Plas kutjes natte pruim

plas kutjes natte pruim

Lekker rimmen bare seks

Chrissy likt de zijkant van mijn lul en waagt zich in de buurt van Nicole haar tong. Met grote geilheid zie ik hoe Chrissy uit de kast komt. Tijd voor een nieuw scheutje wijn en weer wordt Nicole wild enthousiast. Slobberend likt ze over mijn paal maar nu wordt Chrissy ook wilder. Ze likt gulzig aan mijn paal, zuigt er zelfs aan de onderkant aan maar waagt zich nu direct richting Nicole. Met het puntje van haar tong likt ze Nicole haar tong. Die reageert meteen en kreunt zachtjes als ze met het puntje van haar tong die van Chrissy opzoekt.

Chrissy lokt Nicole mee door haar tong langzaam terug te trekken naar haar mond. Nicole likt nu over de lippen van Chrissy. Ondertussen schuift ze dichter tegen Chrissy aan en zie ik hoe haar borsten Chrissy raakt. Weer een klein schokje van Chrissy maar ondertussen opent ze haar mond voor Nicole en glijdt de tong van Nicole naar binnen.

Voorzichtig schenk ik een klein beetje wijn over de tongen waar wild op wordt gereageerd. Voor mijn pik is ondertussen niet veel interesse meer. Ik richt mijn aandacht op Nicole en ga achter haar staan. Ik streel haar lekkere billen en schuif haar rokje omhoog.

Voorzichtig trek ik haar onderbroekje over haar billen. Nicole komt wat omhoog en streelt Chrissy door haar haren. Traag gaat ze op en neer en wrijft zo haar borsten tegen Chrissy aan. Die wordt alsmaar geiler en geiler van het gezoen en gewrijf.

Ik ga met mijn vingers door Nicole haar bilspleet en beland bij haar natte schaamlippen. Met mijn wijsvinger ga ik over de buitenkant. Ik onderdruk de neiging de lipjes te likken en schuif nu met mijn andere hand over Chrissy haar bovenbeen.

Gewillig maakt ze ruimte voor mijn hand. Ik schuif direct door naar haar poesje en kriebel met de toppen van mijn vingers over de stof van haar broekje. Zachtjes kreunend trekt ze haar been op. Met mijn vingers ga ik over haar onderbroekje en streel haar over haar lipjes. Een kreun en gekronkel van haar onderlichaam is haar antwoord. Nicole zet haar voeten op de grond en gaat schuin voorover hangend staan. Terwijl Nicole met haar hand de lekkere borstjes van Chrissy vastpakt, schuif ik haar rokje en onderbroekje naar beneden.

Nicole is nu net zo naakt als ik. Dan gaat ze met haar knie op de ene en de andere op de andere leuning zitten. Ze zit nu heel wijdbeens over Chrissy heen. Ik heb nu vrij spel met Chrissy haar onderlichaam. Met twee handen trek ik voorzichtig aan haar onderbroekje. Gewillige wiebelt ze met haar billen en dan is haar onderbroek uit.

Ik streel haar aan de binnenkant van haar dijen en ik hoor haar hijgen tijdens het zoenen met Nicole. Nicole richt zich wat op en trekt Chrissy hoofd naar haar borsten. Chrissy geeft gewillig gehoor. Nicole reikt achter zich en ik begrijp de hint en geef haar de fles wijn. Nicole buigt wat naar achteren en laat en rijke hoeveelheid wijn over haar borsten stromen.

Het komt tussen hen in terecht. Chrissy gromt wild en likt met haar tong de borsten van Nicole. Haar taalgebruik wordt explicieter en dit heeft het nodige effect op Chrissy. Ik steun de goede zaak door mijn vinger nu over de drijfnatte schaamlipjes van Chrissy te laten gaan.

Als ik mijn vinger een klein stukje ertussen duw werpt ze zich bijna op mijn vinger. Nu zie ik de hand van Chrissy die op weg gaat naar Nicole haar bovenbenen. Ze streelt de zijkant en voelt haar billen.

Chrissy aarzelt niet en voelt met haar vingers tussen de benen van Nicole. Ze trekt haar linkerbeen op en zet deze op de leuning. Haar poesje staat wijdopen voor Chrissy. Die streelt met een vinger over Nicole haar lippen en wrijft dan met haar duim over Nicole haar klitje. Mijn vingers spelen nog met de schaamlipjes van Chrissy.

Ze hunkert naar mijn vinger maar die krijgt ze niet. En dan gebeurt het. Nicole spuit een beetje urine over Chrissy haar hand. Het druppelt op Chrissy haar buik. Die schijnt het niet te merken. Nicole laat nog een beetje lopen. Als het op Chrissy haar buik stroomt, smeer ik het uit over haar onderbuik. Chrissy kreunt alleen maar en protesteert niet. Vind je het niet erg? Ik zie hoe Chrissy ontkennend haar hoofd schud. Als beloning steek ik twee vingers in haar natte pruim.

