Gijl wijf meester zoekt slaaf

gijl wijf meester zoekt slaaf

De volgende dag ging ik naar het desbetreffende hotel om mij te laten keuren aan het dominante koppel. De meesteres had mij eerlijk verteld, dat zij al eerder een aantal slaven hadden afgekeurd, dus of ik er zo goed mogelijk zou uit zou willen zien, laat maar zien wat jij in je mars heb, "presenteer jij je maar eens als een echte slaaf", had de meesteres mij ingefluisterd.

Ik moest mij melden bij de receptie, die mij weer doorverwees naar een tafeltje achter in het restaurant, ik kon het niet missen aan het tafeltje zat een geweldige mooie vrouw van zo'n 26 jaar en naast haar zat een door de zon bruin gebrande grote kerel van pak hem beet 28 jaar.

Zij stelden zich voor als Cat en Dion. Bijzonder vriendelijk vroegen ze mij wat ik wilde drinken om het te bestellen. Nadat de serveerster de drankjes had gebracht nam Dion het woord en vertelde mij, wij de meesteres en meester hebben thuis een sm ingerichte grote kamer waar vaak rituele geile sm avonden met andere dominanten koppels wordt gespeeld.

Ik zou mij dan gewillig moeten overleveren aan de meesteres, meester alsmede de andere dominante koppels, wat vooral belangrijk was, dat ik wel bi moest zijn om te kunnen voldoen aan de eisen van de meesters.

Tevens dat ik voor 3 maanden de kans kreeg om de meesteres en meester te overtuigen van mijn slaafs gedrag, anders kon ik mijn biezen pakken.

Alles wat zij mij beiden hadden verteld klonk mij als muziek in de oren, zeker de schoonheid van de meesteres trok mij wel erg aan. Alsof Cat gedachten kon lezen, drukte zij het op mijn hart dat ik hun slaaf zou zijn en op rituele avonden zij mij opdrachte kon geven om bijv mij anaal te laten neuken door Dion en gelijktijdig een andere pik moet pijpen. Cat haalde een mapje uit haat tas en liet mij foto's zien van Dion en Cat. Op de foto's zag Cat er nog lekkerder en geiler uit in haar zwart kanten corset, dan nu in het hotel en dat was al veelbelovend, haar grote blote borsten stonden strak vooruit de tepels priemden recht vooruit, haar benen met zwarte nijlons en zeer hoge hakken en dan die prachtige mooie lange zwarte haren, het was echt een verrukkelijk heerlijke geile dame.

Dion stond op sommigen foto's in een leren tuigharnas en leren broek. Op één van de foto's presenteerde Dion trots zijn enorme pik, ik heb zelf geen kleintje, zeg maar 23cm bij 6cm doorsnee, maar Dion had een pik zo'n grote lange, gelukkig niet zo dik als wat ik heb. Cat bemerkte mijn reactie en vertelde mij dat de pik van Dion wel zo'n 25 cm kon groeien, ligt er natuurlijk ook een beetje aan, hoe goed jij zijn geile pik afzuigt, ben jij bereid om je te laten neuken in dat strakke kontje door zijn pik, daar wordt Dion behoorlijk geil van, met alle gevolgen van dien.

Was ik al geil geworden van de foto's van Cat, nu kreeg ik het er wel erg warm van, zo'n enorme joekel, ik had een bizar vreemdsoortig gevoel bij het zien van de ferme lul van Dion, hoe hij zijn pik diep in mijn kut zou pentreren. Antwoorde dat ik mij aan de strenge regels wilden houden en ik de meesteres en meester gewillig zou dienen. Volgens Cat zag ik er goed uit, slank 1,98 mtr lang, bruine ogen, met licht blonde half lange haren voldeed ik aan haar wens. Toch wilde zij de proef op de som nemen.

Zij gaf mij de opdracht om naar het toilet te gaan mijn pik hard en stijf te trekken om het dan aan Cat en Dion te laten zien aan het tafeltje. Even dacht ik, wat is dit nou zijn zij gek geworden? Maar besloot toch naar het toilet te gaan om mij af te rukken, eerlijk gezegd zou ik alles doen voor deze meesteres en meester.

Het was minder moeilijk dat ik had gedacht, ik hoefde alleen maar aan Cat te denken, wat een heerlijk geil wijf en had ik binnen korte tijd een enorme erectie. Naar het tafeltje lopend geilde ik mij nog op door in mijn broekzak mijn gezwollen pik te strelen. Wat er toen gebeurde had ik werkelijk nog nooit meegemaakt zelfs niet met mijn vorige meesteres, waar ik toch ook geile vreemde siutie's had ondervonden.

Aangekomen bij het tafeltje dirigeerde Cat mij mijn lul uit mijn broek te halen en moest ik mijn hard geworden pik aan hen laten zien. Gelukkig was er niemand in de buurt en deed ik wat mij gevraagt werd, Cat en Dion speelde nu een spel met mij, uitgebreid werd ik hard aan mijn pik getrokken door Dion en Cat, die ook nog eens hard in mijn ballen kneep.

Cat maakte het nog bonter, ik moest voor haar gaan staan, Cat tuite haar paars gestifte lippen en begon geraffineerd aan mijn eikel te zuigen, ik stond te trillen op mijn benen wat mij nu overkwam.

Of zij het expres deed weet ik niet, maar zonder enig schaamtegevoel zoog zij mijn pik diep in haar mond en zei hardop tegen Dion, dit is wel een hele lekkere dikke pik, daar wilde zij wel de nodige spelletjes mee doen. Wat ik niet had verwacht was, dat Cat aan mij vroeg of ik wat te doen had vanavond, dan kunnen we wanneer jij dat ook wil vanavond iets leuk plannen met elkaar.

Ik liet hen even in het ongewis met een leugentje, dat ik al een afspraak had, maar toen ik het teleurgestede gezicht zag van de knappe Cat, gaf ik snel toe aan hun verzoek. Ik was vreselijk benieuwd wat mij te wachten staat, ik had al zo vaak aangegeven aan mijn meesteres, om met een andere slaaf of meester een sessie te beleven.

Nu werd het mij letterlijk en figuurlijk in de schoot geworpen. We spraken af dat ik de eerste 3 maanden op zou worden opgehaald bij het station in Arnhem om dan geblindoekt naar hun vrijstaande villa te rijden. Het zou dan gaan om de volgende dagen, dinsdagavond en donderdagavond en zou ik het hele weekend bij hun in huis blijven. Dat wilden zij graag omdat zij eerst een vertrouwensband wilden opbouwen met mij. Dion bestelde voor ons nog wat te drinken ten teken dat het simpelweg klikte tussen ons en bleven wij nog een gezellig uurtje wat praten over allerlei dingen in het leven.

Ik zag dat zij blij waren met mijn persoontje, ik vond het geweldig om deze twee mooie mensen te mogen, moeten dienen. De avond was aangebroken, ik stond al wat vroeger dan afgesproken wel een beetje zenuwachtig bij het station.

Op de afgesproken tijd haalde Dion mij op, we reden Arnhem uit, op dat moment gaf hij mij een masker, die ik zoals afgesproken op moest zetten.

Na verloop van tijd reden een grindpad op om enkele minuten later te stoppen, toen ik mijn masker mocht afdoen en uitstapte stond ik voor een gigantisch groot pand midden in het bos. Dion ging mij voor via de hal naar een grote kamer, ik werd vrolijk en vriendelijk ontvangen door Cat die mij nog eventjes aangaf dat zodra wij in huis zijn elkaar gewoon bij de naam moesten noemen, maar zodra je de kelder betreed jij de slaaf bent en wij Meesteres Cat en Meester Dion voor jou zijn, afgesproken?

