Zij trekt hem af gratis sex ontmoeting

zij trekt hem af gratis sex ontmoeting

Dit keer was ze echter op een vreemde manier gefascineerd door de man die met zijn mooie pik bezig was. Tenminste, zij vond het een hele mooie pik en kreeg een nat kutje bij de gedachte dat ze die in haar mond zou nemen. Lisa had niet veel ervaring met seks en ze had net die dag besloten dat ze wat uitdagender zou gaan leven en zou gaan genieten van seks. Van alleen studeren krijg je ook op een gegeven moment genoeg, er moet ook ruimte zijn voor plezier. Vandaar dat ze die middag een hele strakke broek had gekocht en ze moest zeggen, toen ze voor de spiegel stond, dat die broek haar geil goed stond.

Ze had een geile glimlach op haar gezicht gekregen en keek af en toe opzij, tot het moment dat ze het niet meer kon weerstaan. Ze had al bijna een orgasme gehad bij de gedachte dat ze hem zou pijpen in de trein, met het risico dat ze elk moment betrapt konden worden.

In de realiteit viel dat reuze mee, want het was al laat en er zaten niet veel mensen in de trein. De knappe studente stond op en ging naast de onbekende man zitten. Zonder iets te zeggen pakte ze zijn pik vast en nam het aftrekken van haar over.

Ze wilde meer en Lisa keek nog een keer geil omhoog en nam vervolgens zijn pik in haar mond en begon hem goddelijk te pijpen. De onbekende man wist niet wat hem overkwam. Hij had dit grapje al vaker uitgehaald en was al twee keer de trein uitgezet en een paar keer de wind van voren gekregen van een vrouw die niet gediend was van zijn exhibitionisme.

Dit was de eerste keer dat een vrouw, en dan nog een mooie ook, opgewonden was geraakt van zijn pik en hem gewoon begon te pijpen. Het had Ben wel een goed idee geleken om zich voor te stellen, maar daar was Lisa niet echt op aan het wachten. Zonder verder een woord te zeggen pijpte ze hem klaar en slikte ze keurig alles door.

Het zaad dat op haar hand terecht was gekomen likte ze af en vervolgens stond ze op. Ze ging met haar hoofd naar zijn hoofd toe en fluisterde iets in zijn oren. Ben kon zijn geluk niet op met wat hij hoorde. Volgende week op hetzelfde tijdstip zou ze weer in de trein zitten. Alleen zou ze dan een kort rokje aanhebben en geen ondergoed aantrekken. Als hij wilde dan kon hij haar neuken. Hij knikte alleen maar en Lisa liep naar haar zitplaats toe.

Ze keek nog één keertje geil opzij en keek vervolgens weer voor zich uit. Ook zij kon niet wachten tot de volgende vrijdag. Ze had een kant van zichzelf ontdekt die ze nog niet kende. Ze werd duidelijk opgewonden van seks in het openbaar en de onbekende man scheen daar ook erg op te kicken.

Misschien dat ze volgende week na het neuken hem zou vragen of ze niet eens gezellig samen naar een kroeg toe konden gaan om een drankje te nemen. Hij boekte een kamer in een hotelletje in een naburige plaats en ze spraken af dat ze op een avond naar de bar van dat hotel zou komen. Op de bewuste avond gaan de meeste leerlingen stappen in een naburige stad, maar Natasja veinst dat ze zich niet lekker voelt en dat ze liever binnen blijft.

Als de anderen weg zijn, wacht ze een paar minuten en dan neemt ze de bus naar het kleine plaatsje waar ze hebben afgesproken. Johan zit al in de bar te wachten als Natasja schoorvoetend binnenkomt.

Ze draagt een kort spijkerrokje en strak lichtblauw naveltruitje, dat haar borsten goed doet uitkomen. Ze heeft haar donkerblonde haar in een staartje.

Natasja loopt langzaam zijn kant op en lacht verlegen, ze begint te twijfelen, kan ze dit wel maken? Hij is toch wel een stuk ouder, maar aan de andere kant, hij heeft haar steeds enorm opgewonden met chatten en tenslotte heeft al een keer een show voor hem gegeven. Ze besluit dat ze nu ze er toch is, maar door moet zetten. Johan staat op, geeft haar drie zoenen op haar wangen en vraagt wat ze wil drinken.