Prompt opent ze haar benen zo wijd mogelijk. Ik begin haar loom ondiep te vingeren. Ze kreunt van genot. En weer laat Nicole wat lopen. Als het straaltje over Chrissy haar buik loop, trek ik haar schaamlipjes wat van elkaar. Het stroompje loopt over haar kale poesje zo door haar lipjes naar beneden. Ik hoor haar naar adem happen.

Het moet een heel geil gevoel zijn. Voorzichtig trek ik haar aan haar benen wat onderuit op de fauteuil. Gewillig laat ze zich naar beneden trekken. Ik zoen de binnenkant van haar bovenbenen. Met haar hand streelt Nicole door haar liezen en trekt ze haar lipjes open. Chrissy kijkt er gebiologeerd naar. Nicole schuift twee vingers over haar lipjes en houdt ze dan vlak voor Chrissy haar neus. Chrissy steekt langzaam haar tong uit en Nicole komt naar voren met haar vingers.

Met het puntje van haar tong likt Chrissy de vingers. Ondertussen schuif ik op naar boven tussen Chrissy haar benen. Ik lik met het puntje van mijn tong hoog op haar bovenbenen. Gewillig schuit Chrissy nog wat onderuit.

Ik ga met het puntje van mijn tong over haar lipjes. Ik zie tussen de twee lichamen door dat Chrissy hierop de vingers van Nicole in haar mond sabbelt. Tevreden lik ik tergend langzaam met het puntje van mijn tong tussen haar kutlipjes. Ik sabbel het zelf ook altijd op Chrissy kijkt geil hoe Nicole het erotisch aflikt. Als Nicole nog een keer haar vingers in haar gleufje steekt en voor Chrissy houdt, twijfelt die niet en zuigt ze in haar mond.

Ze brengt haar onderlichaam naar voren. Haar kutje komt boven Chrissy haar mond. Ik lik nu heel traag Chrissy's bobbeltje. Als beloning schuif ik mijn tong verder bij Chrissy naar binnen. Als ik haar langzaam door haar hele gleuf lik, trilt ze van spanning en genot.

Ik vermoed dat ze weer een beetje pies kwijt is geraakt. Ik hoor Chrissy uitbundig slurpen en likken. Dit keer is het meer. Ik zie hoe Chrissy Nicole haar billen pakt en gretig blijft likken aan Nicole haar kutje.

Ik kan Chrissy horen slikken en zie ook nog een klein stroompje over haar buik naar beneden komen. Ik glimlach om deze overwinning. Ik buig Chrissy haar benen omhoog en zet mijn schouders er tegenaan. Met mijn tong lik ik hongerig in haar natte pruim. Met mijn hand smeer ik haar buik in met de pies van Nicole. Chrissy kronkelt van genot. Ik kan Nicole haar pies proeven in de spleet van Chrissy. Nicole neemt iets meer afstand. Ik kan tussen hen in omhoog kijken.

Nicole gaat op haar hurken op de leuning zitten en houdt zich met een hand aan de bovenkant vast. Dan laat ze voorzichtig een stroompje urine lopen.

Chrissy kijkt er met grote ogen naar. Chrissy doet wat Nicole zegt. Nicole laat haar plas weer een beetje lopen, houdt dan met haar vrije hand haar lipjes van elkaar waardoor een harde straal tevoorschijn komt. Ik kan het horen ruisen en zie hoe de straal omhoog spuit naar Chrissy haar mond. Die steekt haar tong uit en vangt de urine zoveel mogelijk op. Het is zo ongelooflijk geil! Chrissy sluit haar mond en slikt een beetje door.

Nicole plast haar gezicht onder. Chrissy's bovenlichaam is al helemaal nat. Ik schuif mijn handen naar voren en masseer zachtjes Chrissy haar borsten. Ze zijn drijfnat van de zeik. Nicole laat het nu helemaal lopen en Chrissy krijgt de volle laag. Die gaat er helemaal in op. Ik voer het tempo op haar klitje op. Nicole is klaar en schuift naar voren. Chrissy gaat gewillig aan de slag.

Nicole maakt neukbewegingen op Chrissy haar gezicht. Ik waak er voor Chrissy niet klaar te laten komen. Ze zit verschillende keren tegen het randje. Haar onderlichaam lijkt te smeken om afronding. Ik gun het haar nog niet. Ze moet nog even gretig blijven. Nicole pakt Chrissy haar hoofd en duwt het op haar kutje en kreunt dat het een lieve lust is.

Geërgerd wipt Chrissy op mijn oppervlakkig likkende tong. Nicole draait met haar heupen. Nicole op weg naar haar climax. En dan is het zo ver. Met een stevig gilletje schuift Nicole met haar onderlichaam over Chrissy haar gezicht en komt schokkend klaar. Ze verliest bijna haar controle en het kost me dan ook moeite haar niet van de stoel te laten vallen. Ze stapt van de stoel af en kijkt me met rare ogen aan. Ze moet zich vasthouden om niet om te vallen.