Daarna vroeg Cat mij wat ik wilde drinken, gelijktijdig overhandigde zij mij een sublijst om aan te geven waar ik persee nog niet aan toe was. Na de koffie zou zij met Dion mij een rondleiding geven van hun domein, de Kerker zoals zij het noemde. Eindelijk was het zover, wij liepen stilzwijgend de lange trap af, het enige wat te horen was waren de harde tikken op de plavuizen van de stilettohakken van Cat, dat geluid van haar hakken zorgde ervoor dat ik al behoorlijk opgewonden raakte Dion gaf aan, als je de kelder betreed, voel je meteen een ultieme sfeer, zoals het in een sm kelder hoort te zijn.

Aan de rechterkant zie je in de kast butpluggen, dildo's in allerlei maten. De eerste deur rechts is de rode kamer met een Sling, Andreaskruis en een Neukmachine, recht vooruit bevind zich de grote kelderkamer. Zoals je ziet hebben we ook deze gezellige openhaard, wat sfeer brengt in elke sessie, kijk maar eens wat er op de schouw staat te pronken.

Deze buttplug is niet voor bangeriken en zeker niet voor beginners. En dit is ook een pronkstuk nlm de Dick Rambone Zwarte Cock, deze prachtig gereproduceerde penis is absoluut adembenemend met een totale lengte van wel 42 centimeter. Met een doorsnede van ongeveer 6 cm omtrek ruim 19cm en zijn balzak met een doorsnede van 10 cm laat deze Gummi Gigant niets te wensen over.

Met deze enorme atributen gaan we pas echt mee aan de slag met jou wanneer jij er echt klaar voor bent. Dit is het nieuwste wat we hebben aangeschaft vertelde Cat vol trots kijk maar eens goed, pakte het speeltuig en vertelde verder, Met ons Anusslot Buttplug van staal komje volledig aan je trekken.

Spelen we samen met dit stalen anusslot met mij of Dion. Het werkt als volgt. Je stopt de plug in je slavenkutje, dan draai je aan de pen met schroefdraad, je ziet nu dat de plug zich opent, je start met 6 cm en spreid zich tot 15 cm, de lengte is 25 cm.

Dit is een perfect apparaat om je sluitspier te trainen, om jou evt later te kunnen fisten. Dus ik breng je anusslot in met hulp van glijmiddel. Trek door de pen op te draien de buttplug tot de volledige grootte. De Plug neemt drie keer zijn eigen grootte aan in de anus.

Het blijft stevig op zijn plaats en valt er niet uit. Vervolgens bevestig ik het kleine slotje en heb je jou verdiende anaalstraf. Hier kunnen wij mee aantonen, dat Dion of ik de macht over jou bezitten, vertelde Cat. We liepen verder, wanneer we de kamer uitlopen hebben we meteen om de hoek een grote verzameling riante zwepen hangen en dit rek bevinden zich allerlei klemmen en andere leuke speeltjes om jou bezig te houden. Kijk en hier hebben we een prachtig mooi groot bed waar jij je heerlijk kunt ontspannen met ons, alleen of met één van ons of anders met z'n drieën.

Daar in de hoek is onze kerkerbar, kunnen we meekijken met een drankje in de hand vanaf de bar, wat er zich afspeeld op het grote bed. Om ons met meerdere personen te kunnen ontspannen hebben we hier het zwembad, Dion deed de grote zware eikenhouten deur open, ik wist niet wat ik zag, een zwembad van zo'n 8 tot 16 meter groot en een klein bad waar we met 4personen in konden, wat tevens de wirlpool was en een aantal douches, open en blood zodat je altijd gezamenlijk kon douchen.

En dan was er nog een ruimte waar ik mij als slaaf zou kunnen omkleden met allerlei leren tuig boddy's en zijn er ook nog twee toiletten, vertelde Cat met trots aan mij. Nogmaals ik wist niet wat ik allemaal meemaakte, wat ik allemaal zag, ik was er werkelijk stil van geworden het had zo'n grote indruk op mij gemaakt. In gedachten zei ik tot mij zelf, hier wil ik met Cat en Dion mijn slaafs gedrag tonen, mij onderwerpen aan hun gezag, dit was mijn grote kans om sm op een geweldige manier te ondergaan.

Ik waande mij werkelijk in een paradijs. Ik stond diep in gedachten al een beetje te dromen, wat werkelijk werd doordat Cat mijn gedachten in haar hand hield. Vogens mij ben jij behoorlijk geil geworden van wat jij te zien heb gekregen en kneep nu harder in mijn stijve pik. Ik kon natuurlijk niets anders dan met ja antwoorden, Cat had het levende bewijs in haar hand. Dion stelde voor er een relaxte avond van te maken, elkaar een beetje leren kennen, om dan zaterdag, wanneer wij dan ook meer tijd hebben en van elkaar weten doordat jij de sublijs heb ingevuld.

Dan gaan we nu heerlijk naakt zwemmen, de wirlpool in en een beetje ondeugend voor elkaar zijn. Binnen enkele ogenblikken stonden wij naakt in het zwembad, observeerde wij elkaar Cat had heerlijke volle borsten met mooie puntige hard vooruitstaande tepels, zij had een heerlijk kontje, om in te bijten, was mooi slank, Dion was gespierd niet zo lang als ik, maar had een strak kontje en zoals ik op de foto had gezien een behoorlijke lange dunne pik, beide waren net als ik intiem geschorren om lachend het zwembad in te duiken.

Van zwemmen kwam niets, Cat was onder de indruk van nijn dikke lul, die van Dion was een ietsje langer maar mijn pik was echter veel dikker. Het duurde dan ook niet lang, dat Dion op zijn rug dreef met zijn lul uitnodigend recht omhoog, ik nam het initiatief, ik kon er niet van afblijven, eerst trok ik hem wat af, zodat zijn staaf echt lang werd, ik mij niet meer kon beheersen en zijn roede diep in mijn mond liet glijden en hem onbeheerst begon af te zuigen.

Cat pakte mijn lul achterlangs en begon er onbedaard hard aan te trekken, haar andere hand pakte mijn tepel, kneep er venijdig hard in, wat mij een kreet ontlokte. Verleidelijk fluisterde zij in mijn oor of ik dit lekker vond, en kneep nu met haar nagels nog harder in mijn tepel.

Het gevolg was dat ik Dion heftig geil lag te pijpen en mijn pik nu echt vreselijk dik werd. Cat was echt een kreng, sadistisch, zij wist dat ik super geil werd van het vreselijk hard in mijn tepels knijpen, zij voelde mijn enorme lul bijna uit zijn voegen barsten, begon nu ook nog eens met haar lange nagels over mijn pik te schrapen.

Intussen lag ik Dion zo hevig lag af te zuigen. Plotseling kermde hij luid en zei, "kom laten we verder gaan op de ligbedden", bang dat hij was dat hij mij en het bad zou onder spuiten.

Op bed liggend moest ik Cat haar nun al vochtige kutje gaan beffen die over mij heen was gaan zitten, Dion zat op zijn knieën mij te pijpen. We kreunden slaakten geile kreetjes en werden met de minuut geiler. Cat was andersom boven op mij gaan zitten, ik moest verder gaan met haar te beffen en moest Dion over mij heen komen staan voor Cat zodat zij de stijve lul van Dion kon pijpen. Het gebeurde dan ook niet onverwacht dat Cat en Dion een orgasma beleefden, het gegrom van Dion was het moment dat hij zijn ballen leegspoot op mijn buik gevold door een hysterisch krijsende Cat die haar kutje liet ontploffen.

Ik wilde mij nu echt tonen dat ik een gewillige slaaf ben, bleef Cat haar kutje bewerken met mijn tong, zoog aan haar schaamlippen en beet geniepig in haar clitoris. Het stroomde nu uit haar heerlijk strakke kutje, ik zat onder haar goddelijk vocht. Cat bleef Dion aftrekken wat ontlade in een tweede stroom hete sperma, wat ook nu weer op mijn buik terecht kwam.