Als er twee glazen rosé op tafel staan, beginnen ze te kletsen over allerlei dingen. Ze kijken elkaar lachend aan en beiden voelen ze de spanning, die er eerst was, langzaam wegebben. Na een tijdje besluiten ze een eindje te gaan wandelen in een park in het kleine dorp. Het is nog prachtig weer en de warmte straalt van de bomen en het gras in het park. Na een paar minuten slaat Johan zijn rechterarm om haar schouders en streelt met een hand zachtjes haar wang. Natasja krijgt het er nog warmer van, maar vindt het wel een prettig gevoel.

Ze drukt haar linkerschouder steviger tegen hem aan en slaat dan haar linkerarm om zijn middel. Zo lopen ze door tot Johan stopt en voor haar gaat staan, zijn beide armen nu om haar heen. Hij leunt voorover en drukt zijn lippen op haar mond. Natasja rilt even, maar dan opent ze haar lippen beantwoordt zijn zoen.

Hun tongen draaien om elkaar heen en langs hun tanden en gehemeltes. Hij pakt haar stevig beet en streelt onder haar truitje haar rug en over haar rokje heen haar stevige volle billen. Zij slaat haar handen om hem heen drukt zich tegen hem aan. Ze voelt dat er iets hards tegen haar kruis drukt en merkt dat die bobbel steeds groter wordt; dat windt haar erg op en ze drukt haar kutje nog steviger tegen zijn groeiende penis aan.

Johan kijkt vluchtig om zich heen, maar hij ziet niemand. Achter een paar bomen ziet hij een soort schuilhutje staan, waar overdag wel kinderen zullen spelen, maar dat nu leeg is en bijna niet te zien vanaf het paadje waar ze nu lopen.

Hij leidt Natasja die richting uit, gaat op een bankje in het hutje zitten en zet haar op zijn schoot met haar gezicht naar hem toe. Hij voelt haar onderbuik tegen zijn pik drukken en zij voelt dat zijn geslacht nu in een volle staat van erectie is beland.

Met zijn handen gaat Johan onder haar truitje en streelt hij haar borsten over de beha heen, terwijl Natasja nu voorover buigt en hem weer op zijn mond kust. Ze wordt steeds geiler en als Johan haar beha naar boven schuift en haar tieten gaat kneden slaakt ze zelfs een klein kreetje. Met twee handen bewerkt hij haar tietjes en haar tepels en zij schuift met haar kruis tegen zijn harde lul in zijn broek.

Zij trekt haar rokje zodanig op dat haar string nu tegen de grote bobbel in zijn broek komt en ze zorgt ervoor dat haar klitje voldoende aanraking met de bult krijgt om nog geiler te worden. Ze drukt haar lippen steeds harder op zijn mond en gaat steeds sneller bewegen met haar tong, ze is nu bloedgeil en als Johan haar truitje ophoog trekt en aan haar tepels begint te zuigen, houdt ze het niet meer en komt ze schokken en hijgend klaar.

Johan kijkt haar glimlachend aan zegt dat het niet erg is, hij vond het heerlijk dat ze zo snel al klaar kwam. Dan neemt hij haar hand en ze lopen het park uit. Ze spreken af dat hij naar zijn kamer gaat en dat zij dan een paar minuten later de lift neemt en aan de kamerdeur klopt. Zij willen niet het risico nemen dat er bij de balie raar gekeken wordt, als ze met zijn tweeën de sleutel gaan halen.

Natasja zal proberen zo onopvallend mogelijk boven te sluipen. Het duurt even voor Johan de deur opent als Natasja aanklopt. Hij heeft eerst zijn lul gewassen, want er was behoorlijk wat voorvocht in zijn slip terecht gekomen en eerlijk gezegd zat hij dicht tegen een zaadlozing aan, maar hij wilde nog niet klaarkomen. Hij deed daarna een sportbroekje aan en verder niets. Als ze binnen komt ziet Natasja een bijna naakte, veel oudere, man, die haar met een brede glimlach welkom heet in zijn liefdesnestje.

Uit de koelkast haalt hij een flesje witte wijn en schenkt twee glaasjes in, voor hij in een van de fauteuils gaat zitten. Natasja neemt plaats in de andere stoel.