Chrissy kijkt dromerig; haar mond staat nog open om aan Nicole haar sappige poesje te sabbelen. Maar die heeft haar portie voor nu even gehad. Chrissy kreunt bij de geile woordkeus van Nicole. Chrissy kijkt geil uit haar ogen. Ik trek aan Chrissy haar benen en eenvoudig glijdt ze van de fauteuil af op mijn schoot.

Mijn pik ligt tussen ons in naar boven. Nicole gaat op de vrijgekomen plek van Chrissy zitten en speelt zachtjes met haar schaamlipjes. Ik pak Chrissy onder haar billen en til haar op. Gretig schuift ze naar voren om mijn pik in haar natte kut te ontvangen. Met een zucht laat ze zich op mijn snoeiharde paal glijden. Ze is verbazingwekkend nauw en het voelt heerlijk rond mijn pik! Chrissy kreunt en zucht als mijn pik langzaam dieper in haar glijdt.

Ze duwt haar natte borstjes tegen me aan zodat ik haar priemende natte tietjes tegen me aan voel prikken. Met haar onderlichaam draait ze geil op mijn pik. Ik zoen haar op de mond en proef het geil en de zoute smaak van haar pis.

Het is zo vreselijk geil dat ik Chrissy direct begin te tongzoenen. Zachtjes kreunend en op mijn paal schuivend beantwoord ze mijn tongzoen en zitten we heerlijk te tongen. Ik voel met mijn hand haar billen en geniet van haar strakke lijf. Ik kijk op en zie hoe ze zichzelf traag vingert.

Met haar middel- en ringvinger sopt ze traag in haar natte kutje. Haar benen liggen wijdopen en ik kan alle details goed zien.

Ik word bloedgeil als ik zie hoe ze uit haar ogen kijkt terwijl ze zich aan ons opwindt. Chrissy gromt en kreunt terwijl ze nu wild op mijn pik op en neer gaat. Het is dat ik nodig moet pissen want anders was ik allang klaargekomen.

Met mijn vrije hand knijp ik zachtjes in haar borst en tepel. Ze beantwoordt de actie met een geile kreun. Chrissy wordt zo mogelijk nog wilder. Ze kijkt geil uit haar ogen en achter haar zie ik hoe Nicole met haar poesje speelt. Nicole buigt voorover en glijdt met haar handen over de schouders van Chrissy. Nicole brengt haar hoofd dicht bij die van Chrissy en zegt verleidelijk: Tegelijk gaan haar handen over Chrissy haar borsten en knijpt er zachtjes in.

Chrissy zucht en wipt met haar onderlichaam op mijn harde pik. Chrissy knikt en Nicole kust haar op haar wang en likt dan met haar tong Chrissy haar mondhoek. Hijgerig steekt Chrissy haar tong uit. Nicole gaat soepel op haar knieën zitten en likt dan over Chrissy haar mond. Als reactie wipt ze hard op mijn pik. Ze buigt over Chrissy waardoor haar borsten boven haar hoofd bungelen en voor mijn gezicht.

Ik pak beide borsten en laat ze speels heen en weer slingeren. Chrissy kijkt omhoog waarop een tiet op haar gezicht komt te liggen.

Gretig sabbelt ze op Nicole haar tepel waarop Nicole luid kreunt. Ik sabbel op Nicole haar andere tepel maar Nicole heeft alweer andere plannen. Ze gaat weer op haar billen zitten en haalt Chrissy over voor haar te komen zitten. Ze zitten nu achter elkaar waardoor Nicole haar grote borsten in de rug van Chrissy priemen.

Met haar handen streelt ze Chrissy haar borsten en trekt ze haar benen uit elkaar. Chrissy ligt met haar kont op de rand van de fauteuil. Gewillig laat ze haar benen wijd uit elkaar trekken. Ik ga op mijn knieën zitten en duw mijn eikel tegen de natte lipjes.

Nu ik niet onhandig op mijn billen zit maar werkelijk wat kan doen, groeit mijn pik tot aanzienlijke sterkte. Chrissy zet dromerig grote ogen op terwijl ik mijn eikel over haar lipjes laat glibberen. Met een lome beweging vul ik haar helemaal. Nicole heeft haar handen in de schoot van Chrissy en houdt Chrissy haar lipjes van elkaar.

Traag begin ik Chrissy te neuken en het voelt geweldig geil. Nicole maakt haar vinger nat met ons vocht en begint Chrissy haar klitje te bewerken.

Al snel kronkelt Chrissy onder onze aandacht. Nicole voelt goed aan als Chrissy bijna komt en houdt prompt op met stimuleren als Chrissy te dichtbij komt. Maar het duurt niet lang of Chrissy spant al haar spieren. Met tegenzin kijk ik naar de gezwollen opgewonden lipjes.

Nicole maakt hele trage bewegingen op Chrissy haar klitje. Chrissy begint zachtjes te kreunen en duwt haar poesje tegen de vingers van Nicole aan. Ik leg het beeld van de spelende vrouwen vast in mijn geheugen en neem mijn pik in de aanslag. Ik voel de aandrang om te pissen weer terugkomen. Ik houd me nog heel even in en laat dan wat pis gaan. Het komt op Chrissy haar poesje terecht. Ze reageert alleen maar met gretige geilheid. Ik stroop mijn voorhuid op zodat mijn straal hard is als ik wat pis laat lopen.

