Mrs zoekt slaaf grote open kut

Milf slaaf zit in een gevangenis wordt gedwongen om te zuigen aan een pik en kreeg plaste op haar mooie tieten door master. Blonde slavin met grote tieten wordt geslagen en raakte haar borsten aan elkaar gebonden met een touw door master. Hangin slaaf geraakt op haar tieten en in haar gezicht, haar borsten kreeg, vastgebonden met een touw.

Categorieën Live Sex nl en de fr es it pt ru zh hi ar ja fa ko tr no nl sv fi cs he sk hr pl el hu sl ro lv et lt. Dominatrix Masturbeert Voor Haar Slaven bdsm bondage slaaf femdom overheersing.

Rondborstige milf meesteres vernedert haar slaaf met sommige hardcore pegging. Huilen slaaf met grote tieten wordt geslagen op haar kont door haar meester.

Hot slaaf hangin n kop op haar poten heet kaarsvet over haar kont en strakke kut. Ballen en pik van slaaf krijgt elektroshocks en droop op met brandend kaarsvet. Geile slave in een stoel zitten en haalde haar kut geschoren door een andere slaaf. Meesteres met grote tieten hits vastgebonden slaaf op de kont tot haar bloedt.

Ze verteld dat er vanmiddag nog iemand mee gaat doen en als ik haar vraag wie of wat en welke rol glimlacht ze geheimzinnig. We drinken ons drankje op en gaan naar de speelkamer. Als ik daar binnenkom zie ik op het grote bed kleding klaar liggen. Normaal gesproken ben ik tijdens de sessies naakt met hooguit een paar enkel- en polsboeien en een halsband om. Nu ligt daar op bed een latex broekje met open kruis en een latex hemd met gaten voor mijn tepels, een hoofdkap van leer en kniehoge laarzen met een hoge hak.

Mijn Meesteres ziet me denken, kijkt me streng aan en zegt op strenge toon, aantrekken. Ok, het spel is begonnen en ik moet gehoorzamen. Mijn Meesteres verlaat de kamer en ik begin me aan en uit kleden. Als ik alles aan heb getrokken, sta ik wat onwennig op de hoge hakken mezelf in de spiegel te bekijken.

Eerlijk is eerlijk ik word er best wel geil van en mijn pik komt overeind en groeit uit tot een keiharde erectie. Terwijl ik sta te bewonderen hoor ik de deurbel gaan en mijn Meesteres laat iemand binnen. Helaas kan ik omdat de deur dicht is niet alles goed verstaan en weet het dus niet zeker. Een beetje zenuwachtig word ik er wel van.

Na een 15 minuten hoor ik de hoge hakken van mijn Meesteres aankomen en de deur gaat open. Daar staat ze mijn lustgodin. Aan haar halsband zit een hondenriem, welke door mijn Meesteres wordt vastgehouden. Ze begroet mij met een hooghartig, zo slaafje dit is mijn speeltje voor vanmiddag en jij mag kijken. Als je lief bent mag je misschien ook nog meedoen. Door de spanning en het zien van deze 2 mooie vrouwen staat mijn pik al aardig hard en druipt er al flink wat voorvocht uit mijn eikel.

Mijn Meesteres loopt tergend langzaam naar me toe en gaat vlak voor me staan. Ik sla mij ogen neer en voel plots de hand van mijn Meesteres om mijn zak. Zachtjes kneed ze mijn ballen, maar opeens knijpt ze er hard in, een pijnkreet kan ik niet onderdrukken. Vind je het zo geil allemaal sletje vraagt ze me en ik knik instemmend. Ze haalt haar vinger langs mijn eikel en lepelt zo het voorvocht er vanaf. Ze brengt haar vinger naar mijn mond en ik lik hem gehoorzaam af.

Als haar vinger weer schoon is duwt ze met haar vlakke hand tegen mijn borstkas, waardoor ik langzaam achteruit loop totdat ik tegen het Andreaskruis aan sta met mijn rug. Snel boeit mijn Meesteres mij vast aan het kruis en roept haar slavin. De slavin krijgt opdracht om mijn pik en ballen goed strak af te binden. Dit doet ze snel en vakkundig, maar trekt het touw ook wel heel strak aan.

Vervolgens vraagt mijn Meesteres haar wat ze nu nog verder met mij zou willen doen. De slavin zegt dat ze mij nog wel verder wil versieren en krijgt van de Meesteres hier 10 minuten de tijd voor.