Ze weet niet goed hoe ze nu verder moest, de twijfel begint weer te knagen, maar de gedachte aan haar orgasme in het park geeft haar weer een warm gevoel in haar buik. Ze kijkt naar Johan, die ontspannen in zijn stoel zit en haar uitvoerig lijkt te bestuderen. Dan staat ze op en wil naar hem toelopen, maar Johan weert haar af en vraagt of ze op bed wil gaan staan en dan dezelfde show wil geven, als op de Cam ; dat wil hij wel eens in het echt zien. Even kijkt Natasja hem verbaasd aan, maar dan loopt ze naar het bed.

Ze trekt haar truitje over haar hoofd uit en met een soepele beweging ritst ze het rokje los zodat het op het bed glijdt. Ze staat in haar kleine behaatje en haar string en draait zich om. Ze maakt de sluiting van haar beha los en laat die van haar schouders glijden, dan trekt ze langzaam haar string naar beneden, zodat Johan haar blote rug en haar heerlijke volle kont kan zien. Hij voelt dat zijn pik omhoog begint te komen en bevrijdt hem alvast uit zijn broek om de weerstand te verkleinen.

Tergend langzaam draait Natasja zich en begint met haar handen over haar lichaam te strelen. Eerst haar borsten en tepels en dan langzaam naar haar buik en haar kutje.

Ze ziet dat Johan zijn broek uit heeft en zijn pik staat al vrijwel helemaal overeind. Hij begint er rustig aan te trekken, met lange halen trekt hij zijn eikel bloot en dan doet hij de voorhuid er weer over.

.

Geile homos meesteres online

Ze kijken elkaar lachend aan en beiden voelen ze de spanning, die er eerst was, langzaam wegebben. Na een tijdje besluiten ze een eindje te gaan wandelen in een park in het kleine dorp. Het is nog prachtig weer en de warmte straalt van de bomen en het gras in het park. Na een paar minuten slaat Johan zijn rechterarm om haar schouders en streelt met een hand zachtjes haar wang.

Natasja krijgt het er nog warmer van, maar vindt het wel een prettig gevoel. Ze drukt haar linkerschouder steviger tegen hem aan en slaat dan haar linkerarm om zijn middel. Zo lopen ze door tot Johan stopt en voor haar gaat staan, zijn beide armen nu om haar heen. Hij leunt voorover en drukt zijn lippen op haar mond. Natasja rilt even, maar dan opent ze haar lippen beantwoordt zijn zoen. Hun tongen draaien om elkaar heen en langs hun tanden en gehemeltes. Hij pakt haar stevig beet en streelt onder haar truitje haar rug en over haar rokje heen haar stevige volle billen.

Zij slaat haar handen om hem heen drukt zich tegen hem aan. Ze voelt dat er iets hards tegen haar kruis drukt en merkt dat die bobbel steeds groter wordt; dat windt haar erg op en ze drukt haar kutje nog steviger tegen zijn groeiende penis aan.

Johan kijkt vluchtig om zich heen, maar hij ziet niemand. Achter een paar bomen ziet hij een soort schuilhutje staan, waar overdag wel kinderen zullen spelen, maar dat nu leeg is en bijna niet te zien vanaf het paadje waar ze nu lopen. Hij leidt Natasja die richting uit, gaat op een bankje in het hutje zitten en zet haar op zijn schoot met haar gezicht naar hem toe. Hij voelt haar onderbuik tegen zijn pik drukken en zij voelt dat zijn geslacht nu in een volle staat van erectie is beland.

Met zijn handen gaat Johan onder haar truitje en streelt hij haar borsten over de beha heen, terwijl Natasja nu voorover buigt en hem weer op zijn mond kust. Ze wordt steeds geiler en als Johan haar beha naar boven schuift en haar tieten gaat kneden slaakt ze zelfs een klein kreetje. Met twee handen bewerkt hij haar tietjes en haar tepels en zij schuift met haar kruis tegen zijn harde lul in zijn broek.

Zij trekt haar rokje zodanig op dat haar string nu tegen de grote bobbel in zijn broek komt en ze zorgt ervoor dat haar klitje voldoende aanraking met de bult krijgt om nog geiler te worden. Ze drukt haar lippen steeds harder op zijn mond en gaat steeds sneller bewegen met haar tong, ze is nu bloedgeil en als Johan haar truitje ophoog trekt en aan haar tepels begint te zuigen, houdt ze het niet meer en komt ze schokken en hijgend klaar.

