Vrouw zoekt slaaf tussen haar billen

vrouw zoekt slaaf tussen haar billen

..

Man zoekt man groningen sex filem gratis


vrouw zoekt slaaf tussen haar billen

..

Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken. Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken. Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen. Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden. Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen.

Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht. Nu ophoepelen naar beneden. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen.

Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is. Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier. Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon!

Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje. Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed. Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer. De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken. Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe.

Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou. Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he.

Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap. Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen. Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen. De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten.

Moest ik de rest wekken. Bij iedereen wekte ik ze door te zeggen Meesteres en de naam uw ontbijt staat klaar. Nadat iedereen aan tafel zat en ik iedereen koffie in had gedaan, vroeg Marion aan mij, wil jij ook een bakje koffie. Tuurlijk zei ik ja. Oke, pak maar even een kopje. Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden. Jij wilt met room he, dus trek je eerst maar eens af en spuit je zaad in het kopje. Ik stond aan het hoofd van de tafel en ze keken mij allemaal aan maak eens aan, wij willen ontbijten, daar stond ik mij af te trekken voor mijn 6 Meesteressen.

Ik spoot snel, had nog een lichte ODOL, gelukkig spoot ik ook alles in het kopje. Ik kreeg er koffie bij in. Ik moest op de knieen zitten en moest mijn koffie met zaad opdrinken. Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini.

Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen. Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap. Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis. Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve. Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg.

Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken. Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend.

Even later kwamen de rest ook binnen. Ik moest mee helpen ze hadden vlees gehaald en de koelkast moest ik vullen. We hebben nog een regel, je zegt niets, je mag alleen wat zeggen als wij je daar toestemming voor geven. Wil je wat vragen dan steek je je hand maar op, net zoals vroeger op school. De dames gingen douchen en ik moest de bikini's ophangen. Ze waren Laura en Marion waren nog niet klaar toen de bel ging. Jolanda schreeuwde direct tempo sletje laat onze gasten niet wachten, ik deed de deur open en Rik en Joost kwamen binnen, staat je goed sletje dat roze.

Rik zei direct ik moet naar de wc en aangezien jij het wc papier bent meekomen. Ik moest naast de wc gaan zitten en zijn pik vasthouden en richten, laat er niets naast komen, want dan kun je het oplikken. Tuurlijk ging er iets naast, daar zorgde Rik wel voor. Hij was klaar en moest eerst zijn pik schoon likken en even zuigen totdat hij een stijve had.

Toen vond hij het goed deed zijn broek dicht en ik moest op de knieen een paar drupjes pis van hem oplikken. Ik liep naar de kamer en moest eerst iedereen wat inschenken de dames allemaal wijn en Rik en Joost een biertje, ik kreeg een glas water. Nou sletje begin maar eens met barbecuen, ik moest de BBQ verzorgen zodat zij lekker met elkaar konden kletsen en genieten.

Ik had net het eerste vlees er op liggen toen de bel weer ging. Kom sletje doe de deur open. Ik twijfelde, maar ging toch, ik deed deur open en er stonden 4 oudere vrouwen van half 40 voor de deur.

Jij bent het sletje, nou laat ons eens binnen! In de tuin aangekomen moest ik mij door hen 4 laten keuren. Doe je string eens uit en kom hier staan. Daar stond ik, wat een klein wormpje heb je daar, daar hebben we wel wat voor.

Ik kreeg een blauw pilletje en naar later bleek was dat een erectiepil, een goed half uur later had ik een stijve. Ik moest me 1 voor 1 voorstellen als sletje. Zij stelden zich ook voor, Ria een kleine vrouw blond haar blauwe ogen en lekker bruin, iets steviger maar niet te.

Ik moest me omdraaien voor over buigen en me billen uit elkaar trekken, voor ik het wist gleed er een vinger in. Jij hebt daar nog niet veel ervaring voel ik.

Toen Mariska, zij was een negerin, ook iets steviger lang zwart haar, gigantisch borsten en ze had een strak kort jurkje aan. Sabine was lang kort blond haar en slank, kleine borsten. Ellen was normale lengte vrij lange benen lang krullend rood haar. Kom voor me staan slavin zei ze en jij slaaf ga voor je meester staan. Peter en Marja hadden u beide een zweepje in de hand, ze zei tegen Peter, hij is voor jou, ik red me wel met deze onderdaan. Marja gaf haar het bevel om zich zo snel mogelijk uit te kleden, gaat het te langzaam dan merk je het wel prutser die je bent.

Ze deed zo snel als ze kon maar kreeg van Marja een rake tik met de zweep over haar billen. Die werden meteen rood en ze keek om naar haar man, en nu zei Marja, kom hier echt voor me staan, die nare vent daar laat je los, je hebt niets met hem en je bent ook niets, heb je dat begrepen?

