Lekkere penissen incest

lekkere penissen incest

Toen hij zich had afgedroogd en zijn gedachten nog steeds bij zijn lekkere buurvrouw waren, een brok van een wijf met blond haar en goddelijke benen en billen, en zijn pik ook dus nog steeds stijf was, besloot hij het op zijn slaapkamer verder af te maken.

Daar zou zijn fantasie verder gaan en zou hij zich kreunend aftrekken met de zuigende mond van zijn buurvrouw op zijn netvlies. Dat vond hij het geilst, zich laten pijpen. Een vrouwenmond vullen met zijn zaad, en dan het liefst van zijn buurvrouw. Hij dacht al aan hoor volle lippen toen hij de deur van de douche opende. Ronald vond het niet nodig iets aan te trekken, het was maar twee meter van de douche naar zijn slaapkamer en volgens hem sliepen zijn ouders nog. Maar die zondagochtend niet.

Op het moment dat Ronald de douche verliet was de slaapkamerdeur van zijn ouders ook net geopend en stonden zijn ouders, in nachtkleding, in de deuropening. Ze keken onthutst naar hun naakte zoon en toen naar zijn grote lul die nog steeds fier overeind stond in afwachting op wat komen zou. Ronald wist zich even met zich even geen raad met zijn houding en bleef staan terwijl zijn ouders vol ongeloof naar zijn erecte penis staarden. Het was Ronald die het eerst reageerde, hij had iets van 'wat kan mij het schelen' Hij draaide zich een kwart om zodat hij zijn ouders recht aankeek.

Met zijn onderbuik maakte hij wat roterende bewegingen zodat zijn knuppel goed heen en weer zwaaide. Ronald was enigst kind in het gezinnetje en kon altijd al tamelijk ver gaan met zijn geintjes en grapjes. Zijn ouders vonden vaak alles wel goed, ook al omdat Ronald vaak het meest adrem was en veel van humor hield. Ze waren dol op hun zoon die goed kon leren, goed kon voetballen en er ook nog eens goed uitzag.

Moeder Sonja was vooral dol op zijn lichaam, ze volgde zijn lichamelijk ontwikkeling met ontzag en was best trots dat andere vrouwen hem op zijn achttiende, een stuk vonden. Ze wilde niet toegeven aan het feit dat ze heimelijk wat verliefd op haar zoon was maar nu ze hem opeens naakt zag was ze diep onder de indruk. Ze dacht opeens niet meer aan haar dorre sexleven, ze zag Ronald opeens als een man en niet als haar zoon, ook al omdat ze meteen zag dat de pik van haar zoon vele malen groter was dan die van haar man; dat scheelde ruim 10 centimeter, een groot verschil.

Zijn vader, Thomas, voelde zich daarentegen in elkaar schrompelen. Ook hij was diep onder de indruk van de grote massieve vleesboom van zijn zoon maar dan op een andere manier. Hij voelde opeens de superieuriteit van zijn zoon, zijn jeugdigheid, zijn viriliteit.

Thomas voelde zich opeens oud, hij was zich plotseling bewust van zijn klein piemeltje, zijn falende erecties, zijn bierbuikje, zijn al wat kalende kop en zijn steeds vaker terugkomende rugpijntjes, zijn hoge bloeddruk. Toch bleef ook hij gebiologeerd kijken naar de grote paal van zijn zoon.

Ronald voelde alles naadloos aan, hij zag hoe zijn vader nietig werd maar zag ook de wellust in de ogen van zijn moeder. Zijn moeder, de bron van al zijn trekpartijen.

Hij viel op oudere vrouwen, vrouwen in de leeftijd van zijn moeder, zo rond de veertig. Heel vaak had hij gemasturbeerd dat hij aan z'n moeder dacht, of de vriendinnen van zijn moeder, of, zoals deze zondag, aan de buurvrouw.

Meisjes van zijn eigen leeftijd vond hij maar niets. Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak.

Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte. Ronald vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar.

Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!! Gewoon en alledaags type die niet opviel. Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk. Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had. Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek. Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Ronald een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen.

Alida had Ronald van alles geleerd. Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar.

Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Ronald in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot.

Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Ronald bleef treurend achter maar hij had veel geleerd. Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen.

Ronald marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter. Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen. Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Ronald begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn.

Ronald besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan. Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen.

Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen. Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond. Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde.

Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was. Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep.

Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen.

Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen.

Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen.

Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Daar lag mijn kleine jongen op zijn rug lekker te slapen. Ik sloop naar zijn bed en keek op hem neer, wat was hij toch lief zo slapend in zijn bedje. Ik ging spiernaakt op mijn knieën naast zijn bed zitten en heel voorzichtig gleed ik met mijn hand onder zijn dekbed. Gelukkig sliepen wij bij ons allemaal naakt, zodat ik heel zachtjes mijn hand tussen zijn benen legde.

Mijn lieve jongen sliep gelukkig al diep en ik pakte zijn slappe jongenslul in mijn warme hand. Wat was die gegroeid zeg het was al een stevige warme penis in mijn hand en ik voelde zachte schokjes door zijn warme vlezige lul gaan.

Jahhhh hoorde ik mijn zoon nu zachtjes mompelen, alsof hij droomde. Heel langzaam voelde ik zijn lul opzwellen in mijn hand en heel voorzichtig en zachtjes kneedde ik zijn heerlijke warme jongenslul, die groter werd in mijn knedende hand en ik voelde het bloed door zijn lul kloppen.

Mijn kut werd nu nog natter omdat ik voelde dat de kloppende lul nu al erg stijf stond en ik hem inmiddels zachtjes aftrok. Ik hoorde de ademhaling van mijn zoontje nu veel sneller gaan en zijn onderlijf wipte zo nu en dan omhoog terwijl ik zijn harde warme kloppende lul in mijn hand hield.

Opeens wreef Rob in zijn ogen en zag mij op m’n knieën naast zijn bed zitten. Mama heeft je maar heel eventjes nodig, het is echt niet erg!! Nu deed ik het dekbed opzij en ik zag de grote stijve kloppende jongenslul die warm in mijn hand zat, hij was behoorlijk dik en wel bijna 20 centimeter lang. Ik werd er als een magneet door aangetrokken en in nam zijn grote paarse dikke kloppende eikel tussen mijn lippen en ik kuste hem zachtjes, de eikel was groot en paars en hij glom als een spiegel.

Nu klom ik bij mijn zoon op het bed en ik ging schrijlings boven hem zitten. Ondertussen had ik zijn stijve kloppende jongenslul gepakt en ik zakte nu langzaam lager. De dikke paarse harde eikel voelde ik tussen mijn kletsnatte schaamlippen en ik zakte verder over hem heen.

De hitte van mijn fluweelzachte kut omsloot zijn harde paal en ik hoorde de ademhaling van Rob nu sneller gaan. Heel langzaam voelde ik de warme stijve jongenslul bij mij naar binnen glijden centimeter voor centimeter voelde ik hem in mijn natte hete kut glijden tot hij helemaal diep in mijn smachtende kut zat. Nu ging ik met mijn volle gewicht op mijn zoon zitten zodat zijn hele lul diep in mijn kut gevangen zat en zijn harde eikel stevig tegen mijn baarmoeder stootte. Zijn kloppende lul was op zijn minst net zo groot als die van zijn vader en tot diep in mijn buik voelde ik zijn kloppende heerlijke lul.

Ohhhhhhhh mijn lieve jongen toch “ hijgde ik “het gaat echt allemaal helemaal vanzelf”, Rob kreunde nu ook van het heerlijke genot wat wij samen beleefden, zijn harde kloppende lul zat gevangen in mijn hete zuigende kletsnatte kut. Ohhhhh mama wat een heerlijk gevoel is dit wat zacht en warm! Rob kreunde het uit, “ oohhhh mama wat is dit een heerlijk gevoel. Nu rolde ik op mijn zij en ik kneep met mijn kutspier stevig om zijn harde lul en zorgde er zo voor dat zijn lul in mijn zeiknatte kut gevangen bleef, zodat ik onder kwam te liggen.

Nu lag Rob bovenop mij en hij begon me nu langzaam te neuken. Hierop liet Rob zich niet onbetuigd, want nu begon hij met harde felle stoten mij diep te neuken. Bij elke stoot kletste zijn volle zak tegen mijn kletsnatte billen en ik neukte met mijn jonge zoon mee, door bij elke stoot, mijn bekken goed omhoog te kantelen, zodat zijn stijve jongenslul helemaal diep bij mij naar binnenschoot en hard tegen mijn baarmoeder ramde.

