam begon ik haar te neuken. Toe ging ze over me heen hangen haar tietjes op mijn rug. Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen.

Ooooohh…… Aaaahhh…, Ik kooommmm….. Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht. Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan.

Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen. Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge? Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Lekkerrrr…en ze opende haar mond en liet het sperma uit het kapotje in haar keel glijden. Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd.

Ik voelde me schuldig. Twee 18 jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Inge had ze klaarge- maakt in de oven. Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn.

Ik gaf haar wat geld en terwijl ze vertrokken begon ik met de afwas. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken toen de meisjes terug kwamen. Haar moeder, een goede kennis van mij, was een gescheiden vrouwtje van negenentwintig jaar. Ze was in het ziekenhuis geholpen aan een soort hernia. Ik knikte en zij liet de luxaflex voor de ramen zakken.

Ik vermoedde al om wat voor een video het ging. Het begon direkt al met een erg jong meisje dat zich klaar liet maken door een blonde knul met een grote goudkleurige vibrator. Vervolgens zagen we een ander meisje op haar knieen voor een wat oudere man zitten. De man was van mijn leeftijd en werd lekker gepijpt. Anja en Inge legden ieder een hand op mijn dijbeen. Ik voelde mijn lul verstijven en schoof onrustig heen en weer.

Ik stemde toe en nam zelf een wisky met ijs. Toen ik in de kamer terug kwam hadden ze beide hun kleren uitgetrokken behalve het slipje. Ik wilde gaan zitten maar de meiden begonnen mij ook uit te kleden.

Maar dat was vragen naar de bekende weg, en ik was blij dat de luxaflexen dicht zaten. De band werd weer aangezet en we zagen een meisje dat door twee jongens werd genomen. De een nam haar kutje terwijl de ander probeerde zijn dikke pik in haar aars te drukken. Anja en Inge schoven hund hand in mijn slip en grepen beide mijn warme opgezette lul. Spoedig waren we alle drie naakt en volgden de film verder vanaf het dikke vloerkleed.

De beide knapen op het scherm spoten hun zaad in de betreffende openingen en het meisje zakte bevredigd achterover. Inge sprong op en zette de video op pauze, rende naar boven en kwam even later terug met de dildo en het pakje durex. Anja drukte de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en zuchte van genot toen deze tegen haar knopje trilde.

Ik streelde haar puntige borstjes en kuste haar. Inge pakte mijn pik vast en begon de voorhuid langzaam heen en weer te bewegen. Mijn lul was inmiddels op volle sterkte en Inge had moeite om haar hand er omheen te krijgen.

Toen ging ze wijdbeens over me heen staan en zakte met haar onderlichaam naar beneden totdat de iets uitpuilende kutlipjes tegen mijn paarse eikel streelden. Ik lag op mijn rug en Anja ging nu met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Heel langzaam zakte ze omlaag en ik voelde mijn lul het strakke neukkanaal binnen glijden.

De videofilm draaide rustig verder en ik zag hoe een jong meisje voor de zoveelste keer besproeid werd met warm sperma. Zo lag ik daar met twee 18jarige tieners boven op mij. Inge bewoog haar kut nu steeds sneller op en neer en ik voelde hoe haar spieren zich telkens verstrakten om mijn kloppende lul. Schokkend kreeg Inge haar eerste orgasme en drukte haar kut vast tegen mijn ballen.

Weer kusten ze elkaar en nu kwam ook Anja. Diep zuchtend liet ze haar kut op mijn mond zakken. Dit was ook voor mij te veel en trillend begon mijn lul het kondoom met warm zaad te vullen. Even pauze, riep ik, en stond op om mijn glas te pakken. Het kondoom zat nog om de half stijve pik en het topje was goed gevuld. Anja knielde tussen mijn benen en nam mijn lul in haar mond.

Met haar lippen trok ze het kondoom van de nu slappe pik en zoog het leeg. Onvoorstelbaar geil waren die meiden. We volgden een poosje dromerig de videofilm en zagen hoe twee meisjes een wat oudere man te pakken namen. Dat gaan wij straks ook doen, zei Inge. Het was een soort SM film en alleen de gedachte aan die behandeling maakte mijn pik alweer stijver.

Kom, zei Inge, wij gaan vast naar boven, kom jij straks ook. Ik pakte nog een wisky en stak een sigaret op. Ik was geil en heet. Zij versierden mij en niet andersom. Na herhaaldelijk roepen ging ik naar boven. Zo lag ik daar breed uitgestrekt naakt, geheel weerloos. Ik wist niet wat ze van plan waren en wachte rustig af.