Mijn Meesteres verlaat de kamer en we zijn alleen. De slavin pakt een aantal stevige gewichten en hang die aan mijn zak die hierdoor flink uitgerekt wordt. Ze komt dicht tegen me aanstaan en terwijl ze de gewichten heen weer laat zwaaien, hijgt ze in mijn oor dat zij vandaag gaat genieten en als ik gehoorzaam ik misschien ook wel.

Vervolgens loopt ze weg en komt terug met een aantal gemene tepelklemmen met daartussen een ketting. Ze plaatst deze op mijn tepels en ik kreun van de pijn als zij deze aandraait. Een geil en gemeen lachje speelt er om haar schitterend lippen als ze aan deze ketting ook nog eens een paar behoorlijke gewichten hangt. De 10 minuten zijn voorbij en mijn Meesteres komt binnen. Ze keurt me geen blik waardig en commandeert de slavin voor haar op de grond te gaan knielen. Mijn Meesteres gaat pal voor haar staan en beveelt haar om haar laarzen te likken.

Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe. Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant. Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet.

Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen.

Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen. Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

..

Tantra massage maastricht meiden kutjes
Milf slaaf zit in een gevangenis wordt gedwongen om te zuigen aan een pik en kreeg plaste op haar mooie tieten door master. Blonde slavin met grote tieten wordt geslagen en raakte haar borsten aan elkaar gebonden met een touw door master. Hangin slaaf geraakt op haar tieten en in haar gezicht, haar borsten kreeg, vastgebonden met een touw. Categorieën Live Sex nl en de fr es it pt ru zh hi ar ja fa ko tr no nl sv fi cs he sk hr pl el hu sl ro lv et lt.

Dominatrix Masturbeert Voor Haar Slaven bdsm bondage slaaf femdom overheersing. Rondborstige milf meesteres vernedert haar slaaf met sommige hardcore pegging. Huilen slaaf met grote tieten wordt geslagen op haar kont door haar meester. Hot slaaf hangin n kop op haar poten heet kaarsvet over haar kont en strakke kut.

Ballen en pik van slaaf krijgt elektroshocks en droop op met brandend kaarsvet. Geile slave in een stoel zitten en haalde haar kut geschoren door een andere slaaf. Meesteres met grote tieten hits vastgebonden slaaf op de kont tot haar bloedt. Ze verteld dat er vanmiddag nog iemand mee gaat doen en als ik haar vraag wie of wat en welke rol glimlacht ze geheimzinnig. We drinken ons drankje op en gaan naar de speelkamer.

Als ik daar binnenkom zie ik op het grote bed kleding klaar liggen. Normaal gesproken ben ik tijdens de sessies naakt met hooguit een paar enkel- en polsboeien en een halsband om.

Nu ligt daar op bed een latex broekje met open kruis en een latex hemd met gaten voor mijn tepels, een hoofdkap van leer en kniehoge laarzen met een hoge hak.

Mijn Meesteres ziet me denken, kijkt me streng aan en zegt op strenge toon, aantrekken. Ok, het spel is begonnen en ik moet gehoorzamen.

Mijn Meesteres verlaat de kamer en ik begin me aan en uit kleden. Als ik alles aan heb getrokken, sta ik wat onwennig op de hoge hakken mezelf in de spiegel te bekijken. Eerlijk is eerlijk ik word er best wel geil van en mijn pik komt overeind en groeit uit tot een keiharde erectie.

Terwijl ik sta te bewonderen hoor ik de deurbel gaan en mijn Meesteres laat iemand binnen. Helaas kan ik omdat de deur dicht is niet alles goed verstaan en weet het dus niet zeker. Een beetje zenuwachtig word ik er wel van. Na een 15 minuten hoor ik de hoge hakken van mijn Meesteres aankomen en de deur gaat open.

Daar staat ze mijn lustgodin. Aan haar halsband zit een hondenriem, welke door mijn Meesteres wordt vastgehouden. Ze begroet mij met een hooghartig, zo slaafje dit is mijn speeltje voor vanmiddag en jij mag kijken. Als je lief bent mag je misschien ook nog meedoen. Door de spanning en het zien van deze 2 mooie vrouwen staat mijn pik al aardig hard en druipt er al flink wat voorvocht uit mijn eikel.

Mijn Meesteres loopt tergend langzaam naar me toe en gaat vlak voor me staan. Ik sla mij ogen neer en voel plots de hand van mijn Meesteres om mijn zak. Zachtjes kneed ze mijn ballen, maar opeens knijpt ze er hard in, een pijnkreet kan ik niet onderdrukken. Vind je het zo geil allemaal sletje vraagt ze me en ik knik instemmend.