Ik was de enigste die geen orgasme had beleeft, ik lag met mij geile dikke knuppel te wachten wat er zou gaan gebeuren. Cat vond het niet eerlijk dat ik geen orgasme had ondergaan, zei zij met een gemene grijns, dit is nu eenmaal jou lot, slaaf, jou meester en meesteres maken de dienst uit, en heb jij mij niet verteld dat jij de meester en meesters ten alle tijden zou dienen, maar zei er snel achteraan dat wanneer ik nu nog eens Dion zou afzuigen, zij mij ging pijpen.

Zij wisselde met Dion van positie, zodat ik de lange staaf van Dion kon pijpen en Cat mijn pik begon te pijpen. Haar lippen sloten om mijn dikke eikel en begon er wild aan te sabbelen. Ik kreeg nu de volle lading van Dion, wat een lange lul, jesus. Hij stopte zijn erectie diep in mijn keel en begon te stoten, ik slikte waaardoor ik niet hoefde te kokhalen, Dion genoot van het inslikken van zijn staaf, wat hem een heerlijk heet geil gevoel gaf.

Dion kreunde het uit, bleef schaamieloos zijn pik diep in mijn pijpbek stoten en ook nu weer een ferme kreet, een hevig gegrom en Dion spoot voor de derde keer die avond zijn ballen leeg. Ik hoorde nog net zeggen door Cat, alles doorslikken anders zal ik jou vanavond toch straffen. Ik slikte alles in, morste geen druppel, ik was trots dat ik zijn lading allemaal had weten door te slikken.

Er hingen een paar druppels sperma op mijn kin, die ik snel met mijn tong naar binnen werkte. Cat had niet stil gezeten, zij sabbelde aan de grote knop van mijn eikel, likte mijn ballen, zoog mijn pik naar binnen in een vacuum. Als jij deze persoon bent, stuur d Meester zoekt potente slaven jr Meester Fabian zoekt Potente Mannelijke slaven. Je moet potente mannen zijn die kunnen gehoorzamen en je moet van vrouwen houden.

Ik ben een Sadist. Werk graag met div. Meester zoekt voetslaaf Meester zoekt een voetslaaf die mijn voeten masseert, ruikt en likt. Verder zal je als voetenbankje dienen voor deze dominante meester. Jou taken schoon maken , mannen Een Femdom Meesteres is hard en meedogenloos. Een slaaf is er voor haar plezier en Plek voor 1 of 2 slaven Meester zoekt nog steeds met spoed een huisslaaf. Veel reacties helaas veel nep. Ik zoek en je krijgt geen spijt, een of 2 jongens tussen de 22 en 26 ja Genadeloos Sadist op leeftijd zoekt een pijnslaaf voor genadeloze onderwerping X-cross,zwepen,nylon zweep,ponyplay met sporen.

Huisslaaf gezocht Zit je zonder werk dus vrij overdag en wil je een Meester dienen dan ben je welkom. Ik zoek een kandidaat tussen de 22 en 26 met een zeer representatie Meester zoekt butler Ben op zoek naar een talentvolle huisbutler. Ben je tussen de 22 en 25 jaar uit , wil je met regelmaat de meester dienen dan ben je welkom en je krijgt Meester Thomas zoekt sm modellen om massages voor te doen Naakt Leren Masseren voor singels Heren of dames,studentes,kopels Jij houdt van massage?

In je blootje lekker genieten van een relaxmassage? Bij interesse stuur een mail en zet er in wat je wilt. Welke online slaaf wil hulp bij afvallen? Welke slaaf wil online hulp bij afvallen? Als je het niet goed doet krijg je straf. Meester Thomas zoekt huis slaaf zonder ervaring Meester Fabian , Zoek huis slaaf, je bent van nature een specialist zoals masseur, fysiotherapeut, jurist , notaris , accountant , kok , Politie m Meester zoekt huis slaaf voor Amsterdam Meester Fabian , Zoek huis slaaf, je bent van nature een specialist zoals masseur, fysiotherapeut, jurist , notaris , accountant , kok , Politie m Om te controleren wil ik wel bewijs van de uitgevoerde opdrachten.

Meester ROY zoek jou! Strenge veeleisende Meester Roy is opzoek naar jou. Ben jij die gehoorzame onderdanigege Maso-slaaf? Heb jij een gedegen en harde opleiding nodig? Meester Thomas zoekt huis slaaf zonder ervaring Meester Thomas , zoekt managers,therapeuten, aannemers, koks , tuinman , directeuren , kort om je bent een vakman. En buiten jou vak , wil je graag Mijn naam is Meester Thomas, ik heb nu ruim 8 jaar ervaring met sm. Ik zoekt voor mij sm ruimte naar mo Op zoek jonge trampling slaaf Ik ben op zoek naar een trampling slaaf.

Ben jij een jonge jongens en niet lijkt dit j Meester zoekt pijn slaaf voor schoonmaakt werk Meester Dom, zoekt een onderdanige slaaf, 30 - 45 jaar, die de Meester gaat helpen met schoonmaak , boodschappen doen, koken , chauffeur enz De Me Graag kom ik in contact met een jonge slaaf.

.

Plassex met oma meesteres zwolle

Meester zoekt potente slaven jr Meester Fabian zoekt Potente Mannelijke slaven. Je moet potente mannen zijn die kunnen gehoorzamen en je moet van vrouwen houden. Ik ben een Sadist. Werk graag met div. Meester zoekt voetslaaf Meester zoekt een voetslaaf die mijn voeten masseert, ruikt en likt.

Verder zal je als voetenbankje dienen voor deze dominante meester. Jou taken schoon maken , mannen Een Femdom Meesteres is hard en meedogenloos.

Een slaaf is er voor haar plezier en Plek voor 1 of 2 slaven Meester zoekt nog steeds met spoed een huisslaaf. Veel reacties helaas veel nep. Ik zoek en je krijgt geen spijt, een of 2 jongens tussen de 22 en 26 ja Genadeloos Sadist op leeftijd zoekt een pijnslaaf voor genadeloze onderwerping X-cross,zwepen,nylon zweep,ponyplay met sporen.

Huisslaaf gezocht Zit je zonder werk dus vrij overdag en wil je een Meester dienen dan ben je welkom. Ik zoek een kandidaat tussen de 22 en 26 met een zeer representatie Meester zoekt butler Ben op zoek naar een talentvolle huisbutler. Ben je tussen de 22 en 25 jaar uit , wil je met regelmaat de meester dienen dan ben je welkom en je krijgt Meester Thomas zoekt sm modellen om massages voor te doen Naakt Leren Masseren voor singels Heren of dames,studentes,kopels Jij houdt van massage?

In je blootje lekker genieten van een relaxmassage? Bij interesse stuur een mail en zet er in wat je wilt. Welke online slaaf wil hulp bij afvallen? Welke slaaf wil online hulp bij afvallen? Als je het niet goed doet krijg je straf.

Meester Thomas zoekt huis slaaf zonder ervaring Meester Fabian , Zoek huis slaaf, je bent van nature een specialist zoals masseur, fysiotherapeut, jurist , notaris , accountant , kok , Politie m Meester zoekt huis slaaf voor Amsterdam Meester Fabian , Zoek huis slaaf, je bent van nature een specialist zoals masseur, fysiotherapeut, jurist , notaris , accountant , kok , Politie m Om te controleren wil ik wel bewijs van de uitgevoerde opdrachten.