Johan kijkt haar glimlachend aan zegt dat het niet erg is, hij vond het heerlijk dat ze zo snel al klaar kwam. Dan neemt hij haar hand en ze lopen het park uit. Ze spreken af dat hij naar zijn kamer gaat en dat zij dan een paar minuten later de lift neemt en aan de kamerdeur klopt. Zij willen niet het risico nemen dat er bij de balie raar gekeken wordt, als ze met zijn tweeën de sleutel gaan halen.

Natasja zal proberen zo onopvallend mogelijk boven te sluipen. Het duurt even voor Johan de deur opent als Natasja aanklopt. Hij heeft eerst zijn lul gewassen, want er was behoorlijk wat voorvocht in zijn slip terecht gekomen en eerlijk gezegd zat hij dicht tegen een zaadlozing aan, maar hij wilde nog niet klaarkomen.

Hij deed daarna een sportbroekje aan en verder niets. Als ze binnen komt ziet Natasja een bijna naakte, veel oudere, man, die haar met een brede glimlach welkom heet in zijn liefdesnestje. Uit de koelkast haalt hij een flesje witte wijn en schenkt twee glaasjes in, voor hij in een van de fauteuils gaat zitten.

Natasja neemt plaats in de andere stoel. Ze weet niet goed hoe ze nu verder moest, de twijfel begint weer te knagen, maar de gedachte aan haar orgasme in het park geeft haar weer een warm gevoel in haar buik.

Ze kijkt naar Johan, die ontspannen in zijn stoel zit en haar uitvoerig lijkt te bestuderen. Dan staat ze op en wil naar hem toelopen, maar Johan weert haar af en vraagt of ze op bed wil gaan staan en dan dezelfde show wil geven, als op de Cam ; dat wil hij wel eens in het echt zien.

Even kijkt Natasja hem verbaasd aan, maar dan loopt ze naar het bed. Ze trekt haar truitje over haar hoofd uit en met een soepele beweging ritst ze het rokje los zodat het op het bed glijdt. Ze staat in haar kleine behaatje en haar string en draait zich om. Ze maakt de sluiting van haar beha los en laat die van haar schouders glijden, dan trekt ze langzaam haar string naar beneden, zodat Johan haar blote rug en haar heerlijke volle kont kan zien.

Hij voelt dat zijn pik omhoog begint te komen en bevrijdt hem alvast uit zijn broek om de weerstand te verkleinen. Tergend langzaam draait Natasja zich en begint met haar handen over haar lichaam te strelen. Eerst haar borsten en tepels en dan langzaam naar haar buik en haar kutje.

Ze ziet dat Johan zijn broek uit heeft en zijn pik staat al vrijwel helemaal overeind. Hij begint er rustig aan te trekken, met lange halen trekt hij zijn eikel bloot en dan doet hij de voorhuid er weer over. Ook Natasja wordt daar geil van als ze dat ziet, nog afgezien van haar eigen strelingen over haar fraaie lichaam. Ze gaat zitten en spreidt haar benen, zodat haar kale kutje helemaal te zien is, en trekt de schaamlipjes van elkaar.

Johan kijkt nu in de volle glorie van haar roze gaatje en ziet dat zij twee vingers naar binnen heeft laten glijden en met haar duim haar klitje begint te bewerken; met haar andere hand streelt en kneedt ze haar borsten. Hij gaat nu sneller aan zijn lul trekken en voelt dat zijn ballen reageren. Natasja wordt bloedgeil van het vingeren, ze beweegt steeds sneller en voelt haar orgasme met rasse schreden naderen.

Dan staat Johan op, loopt al trekkend naar haar toe en houdt zijn gezwollen eikel vlak boven haar onderlijf. Natasja kookt al bijna en heel snel zorgt ze ervoor dat ze kreunend klaar komt.

Ze laat zich achterover vallen en blijft haar klitje strelen tot ze niet meer kan. Dan voelt ze ineens een warme straal op haar buik klotsen en ziet ze dat Johan zijn zaad op haar lichaam spuit. Natasja ligt nog op haar rug op bed, met haar ogen dicht, na te genieten van haar tweede orgasme van de dag. Ze wrijft zachtjes met een hand over haar kutje en laat soms een vinger tussen haar spleetje door glijden. Lisa wist even niet wat er gebeurde. Het was vrijdagavond, nogal laat, en ze zat in de trein op weg naar huis.