Ik kwam al bijna klaar en mijn ademhaling ging veel sneller, ik hijgde “Oohhhhhh toe maar lieve schat neuk je moeder maar eens goed alsjeblieft! En het was nog wel mijn eigen zoontje van 14 jaar die mij volkomen maar vol overgave lag te neuken. Wacht heel eventjes lieverd zei ik en Rob keek mij zo verlangend aan dat ik me heel erg gelukkig voelde.

Haal hem er eens eventjes uit lieverd zei ik en Rob gehoorzaamde me en ik zag zijn enorme lul glimmend van mijn kutgeil uit mijn kut komen. Toen hij eruit was deed ik mijn benen ver achterover en ik pakte mijn kuiten met mijn handen vast, zodat mijn kut nu volledig tot zijn beschikking was om echt goed geneukt te worden.

Daar lag ik op mijn rug mijn natte geile kut volledig naar mijn zoon toegedraaid. Stop hem er maar weer in lieveling en neuk je moeder alsjeblieft heel hard, zolang je kunt. Rob zijn paarse eikel was vlak boven mijn natte opening en hij steunde op zijn armen terwijl zijn grote glimmende lul nu opnieuw diep in mijn hunkerende kut gleed en meteen tot diep tegen mijn baarmoeder schoot.

Ik voelde dat ik bijna ging komen en ik hijgde sneller en kreunde van genot. Golven van genot schoten door mijn hele lichaam terwijl mijn zoon me hijgend lag te neuken met heerlijke harde stoten diep in mijn kut.

Bij elke stoot kletste zijn lijf tegen het mijne met een luide klap Omdat het matras van het bed op een spiraalveer lag veerde het na elke stoot weer terug. Zodat wanneer mijn zoon zijn lul met een harde stoot diep in mij ramde en dan even genoot van mijn hete fluweelzachte zuigende kut, door de terugvering van het matras, mijn baarmoeder nog eens extra druk voelde en zijn eikel er met veel kracht tegen aan drukte, ohhhhhh wat was dit geil we neukten zo heerlijk en het genot overspoelden onze lichamen.

Het genot steeg naar een extatisch hoogtepunt en ineens realiseerde ik me tot mijn schrik, dat ik juist nu in een zeer vruchtbare periode was.

...

Gratis sex bekijken man pijpt zichzelflekkere penissen incest

Toen hij zich had afgedroogd en zijn gedachten nog steeds bij zijn lekkere buurvrouw waren, een brok van een wijf met blond haar en goddelijke benen en billen, en zijn pik ook dus nog steeds stijf was, besloot hij het op zijn slaapkamer verder af te maken.

Daar zou zijn fantasie verder gaan en zou hij zich kreunend aftrekken met de zuigende mond van zijn buurvrouw op zijn netvlies. Dat vond hij het geilst, zich laten pijpen.

Een vrouwenmond vullen met zijn zaad, en dan het liefst van zijn buurvrouw. Hij dacht al aan hoor volle lippen toen hij de deur van de douche opende.

Ronald vond het niet nodig iets aan te trekken, het was maar twee meter van de douche naar zijn slaapkamer en volgens hem sliepen zijn ouders nog.

Maar die zondagochtend niet. Op het moment dat Ronald de douche verliet was de slaapkamerdeur van zijn ouders ook net geopend en stonden zijn ouders, in nachtkleding, in de deuropening. Ze keken onthutst naar hun naakte zoon en toen naar zijn grote lul die nog steeds fier overeind stond in afwachting op wat komen zou. Ronald wist zich even met zich even geen raad met zijn houding en bleef staan terwijl zijn ouders vol ongeloof naar zijn erecte penis staarden.

Het was Ronald die het eerst reageerde, hij had iets van 'wat kan mij het schelen' Hij draaide zich een kwart om zodat hij zijn ouders recht aankeek. Met zijn onderbuik maakte hij wat roterende bewegingen zodat zijn knuppel goed heen en weer zwaaide. Ronald was enigst kind in het gezinnetje en kon altijd al tamelijk ver gaan met zijn geintjes en grapjes. Zijn ouders vonden vaak alles wel goed, ook al omdat Ronald vaak het meest adrem was en veel van humor hield. Ze waren dol op hun zoon die goed kon leren, goed kon voetballen en er ook nog eens goed uitzag.