Meester ROY zoek jou! Strenge veeleisende Meester Roy is opzoek naar jou. Ben jij die gehoorzame onderdanigege Maso-slaaf? Heb jij een gedegen en harde opleiding nodig? Meester Thomas zoekt huis slaaf zonder ervaring Meester Thomas , zoekt managers,therapeuten, aannemers, koks , tuinman , directeuren , kort om je bent een vakman.

En buiten jou vak , wil je graag Mijn naam is Meester Thomas, ik heb nu ruim 8 jaar ervaring met sm. Ik zoekt voor mij sm ruimte naar mo Op zoek jonge trampling slaaf Ik ben op zoek naar een trampling slaaf.

Ben jij een jonge jongens en niet lijkt dit j Meester zoekt pijn slaaf voor schoonmaakt werk Meester Dom, zoekt een onderdanige slaaf, 30 - 45 jaar, die de Meester gaat helpen met schoonmaak , boodschappen doen, koken , chauffeur enz De Me Graag kom ik in contact met een jonge slaaf. Meester Dom, zoekt pijn slaaf om de Meester te dienen Meester Dom, zoekt een onderdanige slaaf, 30 - 45 jaar, die de Meester gaat helpen met schoonmaak , boodschappen doen, koken , chauffeur enz De Me Schoolhoofd maakt gebruik van jonge studenten Kinky dominatrix Carmen weet hoe part2 Sexy Carmen doen van een foto part4 Blond grote tieten fetish Babe gemarteld door meester Middeleeuwse Spanking Fantasy School meisje krijgt vastgebonden , Caned en Buggered Kinky MILF is seksslavin in bizarre bondage part1 Freaks of Nature Caned voor Cash Old school BDSM in de schuur part6 Rode jurk caning Kloppers Carmen fisting bdsm hardcore part2 Domina in latex catsuit martelen slechte slaaf Twee gevangenen gestraft als slaven De perfecte verzorging Japanse BDSM 9 Twee rondborstige grote tieten latex geile milf part1 Twee hete geile vervelende teven bondage part4 Mooie brunette babe krijgt vastgebonden part1 Russische tiener rode kontjes goed afgedroogd Harde stokslagen F - f Discipline in Rusland vol.

Forgeign Exchange Student gestraft voor slecht rangen Zon gebruinde chick krijgt bondage part2 Gepompt melken tieten en kut martelingen Vuile jonge blonde Xenia wordt gebogen over part6 Discipline In Rusland 1 Klafelin 1 xLx Japanse BDSM 3 Geklemd Tepels doorgedrongen kut part5 Klaar om te krijgen!

Testen haar specimen Allanahs Pijnlijke Onderzoek part4 Totaal Vernedering slave Alike Ik wil grote clitoris! Japanse BDSM 20 Russische schoolmeisje harde gestraft door leraar Hete sexy geile vervelende meisjes having fun part5 Dudes pik wordt vastgebonden door kinky brunette part6 Een ander enorm paar borsten part2 Teef vastgebonden en zwaar gestraft Drie meisjes gestraft met spanking en strapon neuken Nederlandse Hairy Mature Sm.

Opgeschort en Whipped Black Girl Konten in de sex orgie Franse gymleraar traint twee jonge studenten Slinky blonde milf krijgt een harde spanking van oude vent Spanks en Striemen fetish en slapping Extreme prive Spanking uit Duitsland
gijl wijf meester zoekt slaaf

De volgende dag ging ik naar het desbetreffende hotel om mij te laten keuren aan het dominante koppel. De meesteres had mij eerlijk verteld, dat zij al eerder een aantal slaven hadden afgekeurd, dus of ik er zo goed mogelijk zou uit zou willen zien, laat maar zien wat jij in je mars heb, "presenteer jij je maar eens als een echte slaaf", had de meesteres mij ingefluisterd. Ik moest mij melden bij de receptie, die mij weer doorverwees naar een tafeltje achter in het restaurant, ik kon het niet missen aan het tafeltje zat een geweldige mooie vrouw van zo'n 26 jaar en naast haar zat een door de zon bruin gebrande grote kerel van pak hem beet 28 jaar.

Zij stelden zich voor als Cat en Dion. Bijzonder vriendelijk vroegen ze mij wat ik wilde drinken om het te bestellen. Nadat de serveerster de drankjes had gebracht nam Dion het woord en vertelde mij, wij de meesteres en meester hebben thuis een sm ingerichte grote kamer waar vaak rituele geile sm avonden met andere dominanten koppels wordt gespeeld.

Ik zou mij dan gewillig moeten overleveren aan de meesteres, meester alsmede de andere dominante koppels, wat vooral belangrijk was, dat ik wel bi moest zijn om te kunnen voldoen aan de eisen van de meesters.

Tevens dat ik voor 3 maanden de kans kreeg om de meesteres en meester te overtuigen van mijn slaafs gedrag, anders kon ik mijn biezen pakken. Alles wat zij mij beiden hadden verteld klonk mij als muziek in de oren, zeker de schoonheid van de meesteres trok mij wel erg aan.

Alsof Cat gedachten kon lezen, drukte zij het op mijn hart dat ik hun slaaf zou zijn en op rituele avonden zij mij opdrachte kon geven om bijv mij anaal te laten neuken door Dion en gelijktijdig een andere pik moet pijpen.

Cat haalde een mapje uit haat tas en liet mij foto's zien van Dion en Cat. Op de foto's zag Cat er nog lekkerder en geiler uit in haar zwart kanten corset, dan nu in het hotel en dat was al veelbelovend, haar grote blote borsten stonden strak vooruit de tepels priemden recht vooruit, haar benen met zwarte nijlons en zeer hoge hakken en dan die prachtige mooie lange zwarte haren, het was echt een verrukkelijk heerlijke geile dame.

Dion stond op sommigen foto's in een leren tuigharnas en leren broek. Op één van de foto's presenteerde Dion trots zijn enorme pik, ik heb zelf geen kleintje, zeg maar 23cm bij 6cm doorsnee, maar Dion had een pik zo'n grote lange, gelukkig niet zo dik als wat ik heb.

Cat bemerkte mijn reactie en vertelde mij dat de pik van Dion wel zo'n 25 cm kon groeien, ligt er natuurlijk ook een beetje aan, hoe goed jij zijn geile pik afzuigt, ben jij bereid om je te laten neuken in dat strakke kontje door zijn pik, daar wordt Dion behoorlijk geil van, met alle gevolgen van dien. Was ik al geil geworden van de foto's van Cat, nu kreeg ik het er wel erg warm van, zo'n enorme joekel, ik had een bizar vreemdsoortig gevoel bij het zien van de ferme lul van Dion, hoe hij zijn pik diep in mijn kut zou pentreren.

Antwoorde dat ik mij aan de strenge regels wilden houden en ik de meesteres en meester gewillig zou dienen. Volgens Cat zag ik er goed uit, slank 1,98 mtr lang, bruine ogen, met licht blonde half lange haren voldeed ik aan haar wens.

Toch wilde zij de proef op de som nemen. Zij gaf mij de opdracht om naar het toilet te gaan mijn pik hard en stijf te trekken om het dan aan Cat en Dion te laten zien aan het tafeltje.

Even dacht ik, wat is dit nou zijn zij gek geworden? Maar besloot toch naar het toilet te gaan om mij af te rukken, eerlijk gezegd zou ik alles doen voor deze meesteres en meester. Het was minder moeilijk dat ik had gedacht, ik hoefde alleen maar aan Cat te denken, wat een heerlijk geil wijf en had ik binnen korte tijd een enorme erectie. Naar het tafeltje lopend geilde ik mij nog op door in mijn broekzak mijn gezwollen pik te strelen. Wat er toen gebeurde had ik werkelijk nog nooit meegemaakt zelfs niet met mijn vorige meesteres, waar ik toch ook geile vreemde siutie's had ondervonden.