Eerst maken we die pik lekker hard, zei Inge. Zo, en nu mag jij eerst pijpen, zei Inge tegen Anja. Binnen de kortste tijd stond mijn lul keihard overeind. Kijk eens, zei Inge, die ballen lijken wel eieren en die lul een paardepik. Om beurten namen ze mijn pik in hun mondjes en wipten met hun lippen over de rand van mijn eikel. Heel hard kneep ze met duim en wijsvinger vlak onder mijn eikel zodat ik schreeuwde. Langzaam zakte mijn opkomende orgasme weg en Inge keek triomfan- telijk naar Anja.

Zo doe je dat, zei ze, nu ben jij aan de beurt. Anja liet zich op mijn paarse pik zakken en voelde hoe het kloppende vlees haar buikje vulde. Met kleine wipjes begon ze te neuken terwijl Inge nu een van mijn tepels in haar mond nam en begon te zuigen.

Ik kreunde van genot en Inge beet nu hard in mijn gevoelige tepel. Anja wipte door en ik voelde het al weer komen. Hij wordt alweer dikker, riep Anja. Anja floepte van mijn pik en kneep net als Inge hard in de op springen staande pik. Ik schreeuwde weer, maar nu van pijn en weer zakte mijn orgasme weg. Dit doen we nog een aantal keer, zei Inge en pakte de keiharde pik vast en duwde die nu in haar kut.

Pak jij die kleine zwarte dildo, zei ze tegen Anja. Die wist wat Inge bedoelde. Eerst stopte ze hem in haar eigen natte kutje en drukte hem daarna met kracht tussen mijn strak gespannen billen.

Grommend voelde ik hoe de trillende staaf mijn kontgat oprekte. Anja haalde hem een paar keer op en neer en drukte de vibrator toen geheel in mijn achterste. Ik merkte hoe mijn kringspier zich weer sloot en de dildo zat opgesloten in mijn darmen. Met beide handen kneep ze hard in mijn tepels zodat ik gilde van pijn. Oooooh…… jaaaaaah… ik kom, ik kooommmmm….

Alleen de vibrator in mijn kont gaf me een ongekend genot. De balzak was zo dik geworden, dat hij helemaal bol stond als een grote grapefruit. Mijn pik was net zo dik als mijn onderarm.

Anja trok mijn billen uit elkaar en trok de dildo eruit. Inge pakte een andere vibrator. Deze was een keer zo groot en zat vol ribbels. Zo nu gaan we je laten spuiten, zei Anja, en opnieuw trok ze mijn kontgat open. Inge drukte ruw de kop van het gevaarte naar binnen en ik gaf weer een luide gil.

Maar Inge drukte hard verder en mijn kontgat was al zover opgerekt en glibberig dat de kuntpik geleidelijk aan weer helemaal in mijn darmen verdween.

Anja was mijn pik aan het aftrekken maar ze kreeg het vel niet meer op en neer. Mijn lul was te dik geworden, de huid zat te strak. Inge zette de vibrator aan en een golf van genot schoot door mijn buik. Ik kan hem niet meer aftrekken, zei Anja tegen Inge. Geeft niet, dan pijpen we hem klaar, antwoorde ze. Maar eerst wil ik zien of hij nog in mijn kut past. Ze zakte met haar kut tot boven mijn monsterlijke pik en trok haar schaamlipjes uit elkaar. Langzaam probeerde Inge zich op me te laten zakken, maar merkte dat het niet ging.

Hij is te dik voor mij, laten we hem maar gewoon pijpen. Twee tiener- mondjes begonnen mijn eikel te bewerken. Anja drukte de dildo die weer half uit mijn kont was geschoven met kracht terug. Ik schokte met mijn onderlichaam en voelde dat ik ging komen. Toen trok Anja met een ruk het leren riempje los en ik voelde hoe het bloed met een noodgang door de dikke aders liep. Serverster laat zich neuken door en krijgt ongewild een creampie.

Brunette laat zich neuken door een vriend van haar stiefvader en hij spuit haar vol. Japans vrouwtje laat haar harige kutje vol spuiten door klein Japans pikkie. Blonde tiener wordt in haar kont geneukt door de buurman. Man met blanke lul neukt negerin en spuit haar zwarte kut vol zaad. Lekker wijvie in lingerie laat haar kontje open neuken. Latina MILF met grote borsten laat haar kontje uitwonen door oudere kerel. Geile sloerie pijpt lul deeptroat en laat zich in haar kontje neuken.

Onderdanig vrouwtje moet het sperma van haar man uit de kut van haar vriendin likken. Colombiaans meisje wordt geneukt door dikke pik en ze krijgt een creampie. Allebei haar gaatjes worden geneukt tot ze zijn zaadlozing diep in haar kutje krijgt. Sperma druipt uit huisvrouw haar vers geneukte kutje.

Sloerie laat zich dubbel neuken en krijgt de volle lading zaad in haar kont.