Moeder Sonja was vooral dol op zijn lichaam, ze volgde zijn lichamelijk ontwikkeling met ontzag en was best trots dat andere vrouwen hem op zijn achttiende, een stuk vonden. Ze wilde niet toegeven aan het feit dat ze heimelijk wat verliefd op haar zoon was maar nu ze hem opeens naakt zag was ze diep onder de indruk. Ze dacht opeens niet meer aan haar dorre sexleven, ze zag Ronald opeens als een man en niet als haar zoon, ook al omdat ze meteen zag dat de pik van haar zoon vele malen groter was dan die van haar man; dat scheelde ruim 10 centimeter, een groot verschil.

Zijn vader, Thomas, voelde zich daarentegen in elkaar schrompelen. Ook hij was diep onder de indruk van de grote massieve vleesboom van zijn zoon maar dan op een andere manier. Hij voelde opeens de superieuriteit van zijn zoon, zijn jeugdigheid, zijn viriliteit. Thomas voelde zich opeens oud, hij was zich plotseling bewust van zijn klein piemeltje, zijn falende erecties, zijn bierbuikje, zijn al wat kalende kop en zijn steeds vaker terugkomende rugpijntjes, zijn hoge bloeddruk.

Toch bleef ook hij gebiologeerd kijken naar de grote paal van zijn zoon. Ronald voelde alles naadloos aan, hij zag hoe zijn vader nietig werd maar zag ook de wellust in de ogen van zijn moeder. Zijn moeder, de bron van al zijn trekpartijen. Hij viel op oudere vrouwen, vrouwen in de leeftijd van zijn moeder, zo rond de veertig. Heel vaak had hij gemasturbeerd dat hij aan z'n moeder dacht, of de vriendinnen van zijn moeder, of, zoals deze zondag, aan de buurvrouw.

Meisjes van zijn eigen leeftijd vond hij maar niets. Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak. Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte. Ronald vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar.

Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!! Gewoon en alledaags type die niet opviel. Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk. Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had. Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek.

Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Ronald een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen. Alida had Ronald van alles geleerd. Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar.

Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Ronald in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot. Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Ronald bleef treurend achter maar hij had veel geleerd. Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen.

Ronald marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter.

Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen. Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Ronald begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn. Ronald besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan. Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen.

Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen. Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond. Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde.

Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was.

Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep. Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg.

Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was.

Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil.

Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam.

Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Daar lag mijn kleine jongen op zijn rug lekker te slapen. Ik sloop naar zijn bed en keek op hem neer, wat was hij toch lief zo slapend in zijn bedje.

Ik ging spiernaakt op mijn knieën naast zijn bed zitten en heel voorzichtig gleed ik met mijn hand onder zijn dekbed. Gelukkig sliepen wij bij ons allemaal naakt, zodat ik heel zachtjes mijn hand tussen zijn benen legde.

Mijn lieve jongen sliep gelukkig al diep en ik pakte zijn slappe jongenslul in mijn warme hand. Wat was die gegroeid zeg het was al een stevige warme penis in mijn hand en ik voelde zachte schokjes door zijn warme vlezige lul gaan. Jahhhh hoorde ik mijn zoon nu zachtjes mompelen, alsof hij droomde. Heel langzaam voelde ik zijn lul opzwellen in mijn hand en heel voorzichtig en zachtjes kneedde ik zijn heerlijke warme jongenslul, die groter werd in mijn knedende hand en ik voelde het bloed door zijn lul kloppen.

Mijn kut werd nu nog natter omdat ik voelde dat de kloppende lul nu al erg stijf stond en ik hem inmiddels zachtjes aftrok.

Ik hoorde de ademhaling van mijn zoontje nu veel sneller gaan en zijn onderlijf wipte zo nu en dan omhoog terwijl ik zijn harde warme kloppende lul in mijn hand hield. Opeens wreef Rob in zijn ogen en zag mij op m’n knieën naast zijn bed zitten.

Mama heeft je maar heel eventjes nodig, het is echt niet erg!! Nu deed ik het dekbed opzij en ik zag de grote stijve kloppende jongenslul die warm in mijn hand zat, hij was behoorlijk dik en wel bijna 20 centimeter lang.