Ze gaf weer een klap op de billen en de slavin zei, ja meesteres, ik heb het begrepen. Peter had ondertussen zijn slaaf ook de kleren laten uit trekken, nu zei hij, kom dichter bij en ga op je knieën slaaf. Ja meester zei hij en knielde voor Peter neer. Peter haalde zijn lul tevoorschijn, stopte deze in de mond van de slaaf en zei, je hebt een halve minuut, dan moet ik klaar gekomen zijn. De slaaf schrok, dat was al snel, zou hem dat wel lukken? Kom, zei Peter, de tijd begint te lopen.

De slaaf deed zijn best, maar de halve minuut was zo om en het was niet gelukt. Peter begon zichzelf af te trekken, spoot, toen hij klaar kwam de handen en voeten van zijn slaaf er onder en gaf hem nu het bevel alles schoon te likken. Marja had ondertussen de slavin haar hoofd tussen haar benen om haar te likken, maar ze wou niet klaar komen.

Deze deed haar best, bang dat haar meesteres toch klaar zou komen,maar het ging net goed. Mooi zei ze, je kunt mij toch gehoorzamen, daarom mag je nu even op je kont, met de benen wijd voor me zitten en naar de andere slaaf kijken. Die was nog steeds druk aan het likken, zijn handen waren al aardig schoon maar de voeten gingen niet zo goed en hij werd er wat misselijk van.

Toch wilde hij een goede slaaf zijn, en likte door. Tot ook het laatste beetje weg was. Nu zei Peter tegen Marja, ik leen je slavin even, je mag toekijken als je wilt. Ze lachte naar hem, ze is helemaal voor jou schat, doe met haar wat je wilt en niet te aardig zijn hoor. Nee hoor, zei Peter, en tegen de slaaf zei hij, ga op de tafel liggen, je krijgt straf want je hebt je best niet echt gedaan.

Ga op je buik liggen, en tegen de slavin, kom hier slet en neem mijn zweep in je hand. Ze moest de slaag 10 slagen met de zweep geven, zo hard mogelijk op zijn rug en dat deed ze heel goed.

De striemen stonden in zijn rug. Nu mocht hij zich om draaien, en Peter zei, slavin, sla hem met de zweep op zijn ballen en een keer op zijn lul, zodat hij die voorlopig niet kan gebruiken.

Even twijfelde ze en dat zag Marja, ze kwam heel snel overeind en zei, niet luisteren jij? En voor de slavin het in de gaten had kreeg ze een harde klap met de zweep tussen haar benen. Ze kromp in elkaar, maar Marja had geen genade, doe wat je meester je net heeft opgedragen, anders zal ik zelf zorgen dat hij een week zijn onbenullige piemeltje niet kan gebruiken.

Ze sloeg, twee keer, maar peter zei, harder slaan. Marja stond al klaar, zo zei ze doe je dat en ze gaf een heftige klap met de zweep op zijn ballen en toen nog op zijn lul. Doe dit ook zei ze tegen de slavin, en die sloeg haar man. De tranen schoten haar in de ogen, en Marja wilde haar weer straffen, maar peter zei, ze is nu van mij, kom hier slet en kom op mijn lul zitten.

We gaan even paardje rijden samen, en hij moest hard lachen. Ze zei, meester, mag het de volgende keer, alles doet pijn van die zweepslag. Nee, zei Peter, dat maakt het juist leuk en je mag hier ook niets vragen, alleen maar gehoorzamen. Ze liep naar hem toe, hij pakte haar bij de heupen en duwde haar naar benden over zijn snoeiharde pik heen, ze gilde, maar kreeg meteen een klap op haar rug, Marja hield alles in de gaten. Zorg dat je meester snel klaar komt slet, en niet zeuren of gillen.

Peter stootte nu diep en liet haar op zich rijden, op en neer, je kon zien dat het haar erg veel pijn deed, maar voor Peter en Marja was dat alleen maar geil om te zien.

De slaaf zou van de tafel komen, Marja liep naar hem toe met opgeheven zweep, blijf liggen stuk onbenul jij kunt niets meer. Peter kwam klaar en het hete sperma liep uit haar kut, en dat deed ook weer pijn. Ze zei, au dit is wel erg. Ga staan zei Marja en benen wijd, ze kreeg nog een klap met de zweep tussen haar benen.