Aangekomen bij het tafeltje dirigeerde Cat mij mijn lul uit mijn broek te halen en moest ik mijn hard geworden pik aan hen laten zien. Gelukkig was er niemand in de buurt en deed ik wat mij gevraagt werd, Cat en Dion speelde nu een spel met mij, uitgebreid werd ik hard aan mijn pik getrokken door Dion en Cat, die ook nog eens hard in mijn ballen kneep. Cat maakte het nog bonter, ik moest voor haar gaan staan, Cat tuite haar paars gestifte lippen en begon geraffineerd aan mijn eikel te zuigen, ik stond te trillen op mijn benen wat mij nu overkwam.

Of zij het expres deed weet ik niet, maar zonder enig schaamtegevoel zoog zij mijn pik diep in haar mond en zei hardop tegen Dion, dit is wel een hele lekkere dikke pik, daar wilde zij wel de nodige spelletjes mee doen. Wat ik niet had verwacht was, dat Cat aan mij vroeg of ik wat te doen had vanavond, dan kunnen we wanneer jij dat ook wil vanavond iets leuk plannen met elkaar. Ik liet hen even in het ongewis met een leugentje, dat ik al een afspraak had, maar toen ik het teleurgestede gezicht zag van de knappe Cat, gaf ik snel toe aan hun verzoek.

Ik was vreselijk benieuwd wat mij te wachten staat, ik had al zo vaak aangegeven aan mijn meesteres, om met een andere slaaf of meester een sessie te beleven. Nu werd het mij letterlijk en figuurlijk in de schoot geworpen. We spraken af dat ik de eerste 3 maanden op zou worden opgehaald bij het station in Arnhem om dan geblindoekt naar hun vrijstaande villa te rijden.

Het zou dan gaan om de volgende dagen, dinsdagavond en donderdagavond en zou ik het hele weekend bij hun in huis blijven. Dat wilden zij graag omdat zij eerst een vertrouwensband wilden opbouwen met mij. Dion bestelde voor ons nog wat te drinken ten teken dat het simpelweg klikte tussen ons en bleven wij nog een gezellig uurtje wat praten over allerlei dingen in het leven.

Ik zag dat zij blij waren met mijn persoontje, ik vond het geweldig om deze twee mooie mensen te mogen, moeten dienen. De avond was aangebroken, ik stond al wat vroeger dan afgesproken wel een beetje zenuwachtig bij het station. Op de afgesproken tijd haalde Dion mij op, we reden Arnhem uit, op dat moment gaf hij mij een masker, die ik zoals afgesproken op moest zetten.

Na verloop van tijd reden een grindpad op om enkele minuten later te stoppen, toen ik mijn masker mocht afdoen en uitstapte stond ik voor een gigantisch groot pand midden in het bos.

Dion ging mij voor via de hal naar een grote kamer, ik werd vrolijk en vriendelijk ontvangen door Cat die mij nog eventjes aangaf dat zodra wij in huis zijn elkaar gewoon bij de naam moesten noemen, maar zodra je de kelder betreed jij de slaaf bent en wij Meesteres Cat en Meester Dion voor jou zijn, afgesproken? Daarna vroeg Cat mij wat ik wilde drinken, gelijktijdig overhandigde zij mij een sublijst om aan te geven waar ik persee nog niet aan toe was.

Na de koffie zou zij met Dion mij een rondleiding geven van hun domein, de Kerker zoals zij het noemde. Eindelijk was het zover, wij liepen stilzwijgend de lange trap af, het enige wat te horen was waren de harde tikken op de plavuizen van de stilettohakken van Cat, dat geluid van haar hakken zorgde ervoor dat ik al behoorlijk opgewonden raakte Dion gaf aan, als je de kelder betreed, voel je meteen een ultieme sfeer, zoals het in een sm kelder hoort te zijn.

Aan de rechterkant zie je in de kast butpluggen, dildo's in allerlei maten. De eerste deur rechts is de rode kamer met een Sling, Andreaskruis en een Neukmachine, recht vooruit bevind zich de grote kelderkamer.

Zoals je ziet hebben we ook deze gezellige openhaard, wat sfeer brengt in elke sessie, kijk maar eens wat er op de schouw staat te pronken. Deze buttplug is niet voor bangeriken en zeker niet voor beginners. En dit is ook een pronkstuk nlm de Dick Rambone Zwarte Cock, deze prachtig gereproduceerde penis is absoluut adembenemend met een totale lengte van wel 42 centimeter.

Met een doorsnede van ongeveer 6 cm omtrek ruim 19cm en zijn balzak met een doorsnede van 10 cm laat deze Gummi Gigant niets te wensen over.

Met deze enorme atributen gaan we pas echt mee aan de slag met jou wanneer jij er echt klaar voor bent. Dit is het nieuwste wat we hebben aangeschaft vertelde Cat vol trots kijk maar eens goed, pakte het speeltuig en vertelde verder, Met ons Anusslot Buttplug van staal komje volledig aan je trekken. Spelen we samen met dit stalen anusslot met mij of Dion. Het werkt als volgt. Je stopt de plug in je slavenkutje, dan draai je aan de pen met schroefdraad, je ziet nu dat de plug zich opent, je start met 6 cm en spreid zich tot 15 cm, de lengte is 25 cm.

Dit is een perfect apparaat om je sluitspier te trainen, om jou evt later te kunnen fisten. Dus ik breng je anusslot in met hulp van glijmiddel. Trek door de pen op te draien de buttplug tot de volledige grootte. De Plug neemt drie keer zijn eigen grootte aan in de anus. Het blijft stevig op zijn plaats en valt er niet uit. Vervolgens bevestig ik het kleine slotje en heb je jou verdiende anaalstraf. Hier kunnen wij mee aantonen, dat Dion of ik de macht over jou bezitten, vertelde Cat.

We liepen verder, wanneer we de kamer uitlopen hebben we meteen om de hoek een grote verzameling riante zwepen hangen en dit rek bevinden zich allerlei klemmen en andere leuke speeltjes om jou bezig te houden.

Kijk en hier hebben we een prachtig mooi groot bed waar jij je heerlijk kunt ontspannen met ons, alleen of met één van ons of anders met z'n drieën. Daar in de hoek is onze kerkerbar, kunnen we meekijken met een drankje in de hand vanaf de bar, wat er zich afspeeld op het grote bed.

Om ons met meerdere personen te kunnen ontspannen hebben we hier het zwembad, Dion deed de grote zware eikenhouten deur open, ik wist niet wat ik zag, een zwembad van zo'n 8 tot 16 meter groot en een klein bad waar we met 4personen in konden, wat tevens de wirlpool was en een aantal douches, open en blood zodat je altijd gezamenlijk kon douchen.

En dan was er nog een ruimte waar ik mij als slaaf zou kunnen omkleden met allerlei leren tuig boddy's en zijn er ook nog twee toiletten, vertelde Cat met trots aan mij. Nogmaals ik wist niet wat ik allemaal meemaakte, wat ik allemaal zag, ik was er werkelijk stil van geworden het had zo'n grote indruk op mij gemaakt. In gedachten zei ik tot mij zelf, hier wil ik met Cat en Dion mijn slaafs gedrag tonen, mij onderwerpen aan hun gezag, dit was mijn grote kans om sm op een geweldige manier te ondergaan.

Ik waande mij werkelijk in een paradijs. Ik stond diep in gedachten al een beetje te dromen, wat werkelijk werd doordat Cat mijn gedachten in haar hand hield. Vogens mij ben jij behoorlijk geil geworden van wat jij te zien heb gekregen en kneep nu harder in mijn stijve pik.