Ik werd er als een magneet door aangetrokken en in nam zijn grote paarse dikke kloppende eikel tussen mijn lippen en ik kuste hem zachtjes, de eikel was groot en paars en hij glom als een spiegel. Nu klom ik bij mijn zoon op het bed en ik ging schrijlings boven hem zitten.

Ondertussen had ik zijn stijve kloppende jongenslul gepakt en ik zakte nu langzaam lager. De dikke paarse harde eikel voelde ik tussen mijn kletsnatte schaamlippen en ik zakte verder over hem heen. De hitte van mijn fluweelzachte kut omsloot zijn harde paal en ik hoorde de ademhaling van Rob nu sneller gaan. Heel langzaam voelde ik de warme stijve jongenslul bij mij naar binnen glijden centimeter voor centimeter voelde ik hem in mijn natte hete kut glijden tot hij helemaal diep in mijn smachtende kut zat.

Nu ging ik met mijn volle gewicht op mijn zoon zitten zodat zijn hele lul diep in mijn kut gevangen zat en zijn harde eikel stevig tegen mijn baarmoeder stootte. Zijn kloppende lul was op zijn minst net zo groot als die van zijn vader en tot diep in mijn buik voelde ik zijn kloppende heerlijke lul. Ohhhhhhhh mijn lieve jongen toch “ hijgde ik “het gaat echt allemaal helemaal vanzelf”, Rob kreunde nu ook van het heerlijke genot wat wij samen beleefden, zijn harde kloppende lul zat gevangen in mijn hete zuigende kletsnatte kut.

Ohhhhh mama wat een heerlijk gevoel is dit wat zacht en warm! Rob kreunde het uit, “ oohhhh mama wat is dit een heerlijk gevoel. Nu rolde ik op mijn zij en ik kneep met mijn kutspier stevig om zijn harde lul en zorgde er zo voor dat zijn lul in mijn zeiknatte kut gevangen bleef, zodat ik onder kwam te liggen. Nu lag Rob bovenop mij en hij begon me nu langzaam te neuken. Hierop liet Rob zich niet onbetuigd, want nu begon hij met harde felle stoten mij diep te neuken.

Bij elke stoot kletste zijn volle zak tegen mijn kletsnatte billen en ik neukte met mijn jonge zoon mee, door bij elke stoot, mijn bekken goed omhoog te kantelen, zodat zijn stijve jongenslul helemaal diep bij mij naar binnenschoot en hard tegen mijn baarmoeder ramde. Ik kwam al bijna klaar en mijn ademhaling ging veel sneller, ik hijgde “Oohhhhhh toe maar lieve schat neuk je moeder maar eens goed alsjeblieft! En het was nog wel mijn eigen zoontje van 14 jaar die mij volkomen maar vol overgave lag te neuken.

Wacht heel eventjes lieverd zei ik en Rob keek mij zo verlangend aan dat ik me heel erg gelukkig voelde. Haal hem er eens eventjes uit lieverd zei ik en Rob gehoorzaamde me en ik zag zijn enorme lul glimmend van mijn kutgeil uit mijn kut komen. Toen hij eruit was deed ik mijn benen ver achterover en ik pakte mijn kuiten met mijn handen vast, zodat mijn kut nu volledig tot zijn beschikking was om echt goed geneukt te worden.

Daar lag ik op mijn rug mijn natte geile kut volledig naar mijn zoon toegedraaid. Stop hem er maar weer in lieveling en neuk je moeder alsjeblieft heel hard, zolang je kunt. Rob zijn paarse eikel was vlak boven mijn natte opening en hij steunde op zijn armen terwijl zijn grote glimmende lul nu opnieuw diep in mijn hunkerende kut gleed en meteen tot diep tegen mijn baarmoeder schoot.

Ik voelde dat ik bijna ging komen en ik hijgde sneller en kreunde van genot. Golven van genot schoten door mijn hele lichaam terwijl mijn zoon me hijgend lag te neuken met heerlijke harde stoten diep in mijn kut. Bij elke stoot kletste zijn lijf tegen het mijne met een luide klap Omdat het matras van het bed op een spiraalveer lag veerde het na elke stoot weer terug. Zodat wanneer mijn zoon zijn lul met een harde stoot diep in mij ramde en dan even genoot van mijn hete fluweelzachte zuigende kut, door de terugvering van het matras, mijn baarmoeder nog eens extra druk voelde en zijn eikel er met veel kracht tegen aan drukte, ohhhhhh wat was dit geil we neukten zo heerlijk en het genot overspoelden onze lichamen.