In de stoel aan de overkant van het gangpad zat een voor haar onbekende man die zijn pik tevoorschijn haalde en haar aankeek terwijl hij zich langzaam begon af te trekken.

Dit keer was ze echter op een vreemde manier gefascineerd door de man die met zijn mooie pik bezig was. Tenminste, zij vond het een hele mooie pik en kreeg een nat kutje bij de gedachte dat ze die in haar mond zou nemen. Lisa had niet veel ervaring met seks en ze had net die dag besloten dat ze wat uitdagender zou gaan leven en zou gaan genieten van seks. Van alleen studeren krijg je ook op een gegeven moment genoeg, er moet ook ruimte zijn voor plezier.

Vandaar dat ze die middag een hele strakke broek had gekocht en ze moest zeggen, toen ze voor de spiegel stond, dat die broek haar geil goed stond.

Ze had een geile glimlach op haar gezicht gekregen en keek af en toe opzij, tot het moment dat ze het niet meer kon weerstaan. Ze had al bijna een orgasme gehad bij de gedachte dat ze hem zou pijpen in de trein, met het risico dat ze elk moment betrapt konden worden. In de realiteit viel dat reuze mee, want het was al laat en er zaten niet veel mensen in de trein. De knappe studente stond op en ging naast de onbekende man zitten. Zonder iets te zeggen pakte ze zijn pik vast en nam het aftrekken van haar over.

Ze wilde meer en Lisa keek nog een keer geil omhoog en nam vervolgens zijn pik in haar mond en begon hem goddelijk te pijpen. De onbekende man wist niet wat hem overkwam. Hij had dit grapje al vaker uitgehaald en was al twee keer de trein uitgezet en een paar keer de wind van voren gekregen van een vrouw die niet gediend was van zijn exhibitionisme.

Dit was de eerste keer dat een vrouw, en dan nog een mooie ook, opgewonden was geraakt van zijn pik en hem gewoon begon te pijpen. Het had Ben wel een goed idee geleken om zich voor te stellen, maar daar was Lisa niet echt op aan het wachten.

Zonder verder een woord te zeggen pijpte ze hem klaar en slikte ze keurig alles door. Het zaad dat op haar hand terecht was gekomen likte ze af en vervolgens stond ze op.

Ze ging met haar hoofd naar zijn hoofd toe en fluisterde iets in zijn oren. Ben kon zijn geluk niet op met wat hij hoorde. Volgende week op hetzelfde tijdstip zou ze weer in de trein zitten. Alleen zou ze dan een kort rokje aanhebben en geen ondergoed aantrekken. Als hij wilde dan kon hij haar neuken. Hij knikte alleen maar en Lisa liep naar haar zitplaats toe. Ze keek nog één keertje geil opzij en keek vervolgens weer voor zich uit.

Ook zij kon niet wachten tot de volgende vrijdag.


zij trekt hem af gratis sex ontmoeting

Dit keer was ze echter op een vreemde manier gefascineerd door de man die met zijn mooie pik bezig was. Tenminste, zij vond het een hele mooie pik en kreeg een nat kutje bij de gedachte dat ze die in haar mond zou nemen. Lisa had niet veel ervaring met seks en ze had net die dag besloten dat ze wat uitdagender zou gaan leven en zou gaan genieten van seks.

Van alleen studeren krijg je ook op een gegeven moment genoeg, er moet ook ruimte zijn voor plezier. Vandaar dat ze die middag een hele strakke broek had gekocht en ze moest zeggen, toen ze voor de spiegel stond, dat die broek haar geil goed stond.

Ze had een geile glimlach op haar gezicht gekregen en keek af en toe opzij, tot het moment dat ze het niet meer kon weerstaan. Ze had al bijna een orgasme gehad bij de gedachte dat ze hem zou pijpen in de trein, met het risico dat ze elk moment betrapt konden worden. In de realiteit viel dat reuze mee, want het was al laat en er zaten niet veel mensen in de trein. De knappe studente stond op en ging naast de onbekende man zitten. Zonder iets te zeggen pakte ze zijn pik vast en nam het aftrekken van haar over.

Ze wilde meer en Lisa keek nog een keer geil omhoog en nam vervolgens zijn pik in haar mond en begon hem goddelijk te pijpen. De onbekende man wist niet wat hem overkwam. Hij had dit grapje al vaker uitgehaald en was al twee keer de trein uitgezet en een paar keer de wind van voren gekregen van een vrouw die niet gediend was van zijn exhibitionisme.