Ik kon natuurlijk niets anders dan met ja antwoorden, Cat had het levende bewijs in haar hand. Dion stelde voor er een relaxte avond van te maken, elkaar een beetje leren kennen, om dan zaterdag, wanneer wij dan ook meer tijd hebben en van elkaar weten doordat jij de sublijs heb ingevuld.

Dan gaan we nu heerlijk naakt zwemmen, de wirlpool in en een beetje ondeugend voor elkaar zijn. Binnen enkele ogenblikken stonden wij naakt in het zwembad, observeerde wij elkaar Cat had heerlijke volle borsten met mooie puntige hard vooruitstaande tepels, zij had een heerlijk kontje, om in te bijten, was mooi slank, Dion was gespierd niet zo lang als ik, maar had een strak kontje en zoals ik op de foto had gezien een behoorlijke lange dunne pik, beide waren net als ik intiem geschorren om lachend het zwembad in te duiken.

Van zwemmen kwam niets, Cat was onder de indruk van nijn dikke lul, die van Dion was een ietsje langer maar mijn pik was echter veel dikker.

Het duurde dan ook niet lang, dat Dion op zijn rug dreef met zijn lul uitnodigend recht omhoog, ik nam het initiatief, ik kon er niet van afblijven, eerst trok ik hem wat af, zodat zijn staaf echt lang werd, ik mij niet meer kon beheersen en zijn roede diep in mijn mond liet glijden en hem onbeheerst begon af te zuigen. Cat pakte mijn lul achterlangs en begon er onbedaard hard aan te trekken, haar andere hand pakte mijn tepel, kneep er venijdig hard in, wat mij een kreet ontlokte.

Verleidelijk fluisterde zij in mijn oor of ik dit lekker vond, en kneep nu met haar nagels nog harder in mijn tepel. Het gevolg was dat ik Dion heftig geil lag te pijpen en mijn pik nu echt vreselijk dik werd. Cat was echt een kreng, sadistisch, zij wist dat ik super geil werd van het vreselijk hard in mijn tepels knijpen, zij voelde mijn enorme lul bijna uit zijn voegen barsten, begon nu ook nog eens met haar lange nagels over mijn pik te schrapen.

Intussen lag ik Dion zo hevig lag af te zuigen. Plotseling kermde hij luid en zei, "kom laten we verder gaan op de ligbedden", bang dat hij was dat hij mij en het bad zou onder spuiten. Op bed liggend moest ik Cat haar nun al vochtige kutje gaan beffen die over mij heen was gaan zitten, Dion zat op zijn knieën mij te pijpen.

We kreunden slaakten geile kreetjes en werden met de minuut geiler. Cat was andersom boven op mij gaan zitten, ik moest verder gaan met haar te beffen en moest Dion over mij heen komen staan voor Cat zodat zij de stijve lul van Dion kon pijpen. Het gebeurde dan ook niet onverwacht dat Cat en Dion een orgasma beleefden, het gegrom van Dion was het moment dat hij zijn ballen leegspoot op mijn buik gevold door een hysterisch krijsende Cat die haar kutje liet ontploffen.

Ik wilde mij nu echt tonen dat ik een gewillige slaaf ben, bleef Cat haar kutje bewerken met mijn tong, zoog aan haar schaamlippen en beet geniepig in haar clitoris. Het stroomde nu uit haar heerlijk strakke kutje, ik zat onder haar goddelijk vocht. Cat bleef Dion aftrekken wat ontlade in een tweede stroom hete sperma, wat ook nu weer op mijn buik terecht kwam.

Ik was de enigste die geen orgasme had beleeft, ik lag met mij geile dikke knuppel te wachten wat er zou gaan gebeuren. Cat vond het niet eerlijk dat ik geen orgasme had ondergaan, zei zij met een gemene grijns, dit is nu eenmaal jou lot, slaaf, jou meester en meesteres maken de dienst uit, en heb jij mij niet verteld dat jij de meester en meesters ten alle tijden zou dienen, maar zei er snel achteraan dat wanneer ik nu nog eens Dion zou afzuigen, zij mij ging pijpen.

Zij wisselde met Dion van positie, zodat ik de lange staaf van Dion kon pijpen en Cat mijn pik begon te pijpen. Haar lippen sloten om mijn dikke eikel en begon er wild aan te sabbelen. Ik kreeg nu de volle lading van Dion, wat een lange lul, jesus. Hij stopte zijn erectie diep in mijn keel en begon te stoten, ik slikte waaardoor ik niet hoefde te kokhalen, Dion genoot van het inslikken van zijn staaf, wat hem een heerlijk heet geil gevoel gaf.

Dion kreunde het uit, bleef schaamieloos zijn pik diep in mijn pijpbek stoten en ook nu weer een ferme kreet, een hevig gegrom en Dion spoot voor de derde keer die avond zijn ballen leeg.

Ik hoorde nog net zeggen door Cat, alles doorslikken anders zal ik jou vanavond toch straffen. Ik slikte alles in, morste geen druppel, ik was trots dat ik zijn lading allemaal had weten door te slikken.

Er hingen een paar druppels sperma op mijn kin, die ik snel met mijn tong naar binnen werkte. Cat had niet stil gezeten, zij sabbelde aan de grote knop van mijn eikel, likte mijn ballen, zoog mijn pik naar binnen in een vacuum.

Als jij deze persoon bent, stuur d Meester zoekt potente slaven jr Meester Fabian zoekt Potente Mannelijke slaven. Je moet potente mannen zijn die kunnen gehoorzamen en je moet van vrouwen houden. Ik ben een Sadist. Werk graag met div. Meester zoekt voetslaaf Meester zoekt een voetslaaf die mijn voeten masseert, ruikt en likt. Verder zal je als voetenbankje dienen voor deze dominante meester. Jou taken schoon maken , mannen Een Femdom Meesteres is hard en meedogenloos. Een slaaf is er voor haar plezier en Plek voor 1 of 2 slaven Meester zoekt nog steeds met spoed een huisslaaf.

Veel reacties helaas veel nep. Ik zoek en je krijgt geen spijt, een of 2 jongens tussen de 22 en 26 ja Genadeloos Sadist op leeftijd zoekt een pijnslaaf voor genadeloze onderwerping X-cross,zwepen,nylon zweep,ponyplay met sporen.

Huisslaaf gezocht Zit je zonder werk dus vrij overdag en wil je een Meester dienen dan ben je welkom. Ik zoek een kandidaat tussen de 22 en 26 met een zeer representatie Meester zoekt butler Ben op zoek naar een talentvolle huisbutler.

Ben je tussen de 22 en 25 jaar uit , wil je met regelmaat de meester dienen dan ben je welkom en je krijgt Meester Thomas zoekt sm modellen om massages voor te doen Naakt Leren Masseren voor singels Heren of dames,studentes,kopels Jij houdt van massage? In je blootje lekker genieten van een relaxmassage? Bij interesse stuur een mail en zet er in wat je wilt. Welke online slaaf wil hulp bij afvallen? Welke slaaf wil online hulp bij afvallen?

Als je het niet goed doet krijg je straf. Meester Thomas zoekt huis slaaf zonder ervaring Meester Fabian , Zoek huis slaaf, je bent van nature een specialist zoals masseur, fysiotherapeut, jurist , notaris , accountant , kok , Politie m Meester zoekt huis slaaf voor Amsterdam Meester Fabian , Zoek huis slaaf, je bent van nature een specialist zoals masseur, fysiotherapeut, jurist , notaris , accountant , kok , Politie m Om te controleren wil ik wel bewijs van de uitgevoerde opdrachten.

Meester ROY zoek jou! Strenge veeleisende Meester Roy is opzoek naar jou. Ben jij die gehoorzame onderdanigege Maso-slaaf? Heb jij een gedegen en harde opleiding nodig? Meester Thomas zoekt huis slaaf zonder ervaring Meester Thomas , zoekt managers,therapeuten, aannemers, koks , tuinman , directeuren , kort om je bent een vakman. En buiten jou vak , wil je graag Mijn naam is Meester Thomas, ik heb nu ruim 8 jaar ervaring met sm.