Het genot steeg naar een extatisch hoogtepunt en ineens realiseerde ik me tot mijn schrik, dat ik juist nu in een zeer vruchtbare periode was.

...Meesteres gelderland buitensex escort

  • Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen. Even later lagen ze als wilden te paren, het zweet droop van hum lichaam af.
  • Lekkere penissen incest
  • 718

Sex massage hilversum thuisontvangst zeeland


Mijn lieve jongen sliep gelukkig al diep en ik pakte zijn slappe jongenslul in mijn warme hand. Wat was die gegroeid zeg het was al een stevige warme penis in mijn hand en ik voelde zachte schokjes door zijn warme vlezige lul gaan. Jahhhh hoorde ik mijn zoon nu zachtjes mompelen, alsof hij droomde. Heel langzaam voelde ik zijn lul opzwellen in mijn hand en heel voorzichtig en zachtjes kneedde ik zijn heerlijke warme jongenslul, die groter werd in mijn knedende hand en ik voelde het bloed door zijn lul kloppen.

Mijn kut werd nu nog natter omdat ik voelde dat de kloppende lul nu al erg stijf stond en ik hem inmiddels zachtjes aftrok. Ik hoorde de ademhaling van mijn zoontje nu veel sneller gaan en zijn onderlijf wipte zo nu en dan omhoog terwijl ik zijn harde warme kloppende lul in mijn hand hield.

Opeens wreef Rob in zijn ogen en zag mij op m’n knieën naast zijn bed zitten. Mama heeft je maar heel eventjes nodig, het is echt niet erg!! Nu deed ik het dekbed opzij en ik zag de grote stijve kloppende jongenslul die warm in mijn hand zat, hij was behoorlijk dik en wel bijna 20 centimeter lang.

Ik werd er als een magneet door aangetrokken en in nam zijn grote paarse dikke kloppende eikel tussen mijn lippen en ik kuste hem zachtjes, de eikel was groot en paars en hij glom als een spiegel.

Nu klom ik bij mijn zoon op het bed en ik ging schrijlings boven hem zitten. Ondertussen had ik zijn stijve kloppende jongenslul gepakt en ik zakte nu langzaam lager. De dikke paarse harde eikel voelde ik tussen mijn kletsnatte schaamlippen en ik zakte verder over hem heen.

De hitte van mijn fluweelzachte kut omsloot zijn harde paal en ik hoorde de ademhaling van Rob nu sneller gaan. Heel langzaam voelde ik de warme stijve jongenslul bij mij naar binnen glijden centimeter voor centimeter voelde ik hem in mijn natte hete kut glijden tot hij helemaal diep in mijn smachtende kut zat. Nu ging ik met mijn volle gewicht op mijn zoon zitten zodat zijn hele lul diep in mijn kut gevangen zat en zijn harde eikel stevig tegen mijn baarmoeder stootte.

Zijn kloppende lul was op zijn minst net zo groot als die van zijn vader en tot diep in mijn buik voelde ik zijn kloppende heerlijke lul. Ohhhhhhhh mijn lieve jongen toch “ hijgde ik “het gaat echt allemaal helemaal vanzelf”, Rob kreunde nu ook van het heerlijke genot wat wij samen beleefden, zijn harde kloppende lul zat gevangen in mijn hete zuigende kletsnatte kut.

Ohhhhh mama wat een heerlijk gevoel is dit wat zacht en warm! Rob kreunde het uit, “ oohhhh mama wat is dit een heerlijk gevoel. Nu rolde ik op mijn zij en ik kneep met mijn kutspier stevig om zijn harde lul en zorgde er zo voor dat zijn lul in mijn zeiknatte kut gevangen bleef, zodat ik onder kwam te liggen. Nu lag Rob bovenop mij en hij begon me nu langzaam te neuken. Hierop liet Rob zich niet onbetuigd, want nu begon hij met harde felle stoten mij diep te neuken.