Dit was de eerste keer dat een vrouw, en dan nog een mooie ook, opgewonden was geraakt van zijn pik en hem gewoon begon te pijpen. Het had Ben wel een goed idee geleken om zich voor te stellen, maar daar was Lisa niet echt op aan het wachten. Zonder verder een woord te zeggen pijpte ze hem klaar en slikte ze keurig alles door. Het zaad dat op haar hand terecht was gekomen likte ze af en vervolgens stond ze op. Ze ging met haar hoofd naar zijn hoofd toe en fluisterde iets in zijn oren.

Ben kon zijn geluk niet op met wat hij hoorde. Volgende week op hetzelfde tijdstip zou ze weer in de trein zitten. Alleen zou ze dan een kort rokje aanhebben en geen ondergoed aantrekken. Als hij wilde dan kon hij haar neuken. Hij knikte alleen maar en Lisa liep naar haar zitplaats toe. Ze keek nog één keertje geil opzij en keek vervolgens weer voor zich uit.

Ook zij kon niet wachten tot de volgende vrijdag. Ze had een kant van zichzelf ontdekt die ze nog niet kende. Ze werd duidelijk opgewonden van seks in het openbaar en de onbekende man scheen daar ook erg op te kicken. Misschien dat ze volgende week na het neuken hem zou vragen of ze niet eens gezellig samen naar een kroeg toe konden gaan om een drankje te nemen.

Hij boekte een kamer in een hotelletje in een naburige plaats en ze spraken af dat ze op een avond naar de bar van dat hotel zou komen. Op de bewuste avond gaan de meeste leerlingen stappen in een naburige stad, maar Natasja veinst dat ze zich niet lekker voelt en dat ze liever binnen blijft. Als de anderen weg zijn, wacht ze een paar minuten en dan neemt ze de bus naar het kleine plaatsje waar ze hebben afgesproken.

Johan zit al in de bar te wachten als Natasja schoorvoetend binnenkomt. Ze draagt een kort spijkerrokje en strak lichtblauw naveltruitje, dat haar borsten goed doet uitkomen.

Ze heeft haar donkerblonde haar in een staartje. Natasja loopt langzaam zijn kant op en lacht verlegen, ze begint te twijfelen, kan ze dit wel maken? Hij is toch wel een stuk ouder, maar aan de andere kant, hij heeft haar steeds enorm opgewonden met chatten en tenslotte heeft al een keer een show voor hem gegeven. Ze besluit dat ze nu ze er toch is, maar door moet zetten. Johan staat op, geeft haar drie zoenen op haar wangen en vraagt wat ze wil drinken.

Als er twee glazen rosé op tafel staan, beginnen ze te kletsen over allerlei dingen. Ze kijken elkaar lachend aan en beiden voelen ze de spanning, die er eerst was, langzaam wegebben.

Na een tijdje besluiten ze een eindje te gaan wandelen in een park in het kleine dorp. Het is nog prachtig weer en de warmte straalt van de bomen en het gras in het park. Na een paar minuten slaat Johan zijn rechterarm om haar schouders en streelt met een hand zachtjes haar wang. Natasja krijgt het er nog warmer van, maar vindt het wel een prettig gevoel. Ze drukt haar linkerschouder steviger tegen hem aan en slaat dan haar linkerarm om zijn middel.

Zo lopen ze door tot Johan stopt en voor haar gaat staan, zijn beide armen nu om haar heen. Hij leunt voorover en drukt zijn lippen op haar mond. Natasja rilt even, maar dan opent ze haar lippen beantwoordt zijn zoen. Hun tongen draaien om elkaar heen en langs hun tanden en gehemeltes. Hij pakt haar stevig beet en streelt onder haar truitje haar rug en over haar rokje heen haar stevige volle billen.

Zij slaat haar handen om hem heen drukt zich tegen hem aan. Ze voelt dat er iets hards tegen haar kruis drukt en merkt dat die bobbel steeds groter wordt; dat windt haar erg op en ze drukt haar kutje nog steviger tegen zijn groeiende penis aan. Johan kijkt vluchtig om zich heen, maar hij ziet niemand. Achter een paar bomen ziet hij een soort schuilhutje staan, waar overdag wel kinderen zullen spelen, maar dat nu leeg is en bijna niet te zien vanaf het paadje waar ze nu lopen.