Ik zoekt voor mij sm ruimte naar mo Op zoek jonge trampling slaaf Ik ben op zoek naar een trampling slaaf. Ben jij een jonge jongens en niet lijkt dit j Meester zoekt pijn slaaf voor schoonmaakt werk Meester Dom, zoekt een onderdanige slaaf, 30 - 45 jaar, die de Meester gaat helpen met schoonmaak , boodschappen doen, koken , chauffeur enz De Me Graag kom ik in contact met een jonge slaaf.

.Hete kutten de juf neuken


Kan jezelf ook ontvangen in of rondom Utrecht overdag? Meester 53 jaar slank geef jou deze kans. Stel of vrouw d Je zult dus mijn bezit zijn en ik Whatsapp of mailslaaf Ben jij een slaaf die opdrachten uitvoert die ik per mail of whatsapp verstuur en foto's of film als bewijs levert.

Als jij deze persoon bent, stuur d Meester zoekt potente slaven jr Meester Fabian zoekt Potente Mannelijke slaven. Je moet potente mannen zijn die kunnen gehoorzamen en je moet van vrouwen houden.

Ik ben een Sadist. Werk graag met div. Meester zoekt voetslaaf Meester zoekt een voetslaaf die mijn voeten masseert, ruikt en likt. Verder zal je als voetenbankje dienen voor deze dominante meester. Jou taken schoon maken , mannen Een Femdom Meesteres is hard en meedogenloos. Een slaaf is er voor haar plezier en Plek voor 1 of 2 slaven Meester zoekt nog steeds met spoed een huisslaaf. Veel reacties helaas veel nep. Ik zoek en je krijgt geen spijt, een of 2 jongens tussen de 22 en 26 ja Genadeloos Sadist op leeftijd zoekt een pijnslaaf voor genadeloze onderwerping X-cross,zwepen,nylon zweep,ponyplay met sporen.

Huisslaaf gezocht Zit je zonder werk dus vrij overdag en wil je een Meester dienen dan ben je welkom. Ik zoek een kandidaat tussen de 22 en 26 met een zeer representatie Meester zoekt butler Ben op zoek naar een talentvolle huisbutler.

Ben je tussen de 22 en 25 jaar uit , wil je met regelmaat de meester dienen dan ben je welkom en je krijgt Meester Thomas zoekt sm modellen om massages voor te doen Naakt Leren Masseren voor singels Heren of dames,studentes,kopels Jij houdt van massage? In je blootje lekker genieten van een relaxmassage? Bij interesse stuur een mail en zet er in wat je wilt. Ik wilde mij nu echt tonen dat ik een gewillige slaaf ben, bleef Cat haar kutje bewerken met mijn tong, zoog aan haar schaamlippen en beet geniepig in haar clitoris.

Het stroomde nu uit haar heerlijk strakke kutje, ik zat onder haar goddelijk vocht. Cat bleef Dion aftrekken wat ontlade in een tweede stroom hete sperma, wat ook nu weer op mijn buik terecht kwam. Ik was de enigste die geen orgasme had beleeft, ik lag met mij geile dikke knuppel te wachten wat er zou gaan gebeuren.

Cat vond het niet eerlijk dat ik geen orgasme had ondergaan, zei zij met een gemene grijns, dit is nu eenmaal jou lot, slaaf, jou meester en meesteres maken de dienst uit, en heb jij mij niet verteld dat jij de meester en meesters ten alle tijden zou dienen, maar zei er snel achteraan dat wanneer ik nu nog eens Dion zou afzuigen, zij mij ging pijpen. Zij wisselde met Dion van positie, zodat ik de lange staaf van Dion kon pijpen en Cat mijn pik begon te pijpen.

Haar lippen sloten om mijn dikke eikel en begon er wild aan te sabbelen. Ik kreeg nu de volle lading van Dion, wat een lange lul, jesus. Hij stopte zijn erectie diep in mijn keel en begon te stoten, ik slikte waaardoor ik niet hoefde te kokhalen, Dion genoot van het inslikken van zijn staaf, wat hem een heerlijk heet geil gevoel gaf.

Dion kreunde het uit, bleef schaamieloos zijn pik diep in mijn pijpbek stoten en ook nu weer een ferme kreet, een hevig gegrom en Dion spoot voor de derde keer die avond zijn ballen leeg. Ik hoorde nog net zeggen door Cat, alles doorslikken anders zal ik jou vanavond toch straffen.

Ik slikte alles in, morste geen druppel, ik was trots dat ik zijn lading allemaal had weten door te slikken. Er hingen een paar druppels sperma op mijn kin, die ik snel met mijn tong naar binnen werkte.

Cat had niet stil gezeten, zij sabbelde aan de grote knop van mijn eikel, likte mijn ballen, zoog mijn pik naar binnen in een vacuum.

Doordat Dion zijn pik uit mijn mond had gehaald en ik na het schoonlikken daarvan geen pik in mijn pijpbek had zitten, schreeuwde ik het uit en zeker toen Cat ook nog eens heel gemeen, bijzonder hard begon te bijten in mijn knuppel, Cat had echt sadistische trekjes.

De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik er bijzonder opgewonden van raakte en ook ik dreigde te ontploffen, zoals gewoonlijk schreeuwde ik het, totdat Cat met een scherpe stem mij aangaf niet klaar te komen, anders?. Maar ik kon het niet tegenhouden, Cat bleef gemeen in mijn opgezwollen lul bijten, wetende dat ik op zeker daardoor een orgasme zou beleven.

Zo gebeurde het ook, ik de slaaf vergat de regels, mijn opdracht, niet klaar komen, en spoot met een harde straal mijn sperma op de blote borsten van Cat. Oh oh, dit is foute boel hoorde ik Dion nog zeggen. Zogenaamd erg boos stapte Cat onder de douche, mij vertwijfeld achterlatend, ik probberde mij nog te verontschuldigen, maar Cat verdween.

Dion zei, "laten wij dan ook maar een douche nemen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. We namen lekker lang een douche sopten elkaar in met zeep en klaargekomen droogde wij elkaar af.

Net op het moment dat wij helemaal droog waren kwam Cat binnen. Almachtig wat een goddelijkheid, Cat was als een hemelse verschijning binnen gekomen, zo'n beauty. Zij zag er uit als de lady uit mijn erotische dromen. Zo had ik het altijd gewild, een mooie verschijning in een korset waar haar weelderige borsten bovenuit staken, zij had jarretels en zwarte nijlons met naad aan, liep op vreselijke hoge hakken en ook nu weer kreeg ik de rillingen van genot bij het tikken van de stilettohakken van Cat, tik tik tik tik, ik werd er ondanks dat ik niet wist wat mij te wachten stond, bloedgeil van.

Cat had haar lange gitzwarte haren strak naar achteren zitten, volle rode lippen gestift en keek mij kwasi kwaad aan en dirigeerde mij met haar zweepje naar de behandel kamer te lopen.. In de kamer aangekomen werden mij polsboeien en enkelboeien omgedaan, kreeg ik een colar om met ringen waar mijn polsboeien aan werden vastgeklikt. Moest ik mijn benen spreiden werd er een chrome stalen stang geplaatst en vastgemaakt aan mijn enkel banden, schuivelde ik naar de kant en stond zo weerloos tegenover de mooiste meesteres uit mijn dromen.