Ik probeer mijn spuit uit door wat meer pies te laten gaan. Het komt vol op Chrissy haar poesje terecht. Nicole trekt Chrissy haar lipjes nog wat uit elkaar en legt zo haar klitje bloot. Met een vinger blijft ze traag het bobbeltje masseren. Ik laat mijn pis lopen in een harde straal.

Het raakt Chrissy op haar onderbuik. Ik laat mijn pis nu lopen en richt op haar klitje. Nicole houdt Chrissy haar poesje wijd open. De straal treft het bobbeltje en Chrissy kreunt en kronkelt terwijl haar buik en benen zeiknat worden. De pis druipt langs haar liezen op de fauteuil.

Chrissy lijkt te verkrampen en komt dan met een geile grom klaar. Haar onderlichaam schokt op mijn stimulerende straal terwijl Nicole er nog een schepje bovenop doet door twee vingers in Chrissy haar kutje te steken en deze wild in en uit te bewegen.

Mijn pis klatert nu op Nicole haar hand waardoor alles lekker nat wordt. Als de druk uit mijn blaas eindelijk weg is, schuif ik naar voren en trek Nicole haar hand weg. Ik plaats mijn dikke eikel tegen de natte kutlipjes en duw naar binnen.

De zurige lucht van de urine stijgt tussen ons op. Het heeft een opwindend effect op mij. Als een bezetene neuk ik haar met mijn snoeiharde paal. Chrissy is heerlijk geil en mijn lul glibbert dan ook soepeltjes in en uit. Chrissy draait met haar onderlichaam terwijl Nicole, Chrissy haar tietjes omhoog houdt en masseert. Dat uitzicht is me teveel en nu kom ook ik grommend en kreunend klaar. Op het laatste moment trek ik mijn pik uit haar en trek me dan wild af.

Mijn zaad spuit ik op Chrissy haar tietjes en buik. Nicole smeert het erotisch over Chrissy haar borsten. Na een vijfde lozing ben ik klaar en zak ik uitgeput op de grond. Nicole pakt Chrissy strelende bij haar heupen en trekt haar zachtjes naar achteren.

Chrissy valt op de schoot van Nicole en protesteert niet. Nicole zegt niets maar gaat met haar handen door de liezen van Chrissy. Die reageert automatisch door haar benen wat te openen. Nicole streelt de binnenkant van Chrissy haar dijen en trekt zachtjes haar benen uit elkaar. Ik ga op mijn knieën vlak voor Chrissy zitten en kijk hoe haar kutje zich langzaam voor mij open vouwt.

Misschien moet ik er even op sabbelen Ik kus haar natte kutlipjes en Chrissy kreunt zachtjes. Ik lik door haar spleetje en lik dan tussen haar kutje en haar anus.

Chrissy schokt even door deze verrassende actie. Nicole heeft Chrissy in haar knieholtes vast en houdt zo haar benen wijd open. Chrissy kreunde maar gaf niets prijs. Nicole gleed nu met haar hand over Chrissy haar onderbuik en duwde zachtjes. Een eerste straaltje spoot uit haar poesje. Het spoot tegen mijn wang. Ik voelde hoe de warme straal over mijn keel langs mijn borst weggleed. Nicole duwde nog een keer maar nu wat harder. Het spoot op mijn lippen die ik dan ook gretig aflikte.

Mijn hart bonkte in mijn keel, zo geil vond ik het. Ik zoog nu op haar lipjes en stak een tong diep in haar gaatje. Nicole bewerkte nog een keer haar buik en weer kwam er wat pies vrij. Ik zoog juist op haar klitje en schoof met mijn mond over haar lipjes en zoog hard.

Chrissy trilde en keek krampachtig. Drie Duitse lullen voor een jonge slet. Uit logeren met een kleddernat kutje. Mature latina vingert haar natte doos naar een hoogtepunt. Geile monteur klust bij op een jonge studente. Afgeneukt en ondergespoten op een koude keukenvloer. Handyman cast een donkerharig oostblok sletje.

Met een ferme straal plast hij in haar mondje. Dikkerd met hangtieten dol op een grote negerlul. Jonge Francaise laat zich in de bosjes afneuken. Jonge brunette neemt m diep in haar geile grotje. Neuken met een wildvreemde man voor Net Donkerharige hoer laat zich finaal uitwonen.

De strakke mossel van een donkerharig tienertje. Jonge vrouw melkt een ouwe bejaarde man. Inwendig dna-onderzoek bij de dokter draait uit op seks. Enorme flaporen, maar wel een lekker pijpbekje. Handyman besteld een blond hoertje op hotelkamer.plas kutjes natte pruim
Hete moeder helpt jou naar een nieuw hoogtepunt. Het spuitende kutje van maura. Gestoord tijdens vingeren op een openbaar toilet. Tiener masturbeert en jij mag kijken. Spuitend kutvocht na luttele minuten vingeren. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Strandsletje pist en neukt in de duinen.