Bij elke stoot kletste zijn volle zak tegen mijn kletsnatte billen en ik neukte met mijn jonge zoon mee, door bij elke stoot, mijn bekken goed omhoog te kantelen, zodat zijn stijve jongenslul helemaal diep bij mij naar binnenschoot en hard tegen mijn baarmoeder ramde. Ik kwam al bijna klaar en mijn ademhaling ging veel sneller, ik hijgde “Oohhhhhh toe maar lieve schat neuk je moeder maar eens goed alsjeblieft! En het was nog wel mijn eigen zoontje van 14 jaar die mij volkomen maar vol overgave lag te neuken.

Wacht heel eventjes lieverd zei ik en Rob keek mij zo verlangend aan dat ik me heel erg gelukkig voelde. Kom kijken hoe ik Tante en Moeder klaarneuk! Overzicht van de geilste incest sexsites! Familiefeest Wordt Incest Orgie! Jonge Knul Neukt Zijn Moeder! Amateurs halen Incest uit de Taboo sfeer! Verboden Sex Binnen De Familie! Oma Neukt Haar Kleinzoons Hard! Broers neuken hun kleine zusje. Grote zussen neuken hun kleine broertje! Angels of Incest Porno! Moeder En Dochter Verwennen! Vader Neukt Dochter En Vrouw!

Vader Neukt Dochters Krappe Kut! Dave gluurt al jaren naar zijn geile zusje als ze zich omkleed! Gedwongen Seks Binnen de Familie! Vader en Dochter Incest Porno!

Kleindochters jarenlang misbruikt door opa! Verboden Incestsexfilms uit prive collectie! Hardcore Incest en Familie Sexfilms! Perverse Broer - Zus Incestfilms! Twee jonge Zonen Neuken Mams! Regelmatig komen de meiden hem opzoeken in zijn aanleunwoning om Opa even te verwennen en om door Opa verwend te worden. Ja, hij staat nog best zijn mannetje op zijn leeftijd. Zijn kleindochters maken hem zo geil dat zijn pik elke keer weer stijf gaat staan.

De meisjes geilen erop om met Opa zijn harde pik te spelen. Ze weten dat als Opa eenmaal met een paal zit, hij hun van orgasme naar orgasme gaat neuken. En daarom komen ze zo graag bij hun grootvader. Het gaat om de seks en de lekkere snoepjes die zijn van hem krijgen Jij zal altijd mijn kleine zusje blijven! Stapelgek is hij op zijn zusje en zij op hem, hij is tenslotte de jongen die haar heeft ontmaagd. En dat schept toch een heel speciale band met elkaar.

Sinds dat ze klein waren hebben ze al doktertje gespeeld en elkaars lichaam ontdekt. Toen ze wat ouder werden gingen ze steeds een stapje verder. Totdat haar broer voorstelde dat hij met haar wilde neuken. En toen kwam er een nieuwe hobby bij! Neuken, neuken en nog meer neuken. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond.

Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde. Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was. Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan.

Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep. Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken.

Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil.

Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen.

Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan. Ben je daarom gekomen? Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot.

Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader. Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste.

Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen. Toe maar, neem hem maar in je mond. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot. Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland. Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat.

Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad. Ze deed alles geheel op het gevoel, haar man had ze nog nooit gepijpt, die wilde dat niet. Ja, vroeger, haar vader, als ze alleen met hem thuis was, maar dat had ze verdrongen, daar dacht ze eigenlijk nooit meer aan.

Ronald wilde verder haar mond binnen dringen, hij stootte verder en begon haar toen wat onbeheerst in haar mond te neuken. Sonja klemde haar lippen wat op elkaar zodat het net voelde of hij in een nauw kutje stond te raggen.

Ze voelde dat hij het tempo verhoogde en wist instinctief dat haar zoon klaar zou komen, de paal wordt nog dikker in haar mond, ze kon hem bijna niet meer bevatten en kwam wat adem tekort. Ze liet zijn eikel uit haar mond floepen, net op het moment dat hij zijn jongenszaad met een luide brul, die tot in de huiskamer was te horen, naar buiten spoot. Het zaad kwakte tegen haar neus en ogen, een tweede stroom belandde op haar keel en Ronald viel achterover in zijn bureaustoel.

Zo lekker was hij nog nooit klaargekomen. Thomas wist wat er zou gaan gebeuren toen zijn vrouw met dat kopje koffie naar boven ging, hij kon en wilde er niets aan veranderen.