Hij leidt Natasja die richting uit, gaat op een bankje in het hutje zitten en zet haar op zijn schoot met haar gezicht naar hem toe. Hij voelt haar onderbuik tegen zijn pik drukken en zij voelt dat zijn geslacht nu in een volle staat van erectie is beland.

Met zijn handen gaat Johan onder haar truitje en streelt hij haar borsten over de beha heen, terwijl Natasja nu voorover buigt en hem weer op zijn mond kust. Ze wordt steeds geiler en als Johan haar beha naar boven schuift en haar tieten gaat kneden slaakt ze zelfs een klein kreetje. Met twee handen bewerkt hij haar tietjes en haar tepels en zij schuift met haar kruis tegen zijn harde lul in zijn broek.

Zij trekt haar rokje zodanig op dat haar string nu tegen de grote bobbel in zijn broek komt en ze zorgt ervoor dat haar klitje voldoende aanraking met de bult krijgt om nog geiler te worden.

Ze drukt haar lippen steeds harder op zijn mond en gaat steeds sneller bewegen met haar tong, ze is nu bloedgeil en als Johan haar truitje ophoog trekt en aan haar tepels begint te zuigen, houdt ze het niet meer en komt ze schokken en hijgend klaar. Johan kijkt haar glimlachend aan zegt dat het niet erg is, hij vond het heerlijk dat ze zo snel al klaar kwam. Dan neemt hij haar hand en ze lopen het park uit.

Ze spreken af dat hij naar zijn kamer gaat en dat zij dan een paar minuten later de lift neemt en aan de kamerdeur klopt.

Zij willen niet het risico nemen dat er bij de balie raar gekeken wordt, als ze met zijn tweeën de sleutel gaan halen. Natasja zal proberen zo onopvallend mogelijk boven te sluipen. Het duurt even voor Johan de deur opent als Natasja aanklopt. Hij heeft eerst zijn lul gewassen, want er was behoorlijk wat voorvocht in zijn slip terecht gekomen en eerlijk gezegd zat hij dicht tegen een zaadlozing aan, maar hij wilde nog niet klaarkomen.

Hij deed daarna een sportbroekje aan en verder niets. Als ze binnen komt ziet Natasja een bijna naakte, veel oudere, man, die haar met een brede glimlach welkom heet in zijn liefdesnestje. Uit de koelkast haalt hij een flesje witte wijn en schenkt twee glaasjes in, voor hij in een van de fauteuils gaat zitten.

Natasja neemt plaats in de andere stoel. Ze weet niet goed hoe ze nu verder moest, de twijfel begint weer te knagen, maar de gedachte aan haar orgasme in het park geeft haar weer een warm gevoel in haar buik. Ze kijkt naar Johan, die ontspannen in zijn stoel zit en haar uitvoerig lijkt te bestuderen. Dan staat ze op en wil naar hem toelopen, maar Johan weert haar af en vraagt of ze op bed wil gaan staan en dan dezelfde show wil geven, als op de Cam ; dat wil hij wel eens in het echt zien.

Even kijkt Natasja hem verbaasd aan, maar dan loopt ze naar het bed. Ze trekt haar truitje over haar hoofd uit en met een soepele beweging ritst ze het rokje los zodat het op het bed glijdt. Ze staat in haar kleine behaatje en haar string en draait zich om. Ze maakt de sluiting van haar beha los en laat die van haar schouders glijden, dan trekt ze langzaam haar string naar beneden, zodat Johan haar blote rug en haar heerlijke volle kont kan zien.

Hij voelt dat zijn pik omhoog begint te komen en bevrijdt hem alvast uit zijn broek om de weerstand te verkleinen. Tergend langzaam draait Natasja zich en begint met haar handen over haar lichaam te strelen. Eerst haar borsten en tepels en dan langzaam naar haar buik en haar kutje. Ze ziet dat Johan zijn broek uit heeft en zijn pik staat al vrijwel helemaal overeind.

Hij begint er rustig aan te trekken, met lange halen trekt hij zijn eikel bloot en dan doet hij de voorhuid er weer over.

.
Wippen sex vette negerin neuken


zij trekt hem af gratis sex ontmoeting