Blonde MILF trilt kutje klaar. Heftig orgasme door vibrator. Blondje gaat all in met pocket rocket. Brunette solliciteert met succes bij de bereden politie. Tienertje ontmaagd door de buurjongen. Rijpe Nederlandse blondine stelt haar warme kutje beschikbaar. Anna doe dat rokje eens omhoog. Meisje erg behendig met dildo. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten. Zwarte piet is dol op witte staf van Sinterklaas.

Jong blondje streelt kale kutje naar hoogtepunt. Geil nat kutje in close up. Zij squirt zo haar vriendin in het mondje. Close up van een kleddernat kutje. Slome blondine niet te beroerd voor potje neuken. Familie Doorzon maakt hun eerste pornofilm. Begluur een vingerend studentje. De zonnebank maakt haar zo geil dat ze zichzelf stiekem vingert. Vingerend meisje in close up. Tiener amateur laat haar prima maten zien. Harige mature verwent al haar gaatjes.

Harige kut compleet leeg gelebberd. Hollandse brunette laat met liefde haar strakke gleufje zien. Leann is een sexy zaadslikkende huisvrouw. Roodharig sletje kamt haar poesje. Sexy Shay laat haar welgevormde lichaam zien.

Mooie milf betrapt snuffelaar en tovert een harige doos uit haar pyama broek. Blondje slikt een forse lul naar binnen. Tiener Kirsten laat haar delicate tietjes zien. Mooie Czech tiener geniet van een piemel in haar harige kutje. Zaad op haar harige tiener kutje. Amateur met ongeschoren kutje geilt buurjongen op. Jong blondje laat zich uiteindelijk toch helemaal gaan. Een sperma creampie voor zijn schele Japanse vriendinnetje. Lief en jong blondje slikt de volle laag door slokdarm.Neukn lekkere dikke kut


Maar ze bleek hem vergeten te zijn. Nou ja, rijden we morgen even naar Apeldoorn en koopt ik er daar wel een. Ik was toch aan een nieuwe toe. Aan de ene kant heel geil om te zien maar aan de andere kant had mama wel gelijk. Het was een a-sociaal gezicht. En dat paste totaal niet bij mama.

Ik vroeg haar om die string maar snel weer uit te doen. Ze deed het en verklaarde me nog steeds zo geil als boter te zijn. Of ik nog zin had om met haar te vrijen vanavond. En daarna jij en dan zien we wel weer. Ik ben zo moe als een hond en ga niet zo laat slapen. Morgen is er weer een dag. Zo, daar knap je van op! Ik droogde me af en mama douchte zich ook even snel. Toch wel lekker om te zien, die douchecel is helemaal transparant.

Ik kon alles zien, ook toen ze wel erg lang bezig was haar kutje schoon te krijgen. Dat mag toch niet. Ze droogde zich ook af. Ik was helemaal opgeknapt door die heerlijke douche en er ontstond ook weer wat leven in mijn piemeltje. Ik pakte mama bij haar schouders, duwde haar achterover op de slaapbank en pakte de 2 eetkamerstoelen, die ik met de rugleuning tegen het bed zette.

Ik legde mama’s benen op de stoelen en schoof ze zo ver mogelijk uit elkaar. Ze wees me haar grote schaamlippen aan, die haar hele poesje omsloten. Nauwkeurig opende ze haar lippen en de kleine schaamlipjes werden zichtbaar. Dan kan ik mijn kutje niet meer gesloten houden, letterlijk en figuurlijk. En in een geile bui noem ik het ook wel gewoon klit.

Dat is mijn belangrijkste lichaamsdeel om klaar te komen. Soms lukt het door op mijn tepels te zuigen, dat heb je zelf ervaren, en in sommige gevallen door lekker te neuken.

Maar dan moet de man niet te snel komen. Maar klaarkomen door mijn klitje is geen probleem. Kijk Ronald, hier zit mijn plasgaatje. Je kunt het bijna niet zien. Vandaar dat het me misschien niet zoveel gedaan heeft. Haar vinger ging weer verder naar beneden. Het was net een mossel.

Wat een lekker gezicht! Daar ga ik deze week nog van alles mee doen, nam ik me voor. Mama vertelde me nog over haar G-plek, die ergens in het begin van haar kut zou zitten maar daar begreep ik niet veel van.

Wat een vaag verhaal. En ze vertelde dat een man een vrouw kan vingeren, likken en neuken. Mama trok haar handen terug, keek me ernstig aan en zei: Je mag zelf weten hoe je het doet. Als je me maar laat komen. Wil je dat doen? Ik trok met mijn tong een spoor naar boven, tot ik bij haar schaamlippen was gekomen.