Ze haalt haar vinger langs mijn eikel en lepelt zo het voorvocht er vanaf. Ze brengt haar vinger naar mijn mond en ik lik hem gehoorzaam af. Als haar vinger weer schoon is duwt ze met haar vlakke hand tegen mijn borstkas, waardoor ik langzaam achteruit loop totdat ik tegen het Andreaskruis aan sta met mijn rug.

Snel boeit mijn Meesteres mij vast aan het kruis en roept haar slavin. De slavin krijgt opdracht om mijn pik en ballen goed strak af te binden. Dit doet ze snel en vakkundig, maar trekt het touw ook wel heel strak aan. Vervolgens vraagt mijn Meesteres haar wat ze nu nog verder met mij zou willen doen.

De slavin zegt dat ze mij nog wel verder wil versieren en krijgt van de Meesteres hier 10 minuten de tijd voor. Mijn Meesteres verlaat de kamer en we zijn alleen. De slavin pakt een aantal stevige gewichten en hang die aan mijn zak die hierdoor flink uitgerekt wordt. Ze komt dicht tegen me aanstaan en terwijl ze de gewichten heen weer laat zwaaien, hijgt ze in mijn oor dat zij vandaag gaat genieten en als ik gehoorzaam ik misschien ook wel.

Vervolgens loopt ze weg en komt terug met een aantal gemene tepelklemmen met daartussen een ketting. Ze plaatst deze op mijn tepels en ik kreun van de pijn als zij deze aandraait. Een geil en gemeen lachje speelt er om haar schitterend lippen als ze aan deze ketting ook nog eens een paar behoorlijke gewichten hangt. De 10 minuten zijn voorbij en mijn Meesteres komt binnen. Ze keurt me geen blik waardig en commandeert de slavin voor haar op de grond te gaan knielen.

Mijn Meesteres gaat pal voor haar staan en beveelt haar om haar laarzen te likken. Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe. Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant.

Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet. Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen.

Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen. Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

..


Enorme lul in kut kut dicht naaien


Hans heeft via internet een blinddate met Gerard. In het park wordt Hans gedrogeerd en op brute wijze verkracht! Ontvoerd en verkracht door twee gestoorde ontevreden klanten! Ze wordt geschopt en geslagen en anaal vernederd. Jonge onschuldige meisjes worden op gruwelijke wijze vastgebonden, vernederd en verkracht. Meisje wordt door gestoorde mannen zwaar mishandeld, ze moet twee dikke lullen tegelijk pijpen, ze kotst ervan!

Op de tippelzone worden hoertjes misleidt, verkracht en daarna zwaar mishandeld. Verdwaalt meisje raakt in de handen van twee door gedraaide verkrachters. Wat er dan gebeurt is schocking! Brute mishandelingen en vernederingen van willekeurige meiden zo van de straat geplukt! Mes op haar keel en ze moet hem pijpen! Een jonge meid is aan het joggen en wordt aangesproken door een man die haar meteen pakt en een prop in haar mond duwt. Ze wordt bruut verkracht en als oud vuil achtergelaten. De kwaliteit van deze geweldadige sexfilms is zo goed.

Je kan nu nog beter de mishandelingen bekijken. Deze meiden schreeuwen om genade! Een jonge vrouw wordt overvallen door twee gekken en gedwongen precies te doen wat ze zeggen, dit gaat er hard en wreed aan toe.

Meiden worden door deze raper overmeesterd en daarna gedwongen tot extreme sex. Zwaar gestoorde man verkracht en mishandeld blonde jonge meiden, daar kickt hij op! Onder dwang moet dit schoolmiesje gestoorde mannen afzuigen en aids zaad slikken. In de kelder is er geen weg terug, deze ervaring zal ze nooit vergeten. Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt! Op een zonnige dag ging ik naar het strand.

Een luchtig jurkje aan en sandaaltjes met een klein hakje. M'n slipje had ik voor het gemak maar thuisgelaten, veel te zweterig, net als m'n bh. Ik voelde een warm zomerbriesje langs m'n haar en tussen m'n benen strijken.

Vandaag was een goede dag om in een duinpannetje wat bij te bruinen. Ik zocht een mooie hoge duin uit, met veel privacy. Van zon en zee word ik nogal opgewonden. Ik weet dat ik dan ga liggen draaien en wurmen om m'n klitje te stimuleren. Dus beter niet midden op het strand, waar al die geile mannetjes me kunnen zien. Beter lekker in de duinen, waar ik naakt kan zijn en mezelf kan strelen, met het zonnetje op m'n kutje.