Hier laten we het bij deze eerste keer zeiden ze, zorg dat je je zelf goed verzorgd zodat je volgende week weer helemaal in orde bent, want neuken gaan we jullie, pijn of geen pijn. Ze moesten nu snel de kleren aantrekken, wat ze niet binnen een minuut aan hadden moest achter blijven. Half gekleed werden ze de deur uitgezet met de instructies om volgende week op de zelfde tijd weer te komen.

Peter en Marja hadden nu eindelijk wat ze graag wilden, ze hoopten zich met deze mensen nog lang te kunnen uitleven.
Lekkerehomo milf sex nl

  • Gezocht vrouw voor trio kinky massage
  • Vrouw zoekt slaaf tussen haar billen
  • Geile meiden seks man likt sperma uit kut


Prive sex rotterdam neuken in limburg


Zo zei ze, ik heb het meteen maar duidelijk gemaakt dat ik de baas ben, en ze niks hebben in te brengen. Zijn vrouw kennende zou het inderdaad wel goed overgekomen zijn, hij lachte naar haar, je bent me er eentje meesteres. Samen moesten er om lachen, en nu zei Marja, hup naar boven, we gaan in bad, ons zelf lekker opknappen, even goed scheren en ze kunnen komen.

Ze vermaakten zich even heel goed in bad maar nu wilde Marja op schieten, eindelijk kon ze echt haar latex pak aan doen, en Peter ook.

Alles was al in huis, ook een zweepje, zelfs meerdere, de ene wat harder dan de andere. Die spullen lieten ze boven liggen, als ze vandaag wel kwamen nam ze de mensen toch mee naar boven.

Om klokslag half 12 ging de bel, precies op tijd, dat was een gehoorzaam teken. Peter liet ze binnen, ze wilden zich aan Marja voorstellen maar die zei, ik geef je geen hand, zeg maar hoe je naam is en dat is genoeg. Daarna zei Marja, lieve Peter, haal jij koffie, twee kopjes? Peter kwam binnen met de koffie en gaf een kopje aan Marja en de andere hield hij zelf. De slaven keken er verlangend naar en Marja zag dat, lekker he Peter, zei ze, een heerlijke bak koffie.

En deze slaven gunnen het ons ook van harte, niet waar slaven? Ze knikten, wat Marja boos maakte, ze riep, weet je niet meer hoe je je meesteres antwoord moet geven? Ja wel meesteres zeiden ze, we vinden het heel fijn dat u een lekker bakje koffie drinkt. Dat was al beter, maar Marja wilde dat ze nog onderdaniger werden en liet er geen gras over groeien. Ze nam ze mee naar boven, Peter ging ook mee, en ze gingen de kamer in die ze er speciaal voor in orde hadden gemaakt.

Heel veel hadden ze nog niet, eerst moesten ze afwachten of er wel mensen zouden reageren en nu was dat het geval. Ze had er twee heerlijke relax stoelen in gezet en Peter en zij gingen elk in een stoel zitten. Kom voor me staan slavin zei ze en jij slaaf ga voor je meester staan. Peter en Marja hadden u beide een zweepje in de hand, ze zei tegen Peter, hij is voor jou, ik red me wel met deze onderdaan.

Marja gaf haar het bevel om zich zo snel mogelijk uit te kleden, gaat het te langzaam dan merk je het wel prutser die je bent. Ze deed zo snel als ze kon maar kreeg van Marja een rake tik met de zweep over haar billen. Die werden meteen rood en ze keek om naar haar man, en nu zei Marja, kom hier echt voor me staan, die nare vent daar laat je los, je hebt niets met hem en je bent ook niets, heb je dat begrepen?

Ze gaf weer een klap op de billen en de slavin zei, ja meesteres, ik heb het begrepen. Peter had ondertussen zijn slaaf ook de kleren laten uit trekken, nu zei hij, kom dichter bij en ga op je knieën slaaf. Ja meester zei hij en knielde voor Peter neer. Peter haalde zijn lul tevoorschijn, stopte deze in de mond van de slaaf en zei, je hebt een halve minuut, dan moet ik klaar gekomen zijn.

De slaaf schrok, dat was al snel, zou hem dat wel lukken? Kom, zei Peter, de tijd begint te lopen. De slaaf deed zijn best, maar de halve minuut was zo om en het was niet gelukt. Peter begon zichzelf af te trekken, spoot, toen hij klaar kwam de handen en voeten van zijn slaaf er onder en gaf hem nu het bevel alles schoon te likken.

Marja had ondertussen de slavin haar hoofd tussen haar benen om haar te likken, maar ze wou niet klaar komen. Deze deed haar best, bang dat haar meesteres toch klaar zou komen,maar het ging net goed.