Ik likte haar schaamlippen buitenom, door het schaamhaar heen. Hoe zou dat zijn als haar lipjes kaal zouden zijn? Toen probeerde ik tussen haar grote en kleine schaamlippen te likken en mama reageerde heftig. Weet je, dit is de eerste keer dat mijn kut gelikt wordt. Papa wil dat niet, hij vindt het niet prettig. Je bent me aan het ontmaagden, weet je dat? Maar omdat mama dat ook niet wist, zou ze snel tevreden zijn. Ik likte nu van beneden naar boven, tussen haar kutlipjes door tot ik haar klitje voelde.

Ze reageerde weer heftig en ik merkte dat het daar te doen was. Langzaam maar stevig likte ik haar klitje over en weer. Dan weer nam ik het harde knopje tussen mijn lippen en zoog eraan. Toen probeerde ik met mijn tong in haar kut te komen. Haar benen waren nog steeds maximaal gespreid maar ver kwam ik niet. Mijn tong was te kort. Wel proefde ik haar vette, ietwat zurige kutgeil. Daar zou ik wel aan kunnen wennen. Met mijn tong ging ik weer op zoek naar haar kittelaar en ging met mijn linker wijsvinger haar kutje binnen.

Mama snakte naar adem, zo lekker vond ze het. Ik likte naar hartelust en bracht er mijn middelvinger bij in haar kut. Likkend en vingerend genoot ik van mama’s kut.

Toe, toe ga door. Maak je mama maar klaar. Pak mijn kut, pak me maar. Het is jouw kut deze week. Doe wat je wil. Ook al neuk je me midden in de stad. Oh wat maak je me geil. Ik kom, ik kom bijna. Nog een keer die vingers in mijn hete, natte, geile, gore, vette mamakut. Ja, toe maar, ja, ja, ooooooooooooooh.

Met mijn tong ging ik snel naar haar kut, waar net mijn vingers nog zaten. Ik likte het geile vocht naar binnen. Mama was nog niet bekomen van alle geilheid. Ze lag nog na te hijgen van haar orgasme, met een hand op haar kut. Ik pakte haar hand, kneep erin om haar aandacht te krijgen. Ik was achter haar gaan staan. Ondertussen schuift ze dichter tegen Chrissy aan en zie ik hoe haar borsten Chrissy raakt. Weer een klein schokje van Chrissy maar ondertussen opent ze haar mond voor Nicole en glijdt de tong van Nicole naar binnen.

Voorzichtig schenk ik een klein beetje wijn over de tongen waar wild op wordt gereageerd. Voor mijn pik is ondertussen niet veel interesse meer. Ik richt mijn aandacht op Nicole en ga achter haar staan. Ik streel haar lekkere billen en schuif haar rokje omhoog. Voorzichtig trek ik haar onderbroekje over haar billen. Nicole komt wat omhoog en streelt Chrissy door haar haren. Traag gaat ze op en neer en wrijft zo haar borsten tegen Chrissy aan.

Die wordt alsmaar geiler en geiler van het gezoen en gewrijf. Ik ga met mijn vingers door Nicole haar bilspleet en beland bij haar natte schaamlippen. Met mijn wijsvinger ga ik over de buitenkant. Ik onderdruk de neiging de lipjes te likken en schuif nu met mijn andere hand over Chrissy haar bovenbeen. Gewillig maakt ze ruimte voor mijn hand. Ik schuif direct door naar haar poesje en kriebel met de toppen van mijn vingers over de stof van haar broekje. Zachtjes kreunend trekt ze haar been op.

Met mijn vingers ga ik over haar onderbroekje en streel haar over haar lipjes. Een kreun en gekronkel van haar onderlichaam is haar antwoord. Nicole zet haar voeten op de grond en gaat schuin voorover hangend staan.

Terwijl Nicole met haar hand de lekkere borstjes van Chrissy vastpakt, schuif ik haar rokje en onderbroekje naar beneden. Nicole is nu net zo naakt als ik. Dan gaat ze met haar knie op de ene en de andere op de andere leuning zitten. Ze zit nu heel wijdbeens over Chrissy heen. Ik heb nu vrij spel met Chrissy haar onderlichaam.

Met twee handen trek ik voorzichtig aan haar onderbroekje. Gewillige wiebelt ze met haar billen en dan is haar onderbroek uit. Ik streel haar aan de binnenkant van haar dijen en ik hoor haar hijgen tijdens het zoenen met Nicole. Nicole richt zich wat op en trekt Chrissy hoofd naar haar borsten. Chrissy geeft gewillig gehoor. Nicole reikt achter zich en ik begrijp de hint en geef haar de fles wijn.

Nicole buigt wat naar achteren en laat en rijke hoeveelheid wijn over haar borsten stromen. Het komt tussen hen in terecht. Chrissy gromt wild en likt met haar tong de borsten van Nicole. Haar taalgebruik wordt explicieter en dit heeft het nodige effect op Chrissy. Ik steun de goede zaak door mijn vinger nu over de drijfnatte schaamlipjes van Chrissy te laten gaan. Als ik mijn vinger een klein stukje ertussen duw werpt ze zich bijna op mijn vinger.