Ik installeer mezelf met een groot kleed in de duinkom en ga er bovenop liggen. M'n benen trek ik iets op en ik laat de zon m'n huid strelen. Langzaam begin ik met m'n vingers over m'n borsten te strelen. De ruwe stof van m'n jurkje schuurt over m'n tepels die direct hard worden. Ik denk aan die grote knul uit de sportschool met die enorme schouders, die me in z'n armen sluit waardoor ik me een iel sprietje voel. Hij kan zo alles met me doen, het is zo'n beer.

Die grote armen kom ik nooit tussenuit" Ik trek m'n jurkje iets omhoog zodat de zon nu ook op m'n onthaarde kutje schijnt. Ik doe m'n benen nog iets uit elkaar en voel de warmte op m'n lipjes. Ik stel me voor dat die hitte de blik van die grote beer is.

Hij kijkt zo op m'n kutje en ik voel het schroeien. Ik schaam me een beetje en sluit m'n benen, maar hij haalt ze weer uit elkaar en haalt een dikke vinger tussen m'n lipjes door, waardoor ze open gaan staan en het vocht eruit druppelt. Ik richt me iets op om een vinger tussen m'n lipjes door te halen. Als ik m'n ogen open doe zie ik twee mannen van een jaar of 40 op 15 meter van me afzitten. Ze hebben hun hand in hun broek gestoken en kijken me verlekkerd aan.

Ik kan het niet geloven. Schuif m'n jurkje direct omlaag en wil opstaan, maar ze springen direct op me af. En wat je mist"'. Die vent heeft gewoon al vaker liggen kijken terwijl ik hier kwam! Hoe vaak heeft hij zich al afgetrokken kijkend naar mij terwijl ik met m'n klitje lag te spelen in het zonnetje? Heeft die vent gefantaseerd over hoe hij zijn ouwe mannen ding in mijn jonge kutje duwde?

Dit alles schiet in een paar seconden door me heen. Hij heeft dit voorbereid. Naar toe geleefd, met voorbedachte raden. Dit is geen toeval. Hij weet wat hij doet. Hij is hier vandaag naartoe gekomen met een vriend omdat hij me echt wil gaan pakken. Ze houden me stevig omlaag. Ik vraag of hij van plan is me te gaan verkrachten. Hij zegt dat hij het geen verkrachting wil noemen. Hij weet wat ik wil en nodig heb.

Ik gil dat ik in ieder geval geen ouwe verschrompelde lul nodig heb, waarop hij hard begint te lachen. Ik wil weer gillen maar de andere houdt z'n hand voor m'n mond. Ik ben de lul. Ze zullen hun lusten op me botvieren. Ik word straks opengereten, misbruikt, volgespoten met sperma en achtergelaten.

Ik voel hoe de eerste een hand tussen m'n benen steekt en een vinger tussen m'n lipjes laat glijden. Het is er nog vochtig van net. Niet van hun natuurlijk! D'r kutje is warm, nat en al lekker aan't openen. Ze is er bijna klaar voor om echte mannen te ontvangen'. Hij steekt er nog een vinger bij. Ik open je een beetje, zodat je mijn dikke lul straks goed kunt hebben.

Ik ben nogal fors geschapen, maar ik zal je geen pijn doen. Voel jij eens Dirk. Hij opent m'n lipjes met duim en wijsvinger en wroet er een lange vinger tussen. Hij steekt hem erin en begint goedkeurend te lachen. Hij streelt met z'n duim m'n klitje en ik voel een flits door m'n onderbuik schieten. Dit kan niet, dit is een lichamelijk reactie. Ik wil niet geneukt worden door twee oude mannen. Natuurlijk wil ik dat en we spreken af. In haar appartement aangekomen begroeten we elkaar en gaan met een drankje gezellig zitten.

Mijn Meesteres ziet er weer heerlijk uit. Ze draagt mooie hold up kousen met daar overheen lange zwarte laklaarzen tot over de knie. Daarboven een mooi kort zwart leren rokje, ik kan helaas net niet zien of ze ook een slipje aan heeft. Op het korte rokje draagt ze een mooi kanten corset die haar enorme d-cup tieten nog mooier uit laten komen. Ze verteld dat er vanmiddag nog iemand mee gaat doen en als ik haar vraag wie of wat en welke rol glimlacht ze geheimzinnig.

We drinken ons drankje op en gaan naar de speelkamer. Als ik daar binnenkom zie ik op het grote bed kleding klaar liggen. Normaal gesproken ben ik tijdens de sessies naakt met hooguit een paar enkel- en polsboeien en een halsband om. Nu ligt daar op bed een latex broekje met open kruis en een latex hemd met gaten voor mijn tepels, een hoofdkap van leer en kniehoge laarzen met een hoge hak. Mijn Meesteres ziet me denken, kijkt me streng aan en zegt op strenge toon, aantrekken.