Al die tijd zei Cat niets dan alleen de opdrachten die zij mij gaf, keek mij met een bijzondere blik in haar ogen, geraffineerd doordringend aan. Dion keek het alles maar eens aan, was in een leren fauteuil gaan zitten bekeek het schouwspel wat komen zou vanaf de eerste rang. Cat zei mij luid en duidelijk wat de bedoeling was, fluisterde snedig in mijn oor, dat ik vanaf nu mij moest moest onderwerpen aan de meesteres.

Natuurlijk trapte ik in de val en knikte instemmend en zei, dat het goed was. Het was het verkeerde antwoord en kreeg een aantal slagen te verwerken op mijn rug, niet zo hard maar toch gevoelig. Slaaf Sven het is, "goed meesteres" fluisterde meesteres Cat pinnig in mijn oor en, nogmaals sloeg Cat mij ditmaal op mijn harde pik.

Zij speelde met het zweepje met mijn ballen, tikje zachtjes en dan weer een ferme harde tik. Het zorgde ervoor dat mijn toch al dikke pik nu echt begon te stijgeren, hij wipte van geiligheid op en neer.

Zo slaaf jij wordt er zo te zien geil van, jij vind dit dus wel prettig, jawel meesteres zei ik zachjes. Goed zo slaafje jij leert snel, verdween uit mijn ogen en kwam terug met tepelklemmen met gewichtjes eraan.

Wreed bracht zij de klemmen, op mijn tepels, het ontlokte mij een pijnlijke kreet. Cats ogen fonkelden, ook zij werd geil door het domineren van haar geile slaafje, zij genoot ervan dat was duidelijk te zien.

Cat zag het grappige er van in begon nu doodleuk met veel animo en plezier zowel op mijn pik, ballen en tepels te slaan, niet echt hard maar meer de lekkere pijn ondergaan. Het miste zijn uitwerking niet. Cat zag nu echt een enorme dikke lul, mijn grof geaderde pik werd alsmaar groter, Dion die dit alles zag gebeuren begon nu met zijn pik te spelen, en ik moest mij inhouden om het niet uit te gillen van het pijnlijke genot wat mijn lichaam beheerste, jesus wat was ik verschrikkelijk geil..

Cat zag het onheil al gebeuren en stopte abrupt mij nog verder op te geilen met haar rijzweepje, zij zag als een ervaren meesteres dat ik het niet zou kunnen houden.

Nu pakte zij mijn lul beet, drukte haar lichaam stevig tegen mij aan en gaf mij een lange tongkus, onze tongen dansten om elkaar heen, Cat zoog mijn tong af en doordat Cat gemeen haar nagels in mijn lul plante hield ik het niet meer uit, ik kreunde nog onhoorbaar dat ik klaarkwam, hijgend en grommend had ik mijn tweede orgasme, ik spoot mijn lading op de randen van haar zwarte nijlons, het droop over de in nijlons gehulde benen precies op het puntje van haar hoge hakken.

Een kanonnade van een scheldpartij was mijn deel. Slet, geile teef, geile pijpslet wat maak jij mij nou, had ik gezegd dat jij mocht klaarkomen, het is zo ongegeneerd om jou sperma over mijn dure nijlons te voelen.

Lik, lik het op slet, zorg dat er niets op de plavuizen terecht komt en om mij te overtuigen trok zij gemeen hard aan de gewchten die aan mijn tepelklemmen zaten. Opnieuw een siddering door mijn lichaam en hoe pijnlijk het ook allemaal was, ik bleef super geil.

Ik stond gebukt voorover, wat voor Dion het moment was om op te staan achter mij plaats te nemen en zijn dunne lange staaf vlees tegen mijn slavenkut te duwen, wat niet goed lukte,.

Cat zoog op zijn lul om hem gereed te maken om zo zijn staaf langzaam in mijn hete slavenkut te penetreren. Langzaam met tussenposen drukte hij zijn lul diep in mijn kont. Even moest ik er aan wennen, zo'n vreselijke lange pik diep in mijn kut. Toen Dion nu wat ruiger te werk ging, vond ik het vreselijk lekker om eindelijk na jaren een echte pik in mijn slavenkut te voelen, begon mijn pik ook weer te groeien naar grote hoogte.

Cat zag dit en begon mij kort en snel te pijpen om daarna haar lichaam tegen die van mij te drukken, pakte mijn lul en begeleide deze totdat mijn pik tussen haar schaamlippen verdween. Zo werd ik staande hard geneukt in mijn kont door de lange lul van Dion en neukte ik met veel passie het kutje van Cat. Cat sloeg haar armen om mij heen en begon mij weer te tongen, af en toe verliet haar tong mijn mond en zoog zij op de vingers van Dion, hem geil aankijken.

Cat moedigde mij ook hevig aan om haar bijzonder hard in haar strakke kutje te stoten. Wild kreunend voelde zij mijn pik nog meer opzwellen, kneep nu met haar strakke kutje ritmisch mee met mijn stoten, ja ja ga door niet ophouden neuk mij hard, nog harder gvd jaaaaaahhhhhh ik kommmmmmm oooohhhhhhh ik kommmm klaarrrrr wat voelt dit zalig aan.

Nu voelde ik mij oppermachtig en ramde mijn pik diep in haar, ik bleef maar door beuken met mij machtige harde pik, totdat ik zelf ook mijn orgasme beleefde. Dion deelde in de feestvreugde mee en vulde met het vele sperma mijn uitgewoonde slavenkut. Cat hield het langst vol, zij wist niet van ophouden en had in korte tijd wel drie a vier keer een orgasme, het sperma van Dion droop uit mijn slavenkut, het sperma van mij golfde met het vocht van Cat uit haar druipende kut, ik was voor het eerst gesandwich door mijn meesteres en meester.

Cat fluisterde dat dit nu in de toekomst vaker zou gaan gebeuren, zij hield wel van sm, maar meer op de geile subtiele manier. Ik was hun lustslaaf, zou echt wel hard worden aangepakt, zelfs behoorlijk hard, maar altijd was er een liefdevol einde aan het eind van de rit. Ik werd los gemaakt van de boeien en de stang tussen mijn enkels, we namen gezamenlijk een douche, zeepte elkaar in waardoor ik tot veel genoegen van Cat alweer een stijve pik kreeg, ben jij soms onverzaagdigbaar vroeg zij mij.

Nee meesteres, ik kreeg nu tot mijn verontwaardiging een pets op mijn wang. Nee Sven, nu zijn we weer zoals we zijn, ik ben nu gewoon Cat en Dion ook. Old school BDSM in de schuur part6 Rode jurk caning Kloppers Carmen fisting bdsm hardcore part2 Domina in latex catsuit martelen slechte slaaf Twee gevangenen gestraft als slaven De perfecte verzorging Japanse BDSM 9 Twee rondborstige grote tieten latex geile milf part1 Twee hete geile vervelende teven bondage part4 Mooie brunette babe krijgt vastgebonden part1 Russische tiener rode kontjes goed afgedroogd Harde stokslagen F - f Discipline in Rusland vol.

Forgeign Exchange Student gestraft voor slecht rangen Zon gebruinde chick krijgt bondage part2 Gepompt melken tieten en kut martelingen Vuile jonge blonde Xenia wordt gebogen over part6 Discipline In Rusland 1 Klafelin 1 xLx Japanse BDSM 3 Geklemd Tepels doorgedrongen kut part5 Klaar om te krijgen!

Testen haar specimen Allanahs Pijnlijke Onderzoek part4 Totaal Vernedering slave Alike Ik wil grote clitoris! Japanse BDSM 20 Russische schoolmeisje harde gestraft door leraar Hete sexy geile vervelende meisjes having fun part5 Dudes pik wordt vastgebonden door kinky brunette part6 Een ander enorm paar borsten part2 Teef vastgebonden en zwaar gestraft

gijl wijf meester zoekt slaaf

Vrouw vrouw sex geil buiten


gijl wijf meester zoekt slaaf