Nu zie ik de hand van Chrissy die op weg gaat naar Nicole haar bovenbenen. Ze streelt de zijkant en voelt haar billen. Chrissy aarzelt niet en voelt met haar vingers tussen de benen van Nicole. Ze trekt haar linkerbeen op en zet deze op de leuning. Haar poesje staat wijdopen voor Chrissy.

Die streelt met een vinger over Nicole haar lippen en wrijft dan met haar duim over Nicole haar klitje. Mijn vingers spelen nog met de schaamlipjes van Chrissy. Ze hunkert naar mijn vinger maar die krijgt ze niet. En dan gebeurt het. Nicole spuit een beetje urine over Chrissy haar hand. Het druppelt op Chrissy haar buik. Die schijnt het niet te merken. Nicole laat nog een beetje lopen. Als het op Chrissy haar buik stroomt, smeer ik het uit over haar onderbuik.

Chrissy kreunt alleen maar en protesteert niet. Vind je het niet erg? Ik zie hoe Chrissy ontkennend haar hoofd schud. Als beloning steek ik twee vingers in haar natte pruim. Prompt opent ze haar benen zo wijd mogelijk. Ik begin haar loom ondiep te vingeren. Ze kreunt van genot. En weer laat Nicole wat lopen. Als het straaltje over Chrissy haar buik loop, trek ik haar schaamlipjes wat van elkaar.

Het stroompje loopt over haar kale poesje zo door haar lipjes naar beneden. Ik hoor haar naar adem happen. Het moet een heel geil gevoel zijn. Voorzichtig trek ik haar aan haar benen wat onderuit op de fauteuil. Gewillig laat ze zich naar beneden trekken. Ik zoen de binnenkant van haar bovenbenen. Met haar hand streelt Nicole door haar liezen en trekt ze haar lipjes open. Chrissy kijkt er gebiologeerd naar. Nicole schuift twee vingers over haar lipjes en houdt ze dan vlak voor Chrissy haar neus.

Chrissy steekt langzaam haar tong uit en Nicole komt naar voren met haar vingers. Met het puntje van haar tong likt Chrissy de vingers. Ondertussen schuif ik op naar boven tussen Chrissy haar benen. Ik lik met het puntje van mijn tong hoog op haar bovenbenen. Gewillig schuit Chrissy nog wat onderuit. Ik ga met het puntje van mijn tong over haar lipjes. Ik zie tussen de twee lichamen door dat Chrissy hierop de vingers van Nicole in haar mond sabbelt.

Tevreden lik ik tergend langzaam met het puntje van mijn tong tussen haar kutlipjes. Ik sabbel het zelf ook altijd op Chrissy kijkt geil hoe Nicole het erotisch aflikt. Als Nicole nog een keer haar vingers in haar gleufje steekt en voor Chrissy houdt, twijfelt die niet en zuigt ze in haar mond.

Ze brengt haar onderlichaam naar voren. Haar kutje komt boven Chrissy haar mond. Ik lik nu heel traag Chrissy's bobbeltje. Als beloning schuif ik mijn tong verder bij Chrissy naar binnen. Als ik haar langzaam door haar hele gleuf lik, trilt ze van spanning en genot. Ik vermoed dat ze weer een beetje pies kwijt is geraakt. Ik hoor Chrissy uitbundig slurpen en likken. Dit keer is het meer. Ik zie hoe Chrissy Nicole haar billen pakt en gretig blijft likken aan Nicole haar kutje. Ik kan Chrissy horen slikken en zie ook nog een klein stroompje over haar buik naar beneden komen.

Ik glimlach om deze overwinning. Ik buig Chrissy haar benen omhoog en zet mijn schouders er tegenaan. Met mijn tong lik ik hongerig in haar natte pruim. Met mijn hand smeer ik haar buik in met de pies van Nicole. Chrissy kronkelt van genot. Ik kan Nicole haar pies proeven in de spleet van Chrissy. Nicole neemt iets meer afstand.

Ik kan tussen hen in omhoog kijken. Nicole gaat op haar hurken op de leuning zitten en houdt zich met een hand aan de bovenkant vast. Dan laat ze voorzichtig een stroompje urine lopen. Chrissy kijkt er met grote ogen naar. Chrissy doet wat Nicole zegt. Nicole laat haar plas weer een beetje lopen, houdt dan met haar vrije hand haar lipjes van elkaar waardoor een harde straal tevoorschijn komt. Ik kan het horen ruisen en zie hoe de straal omhoog spuit naar Chrissy haar mond.

Die steekt haar tong uit en vangt de urine zoveel mogelijk op. Het is zo ongelooflijk geil! Chrissy sluit haar mond en slikt een beetje door. Nicole plast haar gezicht onder. Chrissy's bovenlichaam is al helemaal nat. Ik schuif mijn handen naar voren en masseer zachtjes Chrissy haar borsten.

Ze zijn drijfnat van de zeik. Nicole laat het nu helemaal lopen en Chrissy krijgt de volle laag. Die gaat er helemaal in op. Ik voer het tempo op haar klitje op.