Ok, het spel is begonnen en ik moet gehoorzamen. Mijn Meesteres verlaat de kamer en ik begin me aan en uit kleden.

Als ik alles aan heb getrokken, sta ik wat onwennig op de hoge hakken mezelf in de spiegel te bekijken. Eerlijk is eerlijk ik word er best wel geil van en mijn pik komt overeind en groeit uit tot een keiharde erectie.

Terwijl ik sta te bewonderen hoor ik de deurbel gaan en mijn Meesteres laat iemand binnen. Helaas kan ik omdat de deur dicht is niet alles goed verstaan en weet het dus niet zeker. Een beetje zenuwachtig word ik er wel van. Na een 15 minuten hoor ik de hoge hakken van mijn Meesteres aankomen en de deur gaat open.

Daar staat ze mijn lustgodin. Aan haar halsband zit een hondenriem, welke door mijn Meesteres wordt vastgehouden. Ze begroet mij met een hooghartig, zo slaafje dit is mijn speeltje voor vanmiddag en jij mag kijken. Als je lief bent mag je misschien ook nog meedoen. Door de spanning en het zien van deze 2 mooie vrouwen staat mijn pik al aardig hard en druipt er al flink wat voorvocht uit mijn eikel. Mijn Meesteres loopt tergend langzaam naar me toe en gaat vlak voor me staan.

Ik sla mij ogen neer en voel plots de hand van mijn Meesteres om mijn zak. Zachtjes kneed ze mijn ballen, maar opeens knijpt ze er hard in, een pijnkreet kan ik niet onderdrukken. Vind je het zo geil allemaal sletje vraagt ze me en ik knik instemmend.

Ze haalt haar vinger langs mijn eikel en lepelt zo het voorvocht er vanaf. Ze brengt haar vinger naar mijn mond en ik lik hem gehoorzaam af.

Als haar vinger weer schoon is duwt ze met haar vlakke hand tegen mijn borstkas, waardoor ik langzaam achteruit loop totdat ik tegen het Andreaskruis aan sta met mijn rug. Snel boeit mijn Meesteres mij vast aan het kruis en roept haar slavin. De slavin krijgt opdracht om mijn pik en ballen goed strak af te binden.

Krijg Ik nog antwoord?! Heb je dat gehoord? Lekker pompen die slettetepels van je. Hoe voelt dat slet? Het is moeilijk om hieraan te voldoen. Niet genieten van het samen mogen zijn met Meesteres Catja? Wil alles voor Haar doen maar dit is haast onmogelijk. Met je handen en knieën op het bed. Jij weet inmiddels heel goed waar het bed is. Weet je in elk geval wie hier de baas is. Ga Ik je zo eens lekker verkrachten in die slettekut van je. En van mijn colaatje genieten.

Dat je dat dan lekker verplicht op kan drinken. Heb je dat gehoord slettebak? Gevolgd door het glijmiddel. Ben nog steeds geblinddoekt. Niet wetende wat Zij doet verhoogt alleen nog maar de spanning. Het is ook een bewijs van volledige overgave. Meesteres Catja weet precies hoe ver Zij kan gaan. Dat er geen schuim op komt.

Anders moet je het in de keuken voor Mij opnieuw afwassen. Wat denk je daar van? Als Ik vind dat het niet zo is… dan stuur Ik… jou naar de keuken.

Kan ik gelijk even testen of je geoefend hebt. Spreid de benen iets wijder. Hoe kun je het best anaal ontvangen? Benen bij elkaar of uit elkaar? Probeer te ontspannen maar dit is moeilijk. Niet met een dildo. Tranen springen in mijn ogen. Begin beestachtige geluiden te maken terwijl de geaderde dildo langs de binnenkant schuift.

Meesteres Catja lacht triomfantelijk op het moment dat mij het lachen vergaat. Laat je even herstellen maar daarna gaat die er echt weer in. Ik merk er weinig van dat je geoefend heb slettebak. De dildo gaat er nu ver in.

Je zet jezelf niet voldoende in voor de Meesteres. Nou Ik hoor het zoemende geluid van de anaalplug Kom op. Dit is een genot na de dildo. Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je.

Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand. Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten.

Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast. Wacht op wat komen gaat. Kijk eens wat ik voor je heb.

Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol. Dan doe je tenminste nog wat. Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken. Dat je alles op gaat zuipen.