Mooi zei ze, je kunt mij toch gehoorzamen, daarom mag je nu even op je kont, met de benen wijd voor me zitten en naar de andere slaaf kijken. Die was nog steeds druk aan het likken, zijn handen waren al aardig schoon maar de voeten gingen niet zo goed en hij werd er wat misselijk van.

Toch wilde hij een goede slaaf zijn, en likte door. Tot ook het laatste beetje weg was. Nu zei Peter tegen Marja, ik leen je slavin even, je mag toekijken als je wilt. Ze lachte naar hem, ze is helemaal voor jou schat, doe met haar wat je wilt en niet te aardig zijn hoor. Nee hoor, zei Peter, en tegen de slaaf zei hij, ga op de tafel liggen, je krijgt straf want je hebt je best niet echt gedaan. Ga op je buik liggen, en tegen de slavin, kom hier slet en neem mijn zweep in je hand.

Ze moest de slaag 10 slagen met de zweep geven, zo hard mogelijk op zijn rug en dat deed ze heel goed. De striemen stonden in zijn rug.

Nu mocht hij zich om draaien, en Peter zei, slavin, sla hem met de zweep op zijn ballen en een keer op zijn lul, zodat hij die voorlopig niet kan gebruiken. Even twijfelde ze en dat zag Marja, ze kwam heel snel overeind en zei, niet luisteren jij?

En voor de slavin het in de gaten had kreeg ze een harde klap met de zweep tussen haar benen. Ze kromp in elkaar, maar Marja had geen genade, doe wat je meester je net heeft opgedragen, anders zal ik zelf zorgen dat hij een week zijn onbenullige piemeltje niet kan gebruiken. Het is duidelijk dit laat haar niet onberoerd en zachtjes begint ze te hijgen.

Het gaat verder, een vinger glijdt tussen haar vochtige aalgladde schaamlippen. Langzaam glijdt de vinger naar voren richting haar gezwollen kittelaar. Op het moment dat deze aangeraakt wordt, gaat er een siddering door haar heen. Op dat moment weert zij mij af en gaat zij op met opgetrokken benen op de tafel liggen. Mijn pik staat fier vooruit en een druppel voorvocht druppelt uit mijn paarse eikel. Ik smeer het geil over mijn eikel en wil hem in de aalgladde kut van mijn Meesteres laten glijden.

Niks daarvan slaafje, gebruik je tong, verwen je Meesteres eens lekker. Ons spel is begonnen. Ik ga op de kruk zitten en begin de heerlijke gladde kut van mijn Meesteres te verwennen. Als het niet naar wens gaat krijg ik een ruk aan mijn halsband en trekt ze haar slaaf als het ware op haar heerlijk geile kutje. Het in leer gemaskerde hoofd windt Meesteres op en geil begint ze met haar lange nagels aan haar harde tepels te trekken. Haar slaaf toont ook enig initiatief door twee vingers in haar kutje te laten glijden.

Hiermee maakt hij haar anus lekker glad. Dit heeft zijn uitwerking op Meesteres en zachtjes begint ze met haar anus te knijpen en met haar billen te draaien. Slaaf trekt de stoute schoenen aan en laat langzaam een vinger in haar anus glijden. Op dat moment komt Meesteres heerlijk klaar en siddert haar hele lijf van genot. Nadat Meesteres ik bijgekomen van haar zinderende orgasme, kijkt slaaf haar verwachtingsvol aan. Lachend gaat Meesteres op de rand van de tafel zitten en draagt slaaf op om in de schommel te gaan zitten.

Speciaal in de schommel, omdat dit een zittende houding is die slaaf lang vol kan houden. Nodig naar later zou blijken. Als slaaf zover in de schommel zit staat Meesteres op en zet de polsen met behulp van handboeien definitief vast. Zelf loskomen is nu niet meer mogelijk. Meesteres begint te lachen en zegt zo geil slaafje van mij, dat was een heerlijke befbeurt en is mijn kutje heerlijk schoon. Niet begrijpend kijkt slaaf haar aan, hoezo heerlijk schoon.

Al gauw wordt het slaaf duidelijk waarom. Zo slaaf, daar hang je dan we zullen zien of die geile fantasie van je in werkelijkheid ook zo geil is.

Zachtjes begint slaaf te kreunen, want hij weet precies wat ze bedoelt. Slaaf wil wat zeggen, op dat moment doet Meesteres hem de rode gag in en gespt het riempje goed vast. Vaag hoort slaaf door het masker dat de deur van de zolder gesloten wordt, daarna kraken van de trap.

Slaaf kreunt van geilheid en zijn hart bonkt in zijn keel, zou Meesteres echt..???? Op een gegeven moment hoort hij stemmen, het getik van hoge?