Nicole is klaar en schuift naar voren. Chrissy gaat gewillig aan de slag. Nicole maakt neukbewegingen op Chrissy haar gezicht. Ik waak er voor Chrissy niet klaar te laten komen. Ze zit verschillende keren tegen het randje.

Haar onderlichaam lijkt te smeken om afronding. Ik gun het haar nog niet. Ze moet nog even gretig blijven. Nicole pakt Chrissy haar hoofd en duwt het op haar kutje en kreunt dat het een lieve lust is. Geërgerd wipt Chrissy op mijn oppervlakkig likkende tong. Nicole draait met haar heupen. Nicole op weg naar haar climax. En dan is het zo ver. Met een stevig gilletje schuift Nicole met haar onderlichaam over Chrissy haar gezicht en komt schokkend klaar.

Ze verliest bijna haar controle en het kost me dan ook moeite haar niet van de stoel te laten vallen. Ze stapt van de stoel af en kijkt me met rare ogen aan. Ze moet zich vasthouden om niet om te vallen.

Chrissy kijkt dromerig; haar mond staat nog open om aan Nicole haar sappige poesje te sabbelen. Maar die heeft haar portie voor nu even gehad. Chrissy kreunt bij de geile woordkeus van Nicole. Chrissy kijkt geil uit haar ogen. Ik trek aan Chrissy haar benen en eenvoudig glijdt ze van de fauteuil af op mijn schoot.

Mijn pik ligt tussen ons in naar boven. Nicole gaat op de vrijgekomen plek van Chrissy zitten en speelt zachtjes met haar schaamlipjes. Ik pak Chrissy onder haar billen en til haar op. Gretig schuift ze naar voren om mijn pik in haar natte kut te ontvangen. Met een zucht laat ze zich op mijn snoeiharde paal glijden. Ze is verbazingwekkend nauw en het voelt heerlijk rond mijn pik!

Chrissy kreunt en zucht als mijn pik langzaam dieper in haar glijdt. Ze duwt haar natte borstjes tegen me aan zodat ik haar priemende natte tietjes tegen me aan voel prikken. Met haar onderlichaam draait ze geil op mijn pik. Ik zoen haar op de mond en proef het geil en de zoute smaak van haar pis. Het is zo vreselijk geil dat ik Chrissy direct begin te tongzoenen.

Zachtjes kreunend en op mijn paal schuivend beantwoord ze mijn tongzoen en zitten we heerlijk te tongen. Ik voel met mijn hand haar billen en geniet van haar strakke lijf. Ik kijk op en zie hoe ze zichzelf traag vingert. Met haar middel- en ringvinger sopt ze traag in haar natte kutje. Haar benen liggen wijdopen en ik kan alle details goed zien.

Ik word bloedgeil als ik zie hoe ze uit haar ogen kijkt terwijl ze zich aan ons opwindt. Chrissy gromt en kreunt terwijl ze nu wild op mijn pik op en neer gaat. Het is dat ik nodig moet pissen want anders was ik allang klaargekomen. Met mijn vrije hand knijp ik zachtjes in haar borst en tepel. Ze beantwoordt de actie met een geile kreun. Chrissy wordt zo mogelijk nog wilder. Ze kijkt geil uit haar ogen en achter haar zie ik hoe Nicole met haar poesje speelt.

Nicole buigt voorover en glijdt met haar handen over de schouders van Chrissy. Nicole brengt haar hoofd dicht bij die van Chrissy en zegt verleidelijk: Tegelijk gaan haar handen over Chrissy haar borsten en knijpt er zachtjes in.

Chrissy zucht en wipt met haar onderlichaam op mijn harde pik. Chrissy knikt en Nicole kust haar op haar wang en likt dan met haar tong Chrissy haar mondhoek. Hijgerig steekt Chrissy haar tong uit. Nicole gaat soepel op haar knieën zitten en likt dan over Chrissy haar mond. Als reactie wipt ze hard op mijn pik. Ze buigt over Chrissy waardoor haar borsten boven haar hoofd bungelen en voor mijn gezicht.

Ik pak beide borsten en laat ze speels heen en weer slingeren. Kleine, blonde tiener is dol op plasseks. Gezonder Hollandse meid heeft ook haar behoeftes. Tiener laat alles uit haar kutje lopen tijdens buitensex.

Bejaard amateur stel doet wie het eerst komt. Schokkend komt deze jonge brunette klaar. Een vrouwelijke orgasme compilatie Twee gemiddeld geile dames met lesbische gevoelens. Opa laat twee jonge meiden elkaars pis drinken.

Met dat warme weer moet je goed blijven drinken. Ruudje paalt een blonde stoot voor de camera. Een spetterend orgasme tijdens het scheren van je kutje. Nadia uit Reuver heeft een natte spleet. Beste vriendinnen doen aan duo masturberen. Welkom bij de cursus masturberen kun je leren.

Creampie zorgt voor flinke smeerboel. Geil meisje geniet van een pornofilmpje. Harige zigeunster komt stevig klaar.

plas kutjes